Evb

Helsestudio etikette 101

Når du trener på helsestudio eller treningsstudio, huske på noen grunnleggende regler for vanlig høflighet.

Du kan være i din trening sone når du kjører, stepping, eller pumpe jern på treningsstudio, men husk at du deler utstyr og plass med andre, noe som betyr gode manerer er obligatorisk.

På helsesenteret: essensiell etikette

De fleste treningssentre og helse klubber har regler som de ber lånetakerne å følge, og de ​​er ofte lagt ut i synlige områder slik at de er lett å huske. Gym reglene er på plass for å minne folk om å være høflig og hensynsfull av andre gym medlemmer, og for generell helse og sanitære formål.

Det er noen regler som du finner på de fleste treningssentre, og generelle måter å være hensynsfull når du trener med andre på treningsstudioet:

  • Ditt utseende Enkelte treningssentre og helse klubber kan ha regler om visse klær,. For eksempel, kan kvinner ikke få lov til å trene i bare en sports-BH uten en skjorte over det, og menn kan ikke få lov til å gå toppløs. Sørg også for å ha riktig fottøy, og alltid bruke sokker for å hjelpe absorbere svette og lukt. Sørg for at du er kledd riktig og trygt for treningen.
  • Din hygiene. Vis hensyn til de rundt deg, og sørg for å sette på deodorant før du trener. Men ikke laste opp på tunge parfyme eller aftershave - noen dufter kan være støtende eller forstyrrende for andre, og kan føre til problemer for de med astma eller allergi.
  • Bruk av maskiner. Det er ofte grenser for hvor lenge du kan bruke en maskin i et helsestudio, spesielt i travle tider. Ta hensyn til de grenser og respektere dem. Det er nok andre folk som venter på å bruke den maskinen, men du kan alltid komme tilbake til det senere og ta en annen vending.
  • Ta svingene. Noen kan vente i kø for å bruke en maskin, eller noen mennesker kan ha en rekkefølge som de gjør maskiner per deres trening rutinen. Før du får på en maskin, er det høflig å sjekke med folk som står rundt å sørge for at de ikke planlegger å bruke den maskinen neste.
  • Moren din virker ikke der. Rydd opp etter deg! Hvis du har svettet over en maskin, tørke den med et håndkle eller sanitære servietter hvis treningsstudioet tilbyr dem for rengjøring av maskiner. Tørk av håndtakene, setet, ryggen - noe som du har rørt, spesielt hvis det er blitt svett.
  • Sett bort treningsutstyr. Når du er ferdig med å bruke utstyr som manualer, stabilitet baller og matter, sette dem tilbake der de hører hjemme slik at andre kan finne dem lett.
  • La mobiltelefonen hjemme. Du går til treningsstudio for å trene, lindrer stress og slappe av, ikke sant? Så gjør alle andre det, de kom ikke til å lytte til telefonsamtalen. Så hold mobiltelefonen slått av og stuet bort, og lagre samtaler før du har gikk ut døren.
  • Være stille. Mange liker å fokusere på sine treningsøkter, som kan være vanskelig å gjøre hvis personen på maskinen ved siden av dem har sine hodetelefoner bråket eller viderefører en høylytt samtale. Hold stemmen og musikken lav, og være oppmerksom på ikke å forstyrre andre utøvere.

På helsesenteret: kjører inn uhøflighet

Når du er nøye med å følge de regler og helsestudio etikette, men kjøre inn folk som ikke, snakke med dem om det. Hvis du nærmer deg den personen rolig og hensynsfullt, vil du ofte få et høflig svar. Hvis hun er fortsatt frekk og vanskelig å forholde seg til, er det nok på tide å få en leder eller andre ansatte på treningsstudio for å håndtere situasjonen.

Du ønsker å ta en treningsøkt uten å bli distrahert eller håndtere hensynsløs folk. Bare ta litt ekstra tid til å være sikker på at du gjør det samme for andre.