Evb

Finne økonomisk støtte for hjerneslag omsorg

Stroke behandling koster er forskjellig for hver pasient, avhengig av omfanget av hjerneslag omsorg som kreves. Men uansett, med god planlegging, kan du unngå en stor gjeld.

Kostnaden for slag pleie kan være bratt, spesielt når slaget er alvorlig. Heldigvis er økonomisk støtte tilgjengelig for å hjelpe slagrammede og deres familier takle medisinske regninger.

Hvert år, hjerneslag omsorg kostnader legge opp til 35€ milliarder landsdekkende med en annen 5€ milliarder brukt på uformell omsorg gitt hjemme.

Være forberedt for medisinsk regninger

Det hjelper å være forberedt, sier Nancy Binder, MBA, direktør for finans på Drake Center ved University of Cincinnati, i Ohio. Hun tilbyr disse tipsene for familier:

 • Ha en up-to-date ID-kort og forsikring kort tilgjengelig. Holde disse elementene på hånden vil gjøre det lettere for deg og hjerneslag behandling sentrum for å starte prosessen med å betale for hjerneslag omsorg.
 • Ha papirene i orden utarbeide en helse power-of-advokat, avansert direktiv, finansiell kraft-of-advokat, og relaterte dokumenter mens du er frisk kan virke som et ork -. Men disse dokumentene gjør det mye enklere for hjerneslag omsorg fasiliteter for å gjøre vedtak om økonomisk støtte og hjelpe lette belastningen på din kjære også. Sørg for at familien din vet hvor du skal finne dine papirer i tilfelle en nødsituasjon.
 • Vet hva forsikringen dekker. Binder sier en av de største problemene hun ser er når familier ikke vet forstår deres forsikringsdekning. Unngå overraskelser - lære hvilke tjenester omfattes og hvilke som ikke er det.
 • Finn en finansiell rådgiver. Fleste hjerneslag og helseinstitusjoner har en stab person som fungerer som en finansiell rådgiver. Denne personen kan hjelpe deg med forsikring, gi deg et anslag over kostnadene ved en behandling plan, og hjelpe deg å finne økonomisk støtte ressurser.
 • Spør hva de estimerte kostnadene er. Hvis legen eller hjerneslag omsorg anlegget ikke gi deg et anslag, be om ett tidlig i behandlingsprosessen.
 • Spør om økonomisk støtte. Hvis du ikke ber om økonomisk støtte programmer, kan hjerneslag helseinstitusjoner ikke vet at du er i behov av hjelp.
 • Samarbeide i prosessen Du vil bli bedt om å gi mye informasjon mange anser personlig -. Bostedsbevis, bevis av inntekt, og så videre, men denne informasjonen er nødvendig for administratorer for å fullføre økonomisk støtte applikasjoner på dine vegne. "Hjelp oss å hjelpe deg," sier Binder.

Utgifter slagrammede møter

Stroke omsorg utgifter forskjellige for hvert strøk overlevende. Mens noen mennesker kan ha et mildt slag, få omsorg i akuttmottaket, tilbringe noen dager på sykehuset, og deretter gå hjem, mens andre bruker i gjennomsnitt 25 dager i en akutt pleie anlegget og deretter kreve måneder eller år med omsorg og rehabilitering på poliklinisk basis, hjemme eller på sykehjem.

I tillegg kan den estimerte kostnaden for en behandling plan variere over tid. Hvis et slag overlevende gjør bedre enn ventet, kan kostnadene gå ned - men hvis ytterligere behandling er nødvendig, vil estimatet bli revidert. Alltid be om et nytt estimat av kostnader når ting endres, råder Binder.

Alternativer for hjerneslag-care økonomisk støtte

Akkurat som behandling planer for hjerneslag omsorg forskjellig, så gjør den enkeltes mulighet for økonomisk støtte.

Mulighetene inkluderer:

 • Privat forsikring
 • Medicare / Medicaid
 • Langsiktig uførhet dekning
 • Facility veldedighet programmer
 • Stroke pleie kliniske studier

Det finnes mange programmer tilgjengelig for å hjelpe folk som ikke er forsikret, eller som er underforsikret, men de kan ikke være det samme på hvert anlegg eller i hver stat, forklarer Binder. Den finansielle rådgiveren på din kjæres slag barnehage vil være kjent med programmer som gjelder for din situasjon - ikke vær redd for å be om hjelp med denne prosessen.