Evb

Dos and don'ts av treningen med rosacea

Mennesker med rosacea kan gi avkall fitness, bekymret for at det vil forverre deres rød hud. Men enkle endringer i rutinen vil tillate deg å dra nytte av øvelsen uten å ha flare-ups.

Folk gjennomgår rosacea behandling kan viker unna treningsøktene. Grunnen: Overanstrengelse kan føre til fakkel-ups av rød hud, hevelse og kviser som er kjennetegn på rosacea. Faktisk fant en undersøkelse utført av National Rosacea Society at 83 prosent av rosacea pasienter sa at deres tilstand var blitt forverret av øvelsen på et tidspunkt.

Unngå trening sammen kan være skadelig for rosacea behandling, men for ikke å nevne din generelle helse. Blant sine mange fordeler, hjelper mosjon reduserer stress, og stress er en vanlig trigger for rosacea. Legene sier det er best å trene og opprettholde din kondisjon - bare endre din rutine for å unngå den røde huden av en rosacea blusse opp. I den samme National Rosacea Society undersøkelse svarte 89 prosent av respondentene enkle treningsprogram modifikasjoner hadde redusert symptomer forårsaket av trener.

Tips for å trene med rosacea

Disse rosacea omsorg forslag vil tillate deg å forfølge et aktivt liv og samtidig redusere risikoen for rosacea flare-ups:

 • Ikke utfør høyintensive økter som involverer tunge treningen. Dette kan føre til at huden til å overopphetes og tømme.

  Prøver lav intensitet eller moderat trening. Tenk svømming eller vannaerobic s trening mens resterende kult. Svømmebasseng vann er vanligvis holdes på 75 til 85 grader Fahrenheit, som vil kjøle ned hele kroppen selv når du anstrenge deg. Sørg for å trene i et innendørs basseng som er blitt riktig behandlet med klor - klor dreper bakterier, sopp og andre mikroorganismer som kan forverre rosacea symptomer.
 • Ikke trening i 45 minutter-pluss i ett strekk.

  Vil bryte opp din daglige treningsøkt i kortere 15-minutters segmenter fordeles utover dagen. Du vil få det samme kumulative nytte og redusere sjansene for å bli for varm. Hvis det ikke er mulig, kan du prøve alternerende "hot" og "cool" aktiviteter: Løft vekter eller utføre aerobic trening i 15 minutter, deretter ta en strekk eller svømme noen runder i bassenget. Når du har avkjølt, tilbake for mer vektløfting eller aerobic.
 • Ikke la deg selv bli overopphetet.

  Gjør plassere et kjølig, fuktig håndkle rundt halsen eller DAB en isbit på halsen eller håndleddet for å hjelpe deg å holde kjølig i løpet av en treningsøkt. Du kan også spraye ansiktet med en Spritz med kjølig vann.
 • Ikke trener utendørs når det er varmt.

  Gjør utføre friluftsaktiviteter i kjøligere tidlig morgen eller tidlig på kvelden om sommeren, eller flytte treningsøkter innendørs.
 • Ikke trening i et tett rom.

  Gjør at du trener på et kjølig, godt ventilert rom. Kjør en vifte eller slå på klimaanlegget. Hvis utetemperaturen er hyggelige, åpne vinduene for å lage en cross bris.
 • Ikke la deg tørke.

  Drikker mye vann. Ti til 12 glass vann om dagen er anbefalt for å hjelpe kroppens naturlige kjølesystem fungere skikkelig. Dette er et forslag til en del av rosacea omsorg, uavhengig av hvor mye trening du gjør.

Til slutt, husk at en liten rød hud er bare naturlig når du trener. "Everybody blir rød når de anstrenge seg", sier Zoe Diana Draelos, MD, en hudlege i privat praksis i High Point, NC, og rådgivning professor ved Duke University i Durham, NC