Evb

Grønn te vekttap: studier viser det hjelper

Når folk har alvorlige vekt å tape

Når folk har alvorlige vekt å tape, er ideen om en magisk trylledrikk (som grønn te vekttap) fristende. Men jeg kan fortelle deg fra erfaring at det er ikke så enkelt. Jeg har hatt noen god suksess i at jeg har tatt 70 pounds av og holdt den av for bedre del av et år nå. Men jeg har omtrent hundre å gå, så hviler på mine lubne laurbær er ikke et alternativ.

Jeg har kjempet denne bule av og på i mange år nå, og jeg har akkumulert en krig brystet over ting som hjelper meg ut som inneholder grønn te for vekttap. Grønn te ikke direkte øke metabolismen, som noen tror, ​​men det er solid forskning bak det bak det for fordøyelsen helse og vekttap.

Hvorfor grønn te for vekttap? hva med vanlig iste?

Vanlig iste, som vanligvis er laget av svart eller oolong te, er en veldig sunn drikke som også er full av sykdom-kampene antioksidanter, så lenge det ikke er omgjort til at sukkerholdig Southern favoritt, "søt te." Svart eller oolong te er en oksidert blad av Camellia sinesis anlegget. Grønn te kommer fra samme plante, men er ikke oksidert, så det beholder flere katekiner, trodde forbindelser for å bekjempe sykdom og bidra til å fremme vekttap.

Hvor mye grønn te bør jeg drikke?

Det er ikke alltid enkelt å finne ut. Forskere snakker om milligram katekiner, men jeg drikker kopper grønn te. Hvor stor er en kopp? Hvor mange av disse trenger jeg å drikke for å få riktig mengde katekiner forskerne sier jeg bør ha for å få grønn te vekttap jobber for meg?

Ifølge USDA

Ifølge USDA, "en seks-unse kopp (ca 173 gram) av grønn te har ca 235 milligram av katekiner." The Starbucks Venti hel-blad grønn te jeg nipper i dag er om lag tre av disse, eller 705 mg katekiner, som studier viser er om hvor mye det tar å vise noen form for nytte av grønn te. En dobbel-blind studie av friske japanske menn viste at 690 mg katekiner per dag i 12 uker førte til et gjennomsnitt på en to centimeter fall i midje størrelse, samt forbedret kolesterol og kroppsfett tall. Selv om dette ikke er nok til å produsere betydelig vekttap, ikke viser det at grønn te kan være i stand til å øke fettforbrenning som en del av en diett og mosjon plan. Konklusjonen var at grønn te kan være nyttig i forebygging av fedme.

Hva er den beste måten å drikke grønn te for vekttap?

Når du drikker grønn te for vekttap, er det viktig å hoppe prebottled te som ofte er lastet med ekstra sukker. Jeg liker min grønn te rett ut av potten, men jeg liker også det med litt appelsin juice presset i å blande ting opp litt. For partier, det er denne sofistikerte Iced mint grønn te oppskrift som legger til noen ekstra kalorier, men langt færre enn de fleste cocktails eller sukkerholdig brus. Grønn te har naturligvis omtrent halvparten av koffein av sine mørkere fettere, og det er også tilgjengelig koffeinfri. Nei, grønn te er ikke en magisk trylledrikk å gå ned i vekt, men det har vært en velsmakende lav pris, lav-kalori, no-brainer for meg.