Evb

Finn de beste sykehusene for eldreomsorg

Innsnevring ned listen over lokale sykehus for å finne riktig passform for deg eller en kjær kan være lettere hvis du vet hva du skal se etter for å få den beste eldreomsorg.

Som du alder, din sjanse for blir innlagt på sykehus øker. Du eller en elsket en må kanskje være på sykehuset for en rekke grunner - for en medisinsk prosedyre, for å bli behandlet for en alvorlig sykdom, eller i tilfelle av en medisinsk nødsituasjon. Lære hva du skal se etter i et sykehus er en viktig del av å få det beste senior helsevesenet.

Finne en senior helse-fokusert sykehus

Det finnes tusenvis av sykehusene å velge mellom i Europa. Men ikke alle sykehusene gir de samme eldre omsorgstjenester, så det er en god idé å gjøre noen videre forskning på sykehusene i området for å finne de som gjør det.

Når vi leter etter den beste sykehuset for senior helsespørsmål, begynne med å spørre legen din. Når du får anbefalinger, finne ut hvilke som er dekket av helseforsikring.

US News & World Report 's "beste sykehus"-listen er en annen ressurs som kan henvise deg til toppen sykehus som spesialiserer seg på eldre omsorg. Magasinets rangeringen inkluderer ledd på de beste sykehusene i eldreomsorgen.

I tillegg Hospital sammenligne er et verktøy gitt av US Department of Health and Human Services og Medicare som gjør det mulig å sammenligne hvor godt sykehus i ditt område utføre når omsorg for spesielle medisinske tilstander eller utføre visse kirurgiske prosedyrer.

Etter at du har smalere listen ned til to eller tre senior helse-fokuserte sykehus i ditt område, stille følgende spørsmål vil hjelpe deg å avgjøre hvilken som er best for deg:

 • Er sykehuset akkreditert av en nasjonal organisasjon som Den felles kommisjon?
 • Er sykehuset på et sted som er praktisk for deg og din familie?
 • Hva er de besøker timer og grunnleggende regler på sykehuset?
 • Kan du få et privat rom på sykehuset hvis du vil ha en?
 • Er sykehuset rene og komfortable? Besøker sykehuset er måten å finne ut selv.
 • Har folk du kjenner hatt gode erfaringer på sykehuset? Be familie og venner for deres personlige kontoer.

Få den beste sykehus

Selv etter at du har funnet hva du mener er den beste eldreomsorg sykehuset for deg, det er fortsatt en risiko for at du kan bli involvert i en medisinsk feil eller uhell. Det er derfor det er viktig at du og din familie og venner ta en aktiv rolle i din omsorg.

Noen av de tingene du kan gjøre for å få den beste eldreomsorg mulig omfatte:

 • Sørg for at sykehusinnleggelse er virkelig nødvendig. Poliklinisk omsorg er tilstrekkelig for mange senior helsemessige problemer, så snakk nøye med legen din om innleggelse er nødvendig og hva som ville skje hvis du ikke ble innlagt på sykehus, før du godtar å bli innlagt på sykehuset.
 • Være forberedt. Ta med en liste over dine medisinske tilstander, de medisiner du tar, og eventuelle allergier du har med deg til sykehuset.
 • Stille spørsmål. Etter at du har vært innlagt, spør helsepersonell eventuelle spørsmål du har om medisiner, prosedyrer og hva som vil være involvert i pleie din mens du er på sykehuset. På den måten er det mer sannsynlig å legge merke til om du blir gitt feil medisiner eller prosedyre. Sørg for at et familiemedlem eller en omsorgsperson tar notater for deg.
 • Dra nytte av "doktor tid." Legen din kan besøke deg bare en gang om dagen mens du er på sykehuset, så ta denne tiden til å snakke med ham eller henne i detalj om din omsorg. Sørg for å spørre hvordan du kan nå legen din hvis du må.
 • Ta vare på deg selv. Være på sykehuset kan kaste av din vanlige rutine, som kan påvirke helsen din. Gjør ditt beste for å spise sunt og holde aktiv (hvis mulig) under sykehusoppholdet.

Ta deg tid til forskning lokale sykehus og forberede for sykehusinnleggelse før du noensinne trenger slik omsorg kan gå en lang vei mot å sikre at du får den beste pleie mulig i tilfelle du trenger et sykehusopphold.