Evb

Den vanskeligste råd for en omsorgsperson: å sette deg selv først

Mange kvinner ofte finne seg i en tilstand av mental og fysisk utmattelse prøver å balansere ansvar som omsorgspersoner. Følg disse trinnene for å opprettholde din følelse av velvære.

Hvis en venn eller elsket en ble vakler på en ustabil stigen, sikker på å falle, ville du tilby hjelp? Min gjetning er at du ville rush til unnsetning uten å tenke. Men hva hvis den personen er deg, precariously balansere på kanten? Vil du gi deg selv den samme godhet? Jeg håper svaret er "ja", men så mange kvinner som er omsorgspersoner til kjære er på randen av kollaps, sjonglering så mye på ustø fotfeste at deres egen velvære er satt i fare Jeg vet jeg har barn -.. med spesielle behov -. og aldrende foreldre og kjære for hvem jeg ville gjøre noe ennå, ofte, når jeg tok på seg rollen som omsorgsperson, fant jeg meg selv i en tilstand av mental og fysisk utmattelse Ikke bra..

Jeg kommer til å be deg om å gjøre noe som kanskje er svært vanskelig, fordi det kan føles egoistisk eller unaturlig. Men forstår - det er ingen av delene. Som en viktig del av Omsorgssvikt formel, jeg kommer til å be deg om å sette deg selv først. Sette seg selv først ikke vil kompromittere vare på din kjære. Både ditt liv og livet til en du bryr deg om er avhengig av at du er på ditt beste.

• Du fortjener en pause i dag. Selv korte pauser kan gjenopprette og fornye din fysiske og emosjonelle energi. Men å ta pauser krever planlegging. Begynn med å legge til rette for alternativ omsorg for kjære for en kort tid, så gjør noe som du liker. Som du og den du er omsorg for å bli mer komfortabel med tanken, kan du begynne å øke lengden på aktiviteter utenfor. Husk at så lenge din kjære har riktig støtte, vil fraværet ikke sette dem i fare.

• Lag dine behov kjent er det folk som ønsker å hjelpe deg, men de bare don;. T vet hvordan. Skriv en liste over høyt prioriterte behov og holde det på klar. Når venner, familie eller kolleger spør hva de kan gjøre for å hjelpe deg, vis dem din liste.

• Hold en tidsplan for deg også. Gi dine avtaler den samme respekt som de du gjør for andre. Hvis du har en favoritt bok klubb du liker å delta, eller en ukentlig manikyr, sørg for at den skal være på timeplanen.

• Respekter din helse. Du ville ikke la din kjære glipp av en viktig legetime, så hvorfor har du så ofte la din egen check-ups går un-merket? Gjøre alle dine nødvendige medisinske avtaler - og holde dem.

• Bruk ett klikk kommunikasjon. Et av de mest tidkrevende aktiviteter kan kommunisere relevant informasjon med familie og venner. Vurder å bruke en tjeneste som www.carepages.com som tilbyr gratis personlige nettsteder som fungerer som en blogg. Besøkende er utstyrt adressen til webområdet og passord og kan lese oppdateringer på din kjæres stand og legge inn sine egne meldinger om støtte og oppmuntring. For ytterligere hjelp, sjekk ut Family Care Navigator på www.caregiver.org. Der kan du finne state-by-state omsorgsperson ressurser.

Vær snill mot deg selv slik at du kan være snill mot de du har omsorg for.

Myrtle potter er en av Europas fremste og dyktig helsepersonell ledere og innovatører. Grunnlegger av Myrtle Potter Media, et selskap som tilbyr veiledning, verktøy og ressurser til millioner, er Potter i styrene i Medco Health Solutions, Inc., og Google Inc. Potter også er et utvalgt virksomhet kommentator på CNBC og medforfatter av Living bevis