Evb

Hårtap styling tips for kvinner

Enten det er et enkelt skallet flekk eller tynt hår, kan håravfall være pinlig for en kvinne. Hår stykker og parykker tillate deg å legge til håret ditt eller opprette en helt ny look.

Kvinner opplever håravfall eller tynt for en rekke årsaker, fra genetikk til hormon svingninger til bivirkninger av cellegift. Uavhengig av årsak, trenger du ikke å forholde seg til forlegenhet av en skallet flekk eller tynt hår når litt styling magi kan gi deg tilbake utseendet kjempefint lokker.


Er det på tide å vurdere en parykk?

Skjule hårtap med hår stykker og parykker

Strategien til beste dekke opp håret tap avhenger av hvor håret tap har oppstått, og hva området ser ut, sier Charisse Spalding, en profesjonell frisør for mer enn 20 år og eier av Personal Bilde Hair Salon i Louisville, Kentucky

Toupee-style hår stykker, som er designet for å dekke et lite område, er bra for kvinner med en skallet flekk eller betydelig tynnere på toppen av hodet. Utvidelser, som er populære blant kvinner som ønsker å legge lengde til sine vanlige hår, kan brukes til å erstatte tapt eller tynnet håret. "Mange kvinner kan få en forlengelse på toppen av hodet som harmonerer med resten av håret", sier Spalding. "Hvis du har hår under og det er tynt, kan du få utvidelser samme lengde som håret som fyllstoff."

Kvinner med omfattende håravfall eller som er svært selvbevisst om det har muligheten til å bruke fullt parykker. Pass på å velge en naturlig hår parykk som har en "pustende" base, antyder Spalding.

Skjule hårtap med farge

Hårfarging kan bidra til å maskere håravfall og gjør håret ser fyldigere og tykkere - du må bare kjenne de rette triksene.

Farge håret med en litt mørkere nyanse av fargen i hodebunnen området, sier Spalding, og farge de resterende håret en nyanse lysere. Dette vil gi illusjon av fyldigere, tettere hår og vil bidra til å dekke flekker som er tynning. For den mest naturlige utseende, har din farge gjort av en profesjonell.


7 ting du ikke bør gjøre for hårtap

Styling rundt håravfall

Riktig frisyre kan hjelpe maskere en skallet flekk og tynning. Det handler ikke om kort hår vs langt hår - det handler om hvordan håret er klippet og stylet. Du kan legge til mer kropp til håret for å kamuflere området, uansett lengden, sier Spalding. Dette oppnås ved å kutte lag, som kan gjøre noe hår ser fyldigere. Faktisk anbefaler Spalding at hver kvinne med tynt hår velger en frisyre som involverer lag. "Hvis de ikke gjør det, legger håret tungt og tynning viser gjennom."

En annen teknikk er å style håret på en måte som øker volumet, noe som gjør håret full og bouncy snarere enn å ha det ligge rett eller flatt mot hodet. Prøv å bruke borrelås valser eller varme valser, en volum-legge mousse, eller en rund børste og en hårføner for å style håret. Unngå tunge geleer og andre produkter enn kan veie håret ned.

Hårtap: hva er årsaken?

Når Spalding ser en lang tid klient som er å miste håret, spør hun klienten hva som kan være årsaken til det og sier at kvinner ikke alltid innse at de opplever hårtap, enn si vite grunnen. Spalding påpeker forskjellen mellom håret brekker, noe som kan føre til tynning av overforbruk av oppvarmet styling verktøy, som flatt jern eller curling strykejern, og hårtap som kan være forårsaket av kosttilskudd problemer eller andre årsaker.

Ta godt vare på håret ditt kan hindre tynning forårsaket av brudd, men noen hårtap går dypere enn som så. Snakk med frisøren din hvis du merker at håret tynning, og hodet til en lege for en diagnose og behandling anbefalinger for hårtap hvis du finner ut at det ikke er knyttet til noen skader fra styling produkter og verktøy.