Evb

Din guide til gjenvinning

Vet ikke hva du kan resirkulere og hva du ikke kan? denne guiden vil hjelpe deg å finne ut hvilke produkter som kan resirkuleres og hvor du finner miljøstasjoner.

Kanskje du kaste dine aluminium brusbokser til resirkulering delen av offentlige søppelbøtter, og tror det teller som grønn hverdag. Men hvis du virkelig ønsker å gjøre en innsats for å resirkulere hjemme, men kan bare ikke holde rett alle regler om hva du skal resirkulere og hvordan å forberede elementer for resirkulering, kan disse enkle retningslinjene hjelpe.

Hva går i resirkulering bin og hva som ikke virker

Du kan resirkulere mer enn du tror, ​​og jo mer du resirkulere, blir det mindre søppel dumpet i våre fyllplasser. Her er en liste over noen vanlige husholdningsartikler som er generelt resirkulerbare, og noen elementer som vanligvis ikke:

 • Ja: Aviser, magasiner, telefon bøker og kataloger
  No: Innbundne bøker
 • Ja: Papp materialer, inkludert matemballasje
  No: Pizza bokser (selv om noen byen resirkulering programmer lar pizzaesker og lignende papp mat beholdere for å bli satt inn med verftet avfall til gjenvinning)
 • Ja: Plast brusflasker, juice flasker, og melk mugger
  No: Plastic wrap eller plast poser som brukes til å pakke frosne eller klippe ferske matvarer
 • Ja: Aluminiumsbokser (brus, øl, og lignende) og stål eller tinn bokser
  No: Aluminiumsfolie
 • Ja: Glass flasker, krukker, og kanner
  No: Keramiske eller porselen elementer, lyspærer, eller glass fra kjøretøy
 • Ja: Paper "bokser" (rør som holder pulverisert drink mikser, noen chips eller kjeks deig) og bærbare og datamaskin papir
  No: Papir servietter, håndklær, eller plater

Forberedelse til gjenvinning

Det tar litt arbeid å forberede saker for resirkulering, de fleste av dem kan ikke bare bli kastet i søppelkassen. Men innsatsen er vel verdt de miljømessige fordelene. Her er noen retningslinjer:

 • Squash eller knuse gjenstander som plastflasker, kartonger, og mugger, og aluminiumsbokser å få mer plass i papirkurven.
 • Sørg for at du skylle ut alle flasker og bokser.
 • Fjern alltid lokk fra flasker og krukker - de kan vanligvis ikke resirkuleres.
 • Plasser papir elementer og andre ting som kan blåse bort på bunnen av papirkurven, eller se om søppel og gjenvinning pick-up service i ditt område gjør at nye elementer som skal stilles ut i en papirpose.
 • Fjern alle metall felger eller deler fra alle materialer du resirkulering.
 • Pass på at ingen mat eller klissete væske sitter fast på noen av dine resirkulering.

Legg merke til at plast dagligvarer og renseri poser må være atskilt fra hard plast, og må resirkuleres ved et utpekt butikk. For mer informasjon, gå til " Sortering gjennom resirkulering av plast. "

Finne resirkulering steder

Når det gjelder resirkulering, har du muligheter. Sjekk ut hva som er tilgjengelig i ditt område og hva som er mest praktisk for deg. Ofte kan man resirkulere gjennom en eller flere av de følgende metoder:

 • Curbside pickup i hjemmet ditt.
 • Drop-off resirkulering sentre rundt i byen der du tar inn dine resirkulering.
 • Innskudd og tilbakebetaling programmer, hvor du kjøper resirkulerbare elementer for en pris som inkluderer et depositum, så innskuddet er tilbakebetalt når du returnerer dem til gjenvinning. Glass brus, øl og melk flasker faller i denne kategorien i mange steder.
 • Sentre som kjøper tilbake resirkulerbare elementer for gjenbruk.

For å finne ut hva som er tilgjengelig der du bor, traff telefonkatalogen eller på nettet. Du kan også ringe ditt lokale avfallsselskap for å finne ut om de tilbyr curbside resirkulering. Det er det enkleste alternativet for mange mennesker, men sørg for å bli kjent med de regler og restriksjoner på resirkulerbare elementer og forbereder elementer for gjenvinning - det kan variere fra selskap.

Din lokale offentlige arbeider avdelingen kan også hjelpe deg å finne ut om noen tilgjengelige lokale resirkulering. Og husk å be om spesielle resirkulering sentre for andre typer elementer: Selv om du ikke kan slippe et bilbatteri eller gammel datamaskin til papirkurven, det betyr ikke at de ikke kan gjenvinnes. Du kan være i stand til å finne et lokale elektronikk resirkulering sentrum eller delta i et farlig avfall samling dag i byen din. Med litt legwork, vil listen over alternativer for resirkulering virkelig begynne å vokse.