Evb

Fordeler med en depresjon støttesystem

Selv om depresjon kan gjøre at du ønsker å trekke seg, avhengig av venner, kan familie, og en depresjon støttegruppe bidra til å holde utvinningen på sporet.

Depresjon kan få deg til å føle deg ensom - og at du ønsker å være alene. Men isolere deg selv kan faktisk forverre depresjon symptomer. Omgir deg med en sterk støtte nettverk av venner og familie og bli en depresjon støttegruppe kan hjelpe deg å opprettholde en helbredende tilkobling til folk mens du arbeider med depresjon. Å ha støttende relasjoner kan også oppfordre deg til å få den hjelpen du trenger for å behandle depresjon.

Depresjon støtte: fordelene

Mange av livets utfordringer - og det inkluderer håndtere depresjon - er lettere til ansikt med den støtte og kjærlighet til et sterkt nettverk av venner og familie.

"Når noen er å ha en hard tid, kan de dra nytte av oppmuntring fra venner og familie at ting vil bli bedre", sier Adele Viguera, MD, førsteamanuensis direktør for perinatal og reproduktive psykiatri program ved Cleveland Clinic i Ohio.

Håpløshet og hjelpeløshet som følger depresjon kan gjøre det føles som du aldri vil bli bedre, men din kjære kan hjelpe deg å komme gjennom vanskelige tider. "Venner og familie som er støttende minne deg på at dette også skal passere," forklarer Dr. Viguera.

En sterk depresjon støttenettverk kan også bidra ved å oppmuntre deg til å:

  • Får regelmessig mosjon
  • Hold deg til en vanlig søvn tidsplan
  • Lag og holder seg til en daglig tidsplan
  • Spis et sunt kosthold
  • Ta medisinen som foreskrevet
  • Gå til terapi avtaler

Bor på kurs med depresjon behandling

Selv om behandling for depresjon er ofte vellykket, kan utvinning være en lang prosess, og du kan bli fristet til å gi opp hvis du ikke ser forbedring med en gang. "Vær tålmodig med behandling," Viguera sier "Folk har en tendens til å tenke på depresjon medisiner som en magisk kule, men det er slett ikke tilfelle -. Det er mye arbeid involvert, og det kan ta en stund for medisiner for å tre i kraft. "

I disse tider, kan venner og familie kan hjelpe deg å holde deg til din behandlingsplan, oppmuntre deg til å ta medisiner og delta terapi. "Noen som kan være der for å holde hånden din og hjelpe deg å holde deg på sporet kan gjøre det litt enklere", sier Viguera. De kan hjelpe deg å se "at det er et lys i enden av tunnelen."

Finne den rette depresjon støttegruppe

En støttegruppe for depresjon kan være svært kraftig, fordi du vil tilbringe tid med mennesker som allerede har hatt depressive episoder og møtt de samme kampene du går gjennom nå, sier Viguera. Dette er mennesker som har vandret i dine sko, noe som gjør det enklere for deg å forholde seg til dem og stoler på deres råd. Snakke med andre mennesker med depresjon kan bidra til å bekrefte dine egne følelser. "Det er veldig terapeutisk", sier Viguera.

Gjennom en depresjon støttegruppe, kan folk også lære konstruktive mestringsstrategier. Viguera legger til at disse strategiene er et bedre alternativ enn å snu til narkotika eller alkohol til å takle depresjon.

Din lege eller terapeut kan hjelpe deg å finne en lokal støttegruppe at andre pasienter har funnet nyttig. Ditt lokale sykehus er en annen kilde. Du kan også søke på nettet for depresjon støtte grupper i ditt område og online-støtte grupper. Ett nettsted for å sjekke ut er Depresjon og bipolar støtte alliansen. Du kan også besøke Everyday helse depresjon støttegruppe.

Uansett hvor sterkt du ønsker å unngå mennesker, å nå ut til andre som har en personlig tilknytning til hva du går igjennom kan ha stor helbredende effekt. Å vite at du er virkelig ikke alene kan gi deg den nødvendige moralsk støtte til å bo med behandlingen og være i bevegelse mot utvinning.