Evb

Hjerte helse på et budsjett

Kostnaden for hjerte medisiner kan være stigende, men det finnes måter å spare på kostnader forbundet med å opprettholde god hjerte helse.

Ta vare på ditt hjerte helse trenger ikke å være en kostbar proposisjoner - ditt hjerte vil dra fordeler enten om du trener hjemme eller på et treningsstudio, og om du spiser billig hermetisert fisk eller kostbare villaks. Her er noen måter å spare på nødvendigheter, fra hjerte medisiner til din neste hjerte test.

Gå for generisk hjertemedisiner

Selv om ikke alle merkevarer hjertemedisiner har en generisk ekvivalent, det finnes alternativer legen din kan forskrive. "Et generisk kanskje ikke ideelt, men du kan gå til en rabatt apotek og få en tre måneders forsyning for 10€", sier styre-sertifisert kardiolog Robert M. Jarrett, MD, førsteamanuensis klinisk professor i medisin ved Yale University School of Medicine i New Haven og i privat praksis i Brookfield, Conn

Walmart, Target, Costco, og mange kjeden apotek kan tilby generisk priser på hjerte medisiner og andre rusmidler. Sjekk også nettside, uansett merkenavn resept du vurderer å ta; siste spesialtilbud fra Lipitor og Crestor har inkludert gratis one-måneders studiene.

Få en helse rettferdig hjerte test

Mange byer og kommuner tilbyr helse messer som kan bli sponset av sykehus eller forsikringsselskaper. Helse messer er ofte holdt i kjøpesentre, samfunnshus, sykehus og YMCAs. Dra nytte av billig eller gratis test screenings og informasjon som er gjort tilgjengelig på disse lokale arrangementer. Ring din samfunnshus, avdeling for helse, og lokale sykehus for å finne ut om det er helse messer nær deg.

Tjenester kan omfatte helseundersøkelser for blodtrykk, kolesterol, hørsel, syn, og hudkreft, samt vaksiner. Du kan også få sjansen til å møte med og stille spørsmål til eksperter på ulike felt, blant utøvere som ernæringsfysiologer, trening spesialister, og representanter fra sykehus og kommunehelsetjenesten organisasjoner i ditt område.

Lokale apotek

Vaksinasjoner og noen filmvisninger, inkludert de som er relatert til hjerte helse, kan være tilgjengelig på ditt lokale apotek eller supermarked. Noen typer legehjelp og screenings er også tilgjengelig på apotek-baserte helseklinikker, som liten klinikker på CVS butikker og ta vare klinikker på Walgreens. Tjenestene kan være billigere enn om du skulle gå til en tradisjonell legekontor avtale uten forsikring, steder og priser finner du på deres nettsider. En viktig påminnelse er at du må følge opp med en lege hvis resultatene fra noen av disse screenings peker på et problem, sier Dr. Jarrett.

Tren initiativ

"Du trenger ikke å delta i et treningsstudio eller har en del av utstyret i huset for å trene ", sier ernæringsfysiolog Barbara Schmidt, MS, RD, livsstil spesialist på Norwalk Hospital i Connecticut som praksis omfatter pasienter i cardiac rehab. "Gå så langt du kan i 15 minutter, deretter snu og komme tilbake. Se hvor langt du kommer i 30 minutter. I dårlig vær, gå til kjøpesenter eller en butikk som Home Depot og gå i gangene. "

Selv om ikke gratis, er lavkost treningstimer tilbys på mange sykehus og kan omfatte valg som yoga og tai chi. Og ikke glem YMCA eller YWCA og programmer på din byens samfunnshus. Lokal park og rekreasjon avdelinger ofte har klasser for voksne og barn til langt lavere kostnader enn helse-klubber.

Gjenoppdage husmannskost

Et hjerte sunt kosthold trenger ikke å bryte budsjettet. "Kjøp mat på salg - lese supermarked salg flyer, lage en handleliste, og planlegge menyen rundt hva som skjer på spesielle," råder Schmidt, som sier det virkelige problemet er at folk ikke matlaging nok. "Cooking hjemme er den billig måte - fast food er ikke billig. Du kan ende opp med å tilbringe 15€ til 15€ på McDonalds når du kan kjøpe en roasting kylling for 5€. "Hjemmelaget mat er ikke bare mer økonomisk og hjertet sunt, det vanligvis smaker bedre.

Det er også en stor forskjell mellom lav-ernæring verdien av en fettete fastfood måltid og hjerte helsemessige fordeler av en solid, hjemmelaget kyllingsuppe eller en laget med fiberrik linser, løk, hvitløk og gulrøtter - to av Schmidts favoritt -pot retter. Hun liker å fullføre hvert av med en boks med knuste tomater for smak, farge og antioksidanten lykopen.

Hvis ferske råvarer er for dyrt, kjøpe store poser med frosne grønnsaker og bær. Og som for fisk, sier Schmidt du trenger ikke alltid å gå for de dyre typer. Når hun rådgivning pasienter, minner hun dem at det billigste alternativet, sardiner, er det beste valget når det gjelder å få hjerte-sunt omega-3 fettsyrer. Schmidt antyder serverer dem på hel-hvete toast.

Hvis du er ny til matlaging, anbefaler Schmidt ser helse-orienterte matlaging show på TV eller Internett, eller sjekke ut klasser på din loca

Gå tilbake til European Heart måned siden