Evb

Epilepsi ressurs guide

Det er nok av ressurser tilgjengelig for å lære mer om epilepsi, både online og i print.

Hvis du eller noen du kjenner har blitt diagnostisert med epilepsi, vil du uten tvil vil ha flere detaljer om denne lidelsen. Det er nok av steder å snu for informasjon om behandlinger, kontrollere anfall, finne spesialister og støttegrupper, eller ny forskning, både online og off.

Finne en epilepsi organisasjon eller stiftelse

En epilepsi foundation er en ideell organisasjon dedikert til å øke bevisstheten om epilepsi. Det er mange å velge mellom, og de kan hver tilby en annen, bestemt mål eller fokus. Her er litt informasjon for å hjelpe deg i gang.

Den epilepsi foundation
8301 Professional Place
Landover, 20785 MD
(800) 332-1000

Denne gruppen, som fremmer bevissthet og opplæring om epilepsi, og tilbyr et nettsted med nyttig epilepsi informasjon, inkludert:

  • Hva lidelsen er som
  • Hva beslag symptomer er
  • Hvordan det er å leve med epilepsi

Den Epilepsi Foundation kan hjelpe deg å finne din lokale grenen slik at du kan bli involvert i ditt eget samfunn. Det er også en blogg som du kan lese om andres erfaringer med epilepsi og skrive om din egen. I tillegg tilbyr nettstedet oppdateringer på dagens forskning, og informasjon om hva Epilepsi Foundation gjør for å argumentere for mennesker med epilepsi.

Den europeiske epilepsi samfunnet
342 North Main Street
West Hartford, 06117-2507 CT
(860) 586-7505

Denne organisasjonen ble grunnlagt for å:

  • Oppmuntre epilepsi utdanning og bevissthet
  • Fremme epilepsi forskning
  • Bidra til å kurere, behandle og forebygge epilepsi

Foreningen samler inn penger til forskning og tilbyr videreutdanning klasser for leger å lære om epilepsi fremskritt og utvikling. Konsernets nettstedet sørger for en fakta og statistikk delen, dagens nyheter om epilepsi, og nyttige linker for å finne en epilepsi spesialist i ditt område.

Citizens United for forskning ved epilepsi (CURE)
730 N. Franklin St., 404 Suite
Chicago, IL 60654
(312) 255-1801

CURE er en epilepsi gruppe som fokuserer på å samle inn penger til å finansiere forskning. CURE arbeider også for å øke bevisstheten om epilepsi. Sin hjemmeside tilbyr pedagogisk epilepsi informasjon, samt en liste over pengeinnsamlingen hendelser som det sponsorer.

Epilepsi i print

Enten du ønsker en referanse bok å bla gjennom, en guide til strategier for å takle epilepsi, eller andres personlige kontoer av forholdene, det er en bok for deg. Epilepsy Foundation anbefaler følgende:

  • Epilepsi, etter Orrin Devinsky, MD. En flott how-to oppslagsverk for personer med epilepsi og deres familier. Finn informasjon om anfall, medisiner og egenomsorg, samt informasjon om juridiske og sosiale bekymringer knyttet til epilepsi.
  • Lever godt med epilepsi, av Robert J. Gumnit, MD. Denne boken gir informasjon fra mange epilepsi eksperter på å leve med hjernen tilstand og gir perspektiv på justeringer som kanskje må gjøres for å bedre håndtere epilepsi.
  • Den ketogene diett, John M. Freeman, MD, et al. En ressurs som lærer detaljene for å administrere epilepsi og forebygge anfall med diett. Ketogen diett, som fokuserer på lavere karbohydrat og høyere fettinntak, har vært svært vellykket i å redusere anfall hos barn med epilepsi. Denne boken bør brukes kun etter avtale med legen som er med på å administrere din eller ditt barns epilepsi.

Alle disse bøkene er tilgjengelige gjennom Epilepsi Foundation hjemmeside og kan også på online bokhandler nettsteder eller i din lokale bokhandel eller bibliotek.