Evb

Få flytte til lette depresjoner

Forskning har vist at å få aktiv kan redusere depresjon symptomer. Her er hvordan du legger til et treningsprogram til din behandlingsplan.

Hvis du har blitt diagnostisert med depresjon, kan du være å følge den tradisjonelle depresjon behandling av antidepressive medisiner og terapi. I tillegg kan legen anbefale noen endringer i livsstil som kan hjelpe deg å føle deg bedre. En av de beste er å legge oppgaven, fordi fysisk aktivitet har vist seg å redusere depresjon symptomer.


Depresjon behandling: hvorfor trening hjelper

"Det er en sammenheng mellom å stimulere pulsen og hjernens funksjon," sier Julie Walther Scheibel, MED, en rådgiver ved Concordia Seminary Counseling and Resource Center i St. Louis, Missouri

I en detaljert analyse av 80 studier om emnet av trening og depresjon, fant forskerne at:

  • Trening hjalp depresjon både umiddelbart og over et tidsrom.
  • Trening hjulpet alle de studerte, men særlig folk som var i den verste tilstanden, fysisk eller psykologisk sett, i begynnelsen av treningsprogram.
  • Trening hjulpet voksne spesielt, og menn og kvinner likt.
  • Jo mer noen utøves, jo mindre deprimert ble han.
  • Den beste anti-depresjon regime var en kombinasjon av psykoterapi og mosjon.

Flere studier er fortsatt nødvendig for å fastslå nøyaktig hvordan trening hjelper, men forskerne tror aktivitet reduserer nivået av stresshormoner og bedrer fysisk form, og dermed lindre depresjon symptomer. I tillegg til sosialisering, distraksjon fra hverdagens stress og selvfølelse kan det ofte kommer med gruppetrening spille en rolle i å lindre symptomer.

Depresjon behandling: hva slags trening er best?

Svaret på det spørsmålet er ikke klart, det som er klart er at enhver trening er bedre enn ingen i det hele tatt.

Etter samråd med legen din, "Jeg vil anbefale å trene minst 3-5 ganger i uken i en time," sier Walther Scheibel, som anbefaler en kombinasjon av kardiovaskulær trening - også kjent som aerobic trening - og vekttrening.

"Det er ingen unnskyldning for ikke å trene," legger Walther Scheibel. Hun foreslår at folk skal delta i fysiske aktiviteter som de liker og som fungerer med deres livsstil og budsjett. "Walking, løping, sykling, svømming, og gruppetrening klasser" er alle gode utøve opsjoner. "

Depresjon behandling: å komme i gang

Hvis du er interessert i å trene for å lindre depresjon symptomer, snakk med din mentale helse leverandøren. Han eller hun kan jobbe med deg for å hjelpe finne ut hvordan å passe mosjon i din generelle depresjon behandling plan.

Snakk med din fastlege også, spesielt hvis du har en helsetilstand som hjertesykdom, diabetes eller høyt blodtrykk. Legen kan anbefale øvelser som vil være trygg og effektiv for deg.

Friske voksne kan satse på 150 minutter med moderat hjerte-øvelser, som å gå, jogge, eller sykling, hver uke, legge styrkeøvelser, for eksempel push-ups, sit-ups, eller vekttrening, minst to ganger hver uke.

En kvalifisert personlig trener på gym eller lokale samfunnshus kan hjelpe deg med å utvikle en helhetlig rutine som setter fitness mål også. Og rekruttere en øvelse partner kan være akkurat den motivasjonen du trenger for å forplikte seg til et vanlig program som vil gi deg både fysiske og psykiske fordeler.