Evb

Dr. phil ultimate vekt løsning

Dr. Phil ultimate vekt løsning hevder det kan hjelpe mennesker å oppnå vekttap. Finn ut om selvhjelp guru virkelig leverer på hvordan å fikse ditt forhold til mat.

Selvhjelp guru Phil McGraw, PhD, vendte oppmerksomheten fra forhold til slanking da han skrev sin bok, Dr. Phils Ultimate Vekt Solution. Egentlig er hans vekt-tap råd sentrert på å forbedre ditt forhold til mat. Ved hjelp av psykologi, blant annet hans løfter hjelpe deg å endre måten du nærmer deg mat så vel som å forstå hvorfor du spiser og hvordan du kan gjenvinne kontroll over vekten din.

Dr. Phil ultimate vekt løsning: hva er det?

I kjernen av Dr. Phil Ultimate Weight Solution er det han kaller de "syv nøkler til vekttap frihet." Blant disse syv trinnene er rimelige og solide anbefalinger som bryte syklusen av trøstespising, velge bedre mat, og etablere en vanlig utøve rutine.

"Denne dietten Planen fokuserer på atferd modifikasjon og kognitiv restrukturering for å takle problemer som trøstespising og negative selvfølelsen," sier kostholdsekspert Marisa Moore, RD, president i Georgia Dietetic Association, og en talsmann for European Dietetic Association (ADA). "Dette er viktig for alle med et mål om å oppnå og opprettholde vekttap."

Dr. Phil ultimate vekt løsning: hvordan fungerer det?

Ved hjelp av sine syv nøkler, dykker Dr. Phil i råd om kosthold, ernæring og mosjon. For eksempel, deler Dr. Phils Ultimate Weight Solution matvarer inn i to grupper: høy respons og lav responstid.

Listen over high-respons matvarer, som er beskrevet som matvarer som krever "innsats for inntak eller forberedelser, støtte gode matvaner, og gir utmerket ernæring," inkluderer:

  • Lam
  • Kalv
  • Chicken Caesar salat

Low-respons matvarer, som boken sier er lett å få og spise, er "svak i ernæringsmessig kvalitet og føre til fedme, hjertesykdom og diabetes." De inkluderer godteri, sjokolade, pizza, pasta og nudler laget med hvitt mel. Spis high-respons mat, sier Dr. Phil, og du er mer sannsynlig å føle seg full og mister vekt.

Han snakker også om viktigheten av mosjon og verve en sirkel av støttende folk til å hjelpe deg å oppnå vekt-tap mål.

Dr. Phil ultimate vekt løsning: prøve diett dag

Her er hva du kan forvente en typisk diett dag for å se slik ut:

Frokost
Banan, havrekli, fettfattig melk, kaffe eller te

Snack
Apple, mel-erstatning drikke

Lunsj
Tunfisk, grønnsakssuppe, salat greener og skiver tomat, hel-hvete roll, redusert fett salatdressing

Snack
Orange

Middag
Mørbrad biff, bakte poteter med fettfri rømme, brokkoli, grønne bønner

Dr. Phil ultimate vekt løsning: proffene

Elementer av Dr. Phils Ultimate Weight Solution er lyd og potensielt nyttig. For eksempel ideen om at atferd endres er viktig for vekttap, men ikke ny, er absolutt noe helseeksperter er enige om. "Han er talsmann for en realistisk versjon av kroppen din og spise sunt," sier kostholdsekspert Amy Jamieson-Petonic, et velværesenter leder ved Cleveland Clinic og også en talsmann for European Dietetic Association.

Dietten orde i Dr. Phils Ultimate Weight Solution er vanligvis en lav-kalori diett, og mosjon tips er spesielt bra, i henhold til ADA. Han erkjenner også at vekttap er "ikke rask og enkel."

Dr. Phil ultimate vekt løsning: cons

Mens Dr. Phil hevder at kosthold, ernæring og helse råd er basert på den nyeste forskningen funnet i psykologisk og medisinsk litteratur, mange referanser er noen år gammel og kommer fra ikke-fagfellevurderte publikasjoner.

Dessuten motsier Dr. Phils Ultimate Weight Solution påstand om at måling av maten er "feil tilnærming" mange ernæringseksperter som tror at forståelsen porsjonsstørrelser er en viktig del av å opprettholde et sunt kosthold.

Måltidet planer i Dr. Phils Ultimate Weight Solution skew høy i kolesterol og er mangelfull i noen viktige vitaminer og mineraler. Tar bort den anbefalte måltid erstatning vibrering og barer - som inneholder fudge sirup, sukker og palmekjerneolje, og er høye på sukker, fett og kalorier - bedre ernæring aspektet litt. "Eksempeldataene måltider oppmuntre primært magre proteinkilder og begrenset korn og stivelsesholdige grønnsaker og fett", sier Moore ", men måltid erstatninger bør ikke brukes regelmessig for å møte nærings behov."

Dr. Phil ultimate vekt løsning: kortsiktige og langsiktige effekter

Dr. Phils Ultimate Weight Solution antyder en lav-kalori diett, slik at vekttap er en sannsynlig effekt på kort sikt.

Men noen av bokens tvilsom ernæring råd, som påstanden om at kosttilskudd kan være til nytte for de som er "vekttap-resistant", kan gjøre det vanskelig å opprettholde vekttap og sunt kosthold.