Evb

Enkle øvelser for sofaen poteter

Alle kan forbedre deres hjerte helse og nyte andre utbytte av treningen - selv om du tilbringer mesteparten av tiden din på sofaen. Få tips for å hjelpe fitness newbies begynne å trene.

Overbevise deg selv det er på tide å begynne å trene bør være enkelt - gitt at det er mange fordeler med å trene. Men å finne en øvelse rutine som fungerer for deg - og begynnelsen det på riktig måte - det kan være vanskelig.

Hvis du prøver å hoppe fra ingen trening til å kjøre en mil eller to, vil du sannsynligvis ende opp så sår og utmattet at du gir opp igjen. Det er helt greit å begynne langsomt med enkle øvelser - du vil fortsatt få utbytte av treningen og forbedre ditt hjerte helse.

"Innse at små endringer over tid kan gi store resultater", sier personlig trener Alice Burron, MS, talsperson for European Council on Exercise og forfatter av fire uker til Fabulous. Starter ut sakte også gjør kroppen din å venne seg til mer fysisk aktivitet og reduserer risikoen for skader, legger hun til.

For å begynne å gjøre en forskjell i ditt hjerte helse og få mest mulig utbytte av treningen, legge en plan på plass og ha konkrete mål i tankene. "Du vil se at med en gradvis start og riktig tenkemåte, kan en fitness rutine betydelig forbedre ditt hjerte helse innen tre måneder", sier Jonathan H. Whiteson, MD, medisinsk direktør for hjerte-og lunge velvære og rehabiliteringsprogram på New York University Langone Medical Center.

La oss begynne å trene: første skritt

Du trenger ikke å presse deg selv til det ytterste på den første dagen. "Minn deg selv om at fitness starter med bare å gjøre mer i dag enn du gjorde i går," sier Dr. Whiteson. "Så for sofagris, er selv tilbringe 30 minutter å gjøre noe aktivt i stedet for å sitte ned i begynnelsen av et treningsprogram."

For å finne ut hvor mye du beveger deg nå, plukke opp en billig skritteller. "Ved hjelp av en skritteller er en av de beste måtene å starte økende aktivitet," Burron sier. Ta opp dine skritt i cirka tre dager for å få et gjennomsnitt. Deretter kan du bruke dette nummeret til å sette et mål, øke dine skritt med 20 prosent hver dag for å til slutt nå 10.000 skritt per dag.

"Walking er bare ett av mange valg for å få aktiv," sier Burron. "Men det er ofte en god måte å komme tilbake i form hvis du har forvillet seg." Det er lett trening, praktisk og hyggelig.

Gjøre aktiviteter du liker

Ikke tving deg selv til å kjøre hver dag hvis du hater å kjøre, og ikke bruke timer forbannelse elliptisk maskin eller stasjonær sykkel på treningsstudio hvis disse treningsøktene ikke appellerer til deg. "Finne en øvelse som du liker er en del av en strategi for å endre livsstil atferd og holde seg aktiv gjennom hele livet," sier Burron. "Den type trening du velger påvirker virkelig din motivasjon for å komme i bevegelse." Kanskje det er en yoga class noen dager og tennis eller fotturer med en kompis på andre. Gjør en rekke øvelser vil bidra til å holde treningsøktene frisk og holde deg interessert.

Enkle øvelser hjemme og jobbe

Med en hektisk fremdriftsplan etterfulgt av krav hjemme, kan det være vanskelig å presse inn en tur i treningsstudioet. Den gode nyheten er at du kanskje ikke trenger å gå hvor som helst for å få en god treningsøkt. "Enhver form for bevegelse kan betraktes aktivitet og vil brenne kalorier," sier Burron.

Prøv disse måter å innlemme enkle øvelser i dagen:

  • Park på baksiden av parkeringsplassen slik at du må gå litt lenger til din destinasjon. For en ekstra treningsøkt, bære dagligvarer i stedet for å skyve dem i en handlevogn.

  • Gi huset en virkelig god rengjøring. Å brenne enda mer kalorier, synge og danse mens du arbeider.

  • Når du har et valg, bruke trapper i stedet for rulletrapp eller heis. Prøv å klatre trapper raskt i stedet for å ta deg god tid.

  • Når mulig, gå istedenfor å kjøre, tar toget eller på bussen.

  • Komme antsy i stolen på jobb? Fikle er fine - og brenner kalorier.

  • Bruk en øvelse ball i stedet for en stol. Det tvinger deg til å kontinuerlig kontrakten din kjernemuskulaturen i mage og rygg for å bli balansert.

  • Lek med barna dine - tag er et flott spill for å få opp pulsen.

  • Le, hoppe opp og ned, dans, og bare nyte livet.

Trening trenger ikke å være et ork på å-gjøre-liste eller noe du gruer. Hvis du gjør valg gjennom hver dag for å hjelpe deg å flytte litt mer, vil ditt hjerte høste fordelene.