Evb

Er du i en " stayover " forholdet?

Dr. Laura Berman på kjærlighet og sex

Ny trend av par bor sammen deltid tilbyr kameratskap uten full satsing.

Vi har alle hørt om one-night stands og venner med fordeler, men nå er det et nytt forhold trend blant europeiske par. Kalt "stayover relasjoner," det er et fenomen der to mennesker må ha to separate boliger til tross for at de bruker flere kvelder i uken sammen som et par.

Disse funnene, som ble publisert nylig i The Journal of Social and Personal relasjoner, fant at par nå bruker tre eller flere netter sammen en uke som et alternativ til samboende eller faktisk tar skrittet fullt ut og knytte den knuten. Faktisk siste statistikk fra både Europa og Storbritannia viser at menn og kvinner skal gifte senere i livet enn noen gang tidligere (gjennomsnittlig alder for en brud er nå 28 til 31 år, og for en brudgom er det 29-33 ).

Men selv om du holde dine eiendeler separat, vil deres liv fortsatt være redningsløst blandet, så hvis du ønsker å "stayover", her er noen ting du bør vurdere:

Ikke anta kirkeklokkene er i din fremtid. Motsetning til ekteskap eller samboerskap, stayover relasjoner kommer med antagelsen om at du er hver fortsatt uhemmet i en viss forstand. Gjerne du tilbringer mesteparten av fritiden sammen og leve sammen i nesten enhver forstand av ordet, men dette betyr ikke at alteret er nødvendigvis i fremtiden.

Adlyde uskrevne regler. Måten du oppføre deg på partneren din leilighet er ganske fortelle. Du har et ansvar for å rydde opp etter deg selv og kaste seg i hele huset. For eksempel, hvis din partner kokker middag for deg, tilbyr å laste oppvaskmaskin eller gjengjelde tjenesten neste kveld.

Ikke ta over huset Siden du ikke bor sammen, bør du ikke forvente å ha skuff plass i partnerens sted -. Men det blir sagt, er det en god idé å rydde litt plass for hverandre og gjøre annen person som komfortabelt som mulig. Husk imidlertid er stayover relasjoner bygget på en forutsetning om at du hver vedlikeholde din egen plass, så vær forberedt på å leve ut av din Duffel bag for varigheten. Hvis det er også frustrerende for deg, gjøre ham komme til sted slik at du ikke trenger å holde et par rene truser i veska!

Til slutt, og viktigst av alt, sørg for å kommunisere dine forventninger og ønsker gjennom forholdet. Husk, vil forholdet være bare så vellykket som din kommunikasjon, uansett om du er gift eller bare torsdag-through-søndag romkamerater.

Laura Berman, phd er en ledende sex og forholdet pedagog og terapeut, populære TV og radio vert, New York Times bestselgende forfatter og assisterende klinisk professor i OB-GYN og psykiatri ved Feinberg School of Medicine ved Northwestern University i Chicago. Hun er stjernen i Par i krise, på Everyday Health Channel, hver torsdag kl 13:00 EST.