Evb

En ADHD behandling for å bedre virkemåten

Med ADHD, kan foreldre være et mareritt. Men en ADHD behandling som kalles atferdsmessige intervensjon kan hjelpe. Oppdag hvorfor.

ADHD atferd problemer kan være alt fra problemer med å betale oppmerksomhet og bor på oppgaven til impulsivitet og hyperaktivitet. Så for barn med ADHD, eller ADHD, kan selv enkle oppgaver som rengjøring av rom og gjør leksene sine grenser på det umulige.

Men en behandling som kalles atferdsmessig intervensjon kunne hjelpe. "Fokus for atferdsmessige intervensjoner [det vil si atferd modifikasjon] er å endre atferd," sier Erin M. Floyd, PhD, en klinisk psykolog i Atlanta. Atferdsmessige intervensjoner innebærer forsterkende ønskelig atferd gjennom belønning, og forstemmende ustyrlig atferd gjennom straff og grensesetting.

Atferdsmessige intervensjoner som en ADHD behandling

Bruken av atferdsmessige intervensjoner kan være alt fra å implementere rutine og struktur, for å lære sosiale ferdigheter, og selv arbeider med omsorgspersoner om hvordan du kan gi konstruktive tilbakemeldinger. De kan brukes hjemme, på skolen, og selv i spesielle steder som sommerleiren.

"Voksne og barn med uoppmerksom ADHD kan ikke starte og opprettholde kjedelige eller semi-kjedelig aktiviteter som lekser (over tid" kan ikke "gradvis blir" kan "med forsvarlig innkvartering)," sier Gary M. Unruh, MSW, LCSW, en praktiserende kliniker i

. Colorado Springs, Colorado, og forfatter av utløsningen kraften i foreldrenes kjærlighet "Behandlingen er atferdsmessige intervensjon: Hva ADHD person og støttepersoner [foreldre og lærere] må gjøre er å ta høyde for hva ADHD person for tiden ikke kan gjøre."

For eksempel, en felles tilnærming for å hjelpe et barn med ADHD er å tildele færre matematiske problemer for lekser og bruke en belønning diagram å oppmuntre barnet til å fullføre oppdraget gitt. Så over tid, etter hvert som barnet har begynt å lykkes med lysere arbeidsbelastning, er ytterligere problemer lagt til studenten er forent med resten av klassen.

Betyr dette ADHD behandling virkelig fungerer?

Suksessen av atferdsmessige intervensjon avhenger av alvorlighetsgraden av den enkeltes ADHD atferd og graden av alvor som voksne er i stand til å gjøre innkvartering og tilby belønninger.

Hvis problemet er moderat til alvorlig - noe som betyr at uoppmerksomhet eller hyperaktivitet og impulsivitet merkbart påvirke personens liv 75 prosent av tiden eller mer, så atferdsmessig intervensjon alene ikke vil tillate at personen til å nå sitt potensial, sier Unruh. "I denne situasjonen, medisiner, fysisk aktivitet, og overnatting må benyttes."

Lærere og omsorgspersoner må også innse betydningen av deres rolle i barnets ADHD behandling. Mange feilaktig tror er barn med ADHD å være lat eller uansvarlig og er nølende til å tilby overnatting for å la et barn med ADHD å fullføre en oppgave. Målene må også være rimelig, med sikte på å starte små og bygge til større suksesser.

Fordeler og ulemper med behavioral intervensjon

På pluss-siden av atferdsmessige intervensjon, tilbyr behandling en konkret tilnærming for bedre atferd. "Det gir struktur og en plan for endring," sier Richard Horowitz, Edd, en foreldre og forholdet coach i Flemington, NJ og forfatter av Peaceful Parenting Parent Empowerment og Barn Empowerment "Små skritt kan bli belønnet og bygget på som barnet. utvikler seg. "Også, som den enkelte opplever jevnlig suksess, vil hans selvfølelse vokse.

Som for cons, innebærer behavioral intervensjon mye tid og krefter. Pleiere må følge med på, og opprettholde, de atferdsmessige strategier for å fortsette fordeler, sier Floyd. For eksempel når belønningen blir stoppet, eller bli mindre interessant for barnet, er det bedre atferd ofte påvirket. Behavioral intervensjon kan også kreve mye av konsultasjon og koordinering mellom eksperter og omsorgspersoner, som kan være vanskelig og tidkrevende.

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.