Evb

Gjør måltidene bedre

Restaurant avhengighet
Hvis du spiser ute ofte er det nesten umulig å ikke overspise. Faktisk fant en studie som restaurant deler av mat som hamburgere og pommes frites er to til fem ganger større enn de burde være. "Det er en mentalitet som sier:« Hvis jeg skal betale for det, kommer jeg til å spise det, "sier Berning. "Og vi betaler for det med den høye forekomsten av fedme i dette landet." Vi har også en tendens til å tenke på å spise ute så spesiell, så vi velger fettrike matvarer. "Det er lett å tenke:" Jeg trenger ikke å forberede det og derfor jeg kommer til å behandle meg selv ", sier Berning.

Løsningen: I tillegg til å begrense antall måltider tillate deg selv å spise ute, implementere del kontroll er ekstremt viktig. Spiser bare halvparten av måltidet, og la den hvile eller ta den med hjem i en doggie bag. Hvis du ikke liker leftovers, spør partneren middag hvis han eller hun ønsker å dele et måltid.

Hopper over frokost
Mange travle kvinner hoppe over frokost og leve av kaffe i løpet av morgentimene. Dette påvirker ikke bare livlinjen, men også dine prestasjoner og humør. Studier viser at frokost eaters er mer på vakt og ta vare på informasjon lettere enn frokost skippere, pluss de er mindre sannsynlig å bli deprimert.

Mangler denne kritiske måltidet kan det også føre til overspising senere på dagen. "Folk tror at hvis de hoppet over frokosten de fortjener å snack eller å spise mer til lunsj", sier Joan Carter, RD, en talskvinne for det europeiske Dietetic Association basert i Houston. "Når du er sulten, er alle spill av i form av å spise fornuftig." En studie viste at 78 prosent av folk som mistet mer enn 30 pounds og holdt den av spiste frokost hver morgen.

Løsningen: Alltid få tid til dette viktige måltidet, selv om det er bare en banan og yoghurt spist på rømmen.

Kjøkken mannskap
Bite du som du koker? Fullfør frites av barnas platene? "Noen mødre har en tendens til å avslutte familiens middager, enten det er den siste skare av pizza eller de siste par biter av pasta", sier Carter. Du kan enkelt forbruker 200 eller 300 kalorier uten å merke det.

Løsningen: Hvis du har falt inn i denne vanen, minn deg selv på at det er OK å kaste mat unna. Serveres barna dine mindre porsjoner eller lagre leftovers for neste dag.

Loaded drikke
Fem år siden, har du sannsynligvis bare hadde vanlig kaffe om morgenen. Hvis du har byttet til en latte eller mokka, har du stått for de ekstra kaloriene? "Selv flaske brus som sier" helse "eller" livskraft "eller" energi "kan være lastet med kalorier," sier Rarback. "Juice er en kilde til gode næringsstoffer, men noen har samme mengde kalorier som brus gjør."

Løsningen: Du trenger ikke å gi opp din favoritt drikke. Bare sørg for at du er klar over kaloriinntaket siden de kan legge på pounds. Også, drikke rikelig med vann. Hvis du er tørst, som bør være ditt førstevalg.