Evb

Gjennomtenkte gaver til hodepine lider

Når en du er glad lider hyppig hodepine smerter, vil disse gavene bringe mye mer hodepine lettelse enn en bukett blomster eller en boks med sjokolade.

Hodepine og migrene spesielt, kan føre til invalidiserende smerter, så noen ideer for å bidra til å redusere ubehag vil bli spesielt verdsatt av den personen som lider av hodepine.

"Det er noen ting som kan bidra til å gi hodepine relief", sier Seymour Diamond, MD, arbeidende styreformann i National Headache Foundation, direktør og grunnlegger av Diamond Headache Clinic, og direktør for Inpatient Hodepine Unit ved St. Joseph Hospital i Chicago.

For familie og venner som ønsker å bidra til å gjøre livet enklere og mindre stressende - og stress er ofte en hodepine trigger - sjekk ut denne guiden til gjennomtenkte gaver.

Hodepine relief gave guide: 10 perfekte gave
  1. Biofeedback terapi. Dr. Diamond førstevalg for en gave å gi en headachesufferer er et biofeedback terapitime. Biofeedback er en effektiv behandling når det brukes sammen med medisiner, sier Diamond. I hovedsak er biofeedback en avspenningsteknikk som bruker en spesiell, non-invasiv medisinske utstyret for å lære en person hvordan du kan overvåke og kontrollere sine fysiske respons på hodepine smerte. Elektrodene er plassert på kroppen, og er koblet til en maskin som måler muskelspenninger og smerte reaksjon. Med praksis, kan migrenepasienter lære å kontrollere sine fysiske reaksjon på ubehag, og dermed redusere effekten av hodepine smerte. Siden ikke alle helsetjenester planer dekke denne type alternativ behandling, kan biofeedback terapi være en ideell stede.
  2. Gaven av fitness. Som biofeedback terapi, regelmessig mosjon, særlig aerobic, kan redusere stress og bidra til å gi hodepine lettelse. Avhengig av budsjettet, kan du velge å gi en konsultasjon med en personlig trener, medlemskap til et treningsstudio, sportsutstyr for en bestemt aktivitet din kjære har alltid ønsket å prøve, eller til og med en solid gåingssko.
  3. Selvhjelp avslapping verktøy. DVDer, audiotapes, eller bøker som lærer om progressiv muskel avslapping og meditasjon la pasienten lære i sitt eget tempo og i den komforten av deres eget hjem.
  4. Yoga-økter. Betrakt et gavekort til en yogatime. Yoga tilbyr en unik blanding av trening, stretching, og avslapning.
  5. Hagearbeid nødvendigheter. Hagearbeid kan være svært terapeutisk. For en nybegynner eller erfaren grønne fingre med kronisk hodepine, gi gave av hansker, en lue, eller spesielle hagearbeid utstyr for å få spille i søla enda morsommere og stressreduserende. En kne resten er en annen flott hjelpemiddel, spesielt for den personen utsatt for smerter i kroppen.
  6. Badesalt, oljer og aromaterapi stearinlys. Et varmt bad kan være avslappende, men vær forsiktig for å unngå noe med en spesielt sterk parfyme fordi sterke dufter kan fungere som en hodepine trigger hos noen mennesker.
  7. En profesjonell massasje. Unn din kjære til en terapeutisk massasje. Det finnes ingen bedre måte å slappe av, stresse ned, og få litt hodepine lettelse.
  8. Ergonomiske tilbehør. For hjemme eller på kontoret, er en mest verdsatt gave en ergonomisk utformet stol for å sikre hele kroppen komfort og minimere nakke og rygg smerter. For et mindre budsjett, tenk om en non-glare dataskjermen siden sterke blinkende lys kan utløse migrene hos noen mennesker, en annen idé er en cervical eller U-pute som går rundt nakken under flyreiser.
  9. En dag planlegger eller elektronisk arrangør. Et kaotisk liv kan indusere masse stress, så bidra til å forhindre hodepine med gave organisasjonen. Vurdere en elektronisk planlegging enhet, en skinn-dekket dag planlegger, eller hvis din kjære er datamaskinen kunnskapsrike, planlegging programvare.
  10. Hodepine-savvy Omsorgssvikt. En av de beste måtene å hjelpe personen med hodepine i ditt liv er å utdanne deg selv om temaet, slik at du kan bidra til å minimere triggere som bringer på hans eller hennes hodepine. Og sørg for at du holde deg på cutting-edge behandlinger så du kan hjelpe vurdere nye alternativer etter hvert som de blir tilgjengelige.

Prøv ovenfor, eller legge til dine egne ideer, til gave hodepine-smerte-fri levende til din kjære.