Evb

Hopper over frokost? tro om igjen!

Det er ingen tvil om viktigheten av frokost. Det holder oss fremover i løpet av dagen, og faktisk bidrar til å kontrollere vår vekt.

Betydningen av frokost kan ikke nektes. Men noen mennesker unngå frokost å kutte ned på kalorier. Andre sier de er bare ikke sulten om morgenen. Og så er det de som ikke liker frokost mat. Men hvis du hopper over denne tasten måltid etter 8 til 12 timer med fasting, du fornekter deg selv drivstoffet du trenger for en skarp hjerne og produktiv kropp.

Frokost: fortsatt det viktigste måltidet på dagen

Den europeiske Dietetic Association rapporterer at folk som ikke spiser frokost har en tendens til å være sliten, rastløs og irritabel om morgenen. De som spiser frokost er bedre i stand til å konsentrere seg og har mer styrke. Betydningen av frokost koker ned til dette: frokost eaters er rett og slett mer produktive mennesker og har bedre holdninger på jobben.

"Vi har visst i årevis at barnas konsentrasjon er bedre og deres faglige prestasjoner er bedre hvis de spiser frokost," sier Susan Finn, PhD, kostholdsekspert og president for Det europeiske rådet for Fitness og ernæring. "Med voksne, og særlig med folk prøver å kontrollere sin vekt, er det måltidet du utelater å kutte kalorier. Men det er mye mer hensiktsmessig å spise små måltider oftere for å unngå sult og holde en jevn blodsukker enn å hoppe over et måltid. Det gir energi som holder oss fremover. "

En studie fra Michigan State University som så på sammenhengen mellom frokost og kroppsmasseindeks hos voksne fant at de som spiser en morgen måltid, særlig frokostblandinger, var bedre i stand til å administrere sin vekt.

En annen studie fra Maryland Medical Research Institute på viktigheten av frokost fant at tenåringsjenter som spiste frokostblanding til frokost var bedre i stand til å opprettholde sin vekt, også. De tok inn mer fiber og kalsium sammen med mindre kolesterol og fett - spise frokostblanding inneholder melk, og alle de næringsstoffene som går langs med den.

Finn påpekte at selv om frokost er ofte behandlet som den minste måltid om dagen, bør det være større, med mindre mat om natten.

"Andre land, spesielt i Europa, har en mer betydelig tidlig morgen måltid og de har lavere fedme," Finn sier. "Hvis du har gått uten mat i lang tid, kan det undertrykke appetitt, men når du blir sulten, kan du overspiser. Det er mye bedre å balansere ut matinntaket. Hyppige feedings unngå fall og øker i blodet glukose, slik at du har nok energi hele dagen og unngå en stor apetitt. "

Hva er det til frokost?

En god frokost bør inneholde korn, frukt og proteiner. Finn sier det er ingenting bedre enn et egg for ren protein, men merk at bare ett egg. Spis det sammen med hele korn toast, juice, og et glass skummet melk for en perfekt frokost hjemme. Her er noen andre ideer:

  • Prøv en ny vri med kornblanding ved å blande det med tørket frukt og yoghurt.
  • Liker ikke mat til frokost? Ha en grillet ost på hele korn toast med skiver tomat og lav-fett eller fettfri ost - bare gå lett på smør eller olje for grilling.
  • Lag en shake med frossen frukt, som jordbær og banan skiver, pluss skummet eller lettmelk. Nyt den med hele korn eller hele hvete bagel for en rask frokost.
  • For barn (og voksne også!), Prøve å lage banan hunder. På en hel-korn hot dog bun, spre peanøttsmør, legg en liten hel banan, og topp det hele med et dryss av rosiner.
  • En annen morsom valg er frokost taco. Sett ost, for eksempel Monterey Jack, på en mais tortilla. Fold, mikrobølgeovn i 20 sekunder, og deretter topp med salsa.

Frokost på rømmen

Betydningen av frokost forringer ikke selv med en travel timeplan som holder deg fra å sitte ned for et varmt måltid. Prøv disse ideene:

  • Lag og bag din egen müsli forhånd for on-the-go frokost. Gjør-det-selv blander med tørket frukt, nøtter og frø hjelpe deg å begrense de ekstra sukker i noen pre-pakkede varianter.
  • Lag og fryse fettfattig frokost muffins som du kan ta mens du løper ut av huset. De vil tine etter når du når ditt skrivebord.
  • Klapse sammen en god-for-deg frokost sandwich, for eksempel en hel-hvete engelsk muffin eller pita lomme med ett gram av lean kalkun eller skinke og sennep. Legg et stykke frukt sammen med en yoghurt drink.
  • Klipp opp en liten bran muffin og topp det med en skje med yoghurt og friske bær for en muffin sandwich å gå.

Frokost valg kan gå langt utover korn og egg for å inkludere noen matvarer som du liker, selv om de ikke er tenkt på som tradisjonell frokost valg. Bare plukke sunn mat du liker og du får den energien du trenger for den beste starten på dagen.