Evb

Dr. Edward Hallowell, ADHD behandling pioner

Everyday Health Spotlight

Nasjonalt anerkjente ADHD ekspert og forfatter Edward Hallowell, md, deler med hverdagslige helse de ideer som inspirerer hans ADHD og psykisk helsearbeid, og også snakker om hans personlige helse helter.

Mange tenker på Dr. Edward Hallowell som en revolusjonær i verden av ADHD behandling for barn. Som forfatter av 18 bøker, grunnleggeren av Hallowell Centers i New York City og Boston, og en voksen som lever med ADHD, har Hallowell jobbet med mennesker som lever med ADHD og psykiske-helse problemer for mer enn 20 år. "Jeg ble spesialist i ADHD og skapte Hallowell Centers for å erstatte underskuddet-baserte modellen og pakke gaver, ikke behandle funksjonshemninger," sier han. "Med riktig hjelp, kan hvem som helst bli vellykket. ADD / ADHD er ikke en velsignelse, men hvis man lærer å håndtere på riktig måte, det virkelig kan være en ressurs for ens liv." Her deler Dr. Hallowell sin historie.

Helsen min historie: Min interesse for ADD (pre-term ADHD) toppet seg etter endt min psykiatri residency i 1981, og høre en oppvåkning konferanse som resulterte i meg å gjenkjenne meg selv i diagnosen. Jeg gjorde det min virksomhet i løpet av de neste 10 årene for å bli kjent med barn og voksne med ADD, som førte meg til å opprette "styrke tilnærming" for å bidra til å overvinne pasientenes hindringer. Selv om tilstanden kan være ødeleggende, kan det ta deg til nye høyder. Mange toppsjefer, Pulitzer Prize mottakere, hjernekirurger, og idrettsutøvere har brukt tilstanden til sin fordel. Det kan gå en eller annen måte så langt som styrke eller skade ens fremtid, noe som gjør det viktig å diagnostisere tidlig og gi muligheten til å forandre ens liv til det bedre. Jeg tror ikke det er en annen mental helse diagnose at du virkelig kan ta og gjøre en endring.

Mine mest minneverdige øyeblikk: Jeg husker det første barnet jeg noen gang behandlet tilbake i 1981, når jeg bestemte meg for å gå inn i barnepsykiatri. Barnet ble innlagt til døgnbehandling enheten etter vitne et mord, og deretter forsøker å drepe sin egen mor ved å tenne hennes madrass i brann. Etter quieting ham på sykehuset, testet vi ham for ADD. Han kom tilbake med en IQ på 69, i nærheten av psykisk utviklingshemmede, og jeg satte ham på Ritalin og hans IQ gikk opp til 140. Det var en dramatisk historie som jeg aldri har glemt - for å se hvordan diagnose kan være en livsendrende endring i evne og stabilitet.

En av de voksne jeg behandlet kunne bare holde en jobb som vaktmann på et kontor, hvor hans samhandling med andre mennesker ble begrenset på grunn av hans sosiale manerer og krenkende atferd. Hans IQ test kom tilbake med 160, og etter riktig behandling, ble han leder av kontoret der han fungerte som en vaktmann for år før. De med ADHD er fulle av skam og frykt, og jeg har hatt muligheten til å gi dem et nytt liv - utrolig gledelig.

Min arv: Jeg opprettet Hallowell Centers (i New York City og Boston) for å behandle psykisk helse pasienter. Sentrene er et sted for meg å praktisere min tilnærming. Jeg sier til mine pasienter de har en Ferrari-motor med sykkel pauser, og jeg er pause spesialist som vil få dem opp til hastighet.

Mine prosjekter: Jeg har nylig ferdig med å skrive min første arbeidsdag bok, Shine: Bruk Brain Science til Bring beste ut av ditt folk, utgitt av Harvard Medical Review Press. Foreløpig er jeg filme en rekke instruksjonsvideoer produsert for foreldre, lærere og fagfolk til å bruke på daglig basis. Serien av 12 DVDer vil være tilgjengelig i desember 2011.

Min favoritt sunn vane: Å være sammen med familie og venner. For meg er det den andre Vitamin C - "C" for "Connect". Samhandling og sosialisering er faktisk bra for deg, lett tilgjengelig, uendelig i tilbudet, og gratis.

Min helse hero: Min nyeste bok, Shine, var å dedikert til en mann, kjent som "Dr. Shine", som skinner sko på Logan Airport og lever etter mottoet at han skinner sjelene til folks liv. Han er 70 år gammel med MS og bruker en walker. Til tross for sykdom, han er der ute får den beste behandlingen han kan gjøre det han elsker mest, og hjelpe andre.

Min andre helse helten er min trener, Simon Zaltsman, som kom over fra Russland og arbeider ved Boston Sports Club i Waltham, Massachusetts Jeg har jobbet med ham siden jeg hadde min hofteoperasjon flere år siden, og han er blitt meg inn fantastisk form. Jeg husker fremdeles den første økten da han var skyve mine grenser, og jeg sa: "Å Gud," og han sa: "Gud kan ikke hjelpe deg nå."

Jeg ser opp til mennesker som lever et balansert liv, folk som ikke bare bryr seg om helse, men også folk, også. Det er den menneskelige forbindelse som gjør både Dr. Shine og Simon og mange andre der ute min helse helter.