Evb

Fordelene med utendørs trening

Utendørs trening har mange fordeler. Få noen tips om å komme i form mens du nyter den flotte naturen.

Det er ingen debattere de helsemessige fordelene av daglig mosjon. US Centers for Disease Control and Prevention, den European College of Sports Medicine, og Surgeon General rapport om fysisk aktivitet og helse er alle enige om at vi trenger minst 30 minutter med moderat til intens fysisk aktivitet hver dag. Den gode nyheten er at du ikke trenger å trene i et treningsstudio for å komme i form. Utendørs øvelser er like effektive, kan være mer moro, og har noen tiltalende fordeler.

Grunner til å ta treningsøktene utenfor

Utendørs fitness kan være et strukturert treningsprogram som tar nytte av det naturlige terrenget av utendørs for å få deg i form, eller det kan være så enkelt som å ta en rask spasertur utenfor. Utendørs fitness kan ta mange former: raker løv, for eksempel vurderes som moderat fysisk aktivitet. Hvis du veier omtrent 135 pounds, kan du brenne nær 250 kalorier ved å raker løv i en time.

Uansett hvordan du velger å trene ute, finnes det en rekke fordeler:

  • Ingen medlemskontingenter. Den utendørs tilhører oss alle. "Du trenger ikke noe spesielt utstyr - utendørs er tilgjengelig uansett hvor du er, rett utenfor døren din," sier Tina Vindum, forfatteren av Tina Vindum sin Outdoor Fitness: Step Out of the Gym i best form av livet ditt og første utendørs fitness instruktør akkreditert av European Council on Exercise.
  • Luften er renere. The Environmental Protection Agency anslår at inneluften er mer enn dobbelt så forurenset uteluft.
  • En gratis daglig dose av D. Forskere anbefaler utendørs trening som en måte å få vitamin D gjennom sollys. Dette er spesielt viktig hvis du er overvektig - en fersk studie fant at folk som er overvektige er nesten dobbelt så stor sjanse for å være mangelfull i vitamin D.
  • Øvelse for hjernen din. "Når du trener utendørs, blir hjernen din klar over skiftende terreng. Enten du bruker åsene, sanden på en strand, eller en svingete vei, har hjernen din til å fokusere annerledes enn det ville gjort på en flat gym gulvet, "bemerker Vindum.

Komme i gang med utendørs trening

Hvis du har noen helsemessige problemer, snakk med legen din før du starter en utendørs fitness program. "Jeg sier til mine folk til å ha et mål i tankene, begynne langsomt, og jobbe opp til sitt potensial. Utendørs trening kan tilpasses alle nivå av fitness," råder Vindum.

Her er retningslinjer for å få deg i gang:

  • Utøve tidlig. "Folk kan alltid finne flere unnskyldninger for å unngå å trene utendørs på slutten av dagen," sier Vindum. I morgen din energi er høyere, er luften generelt renere, temperaturen lavere, og du vil føle deg bedre hele dagen lang.
  • Unngå ekstreme temperaturer. Selv om kroppen kan tilpasse seg kaldere eller varmere vær, bør du unngå å trene ute i ekstrem varme eller kulde.
  • Ikke bli brent. Selv om litt sol er bra for deg, er for mye sol ikke. "Always beskytte deg selv med en god solkrem, og bruke solbriller og en lue med en rand," råder Vindum.
  • Drikk nok vann. "Hvis du drikker ca 8 til 10 gram vann 30 minutter før du gjør utendørs øvelser, bør det hydrat deg tilstrekkelig for en 30-minutters trening. Du trenger ikke vann med elektrolytter i de fleste tilfeller", sier Vindum. Husk at du kan miste vann gjennom svette selv i kjøligere vær, og du kan begynne å bli dehydrert før du føler deg tørst.
  • Få noen gode gear. "Dra nytte av den nye teknologien som har gått inn i skoen løpebaner og vanntett, pustende klær materiale, "råder Vindum.
  • Gjør utendørs øvelser del av din livsstil. "Du kan lære øvelser som bruker bare kroppsvekt og gravitasjon og gjøre dem mens du går til postkontoret," Vindum sier. Tenk på å gå i stedet for å kjøre. Planlegg friluftsliv med familien. Gå en tur i stedet for en stasjon.

"Hvorfor ville du trenger flasker aromaterapi når du kan gå ut og lukte naturen? Utenfor øvelsen bruker alle dine sanser og forbinder kropp og sinn. Som du blir mer fysisk form, blir hjernen din også mer bevisst. Du begynner å se annerledes på livet. Det kan være en livsforvandlende opplevelse, "sier Vindum.