Evb

Den siste i tannregulering

Vakre tenner og tannkjøtt

Flytt over, metall munnen. De nyeste teknologiene i bukseseler er mindre synlig og raskere.

Everyday helse: tannregulering har kommet langt de siste årene. Hva er siste nytt? Og vil du anbefale akselerert kjeveortopedi?

Martin R. Polin, DMD ( cosmeticdentistrybocaraton.com )

Vi Invisalign på kontoret og har hatt gode resultater. Såvidt akselerert kjeveortopedi, ser det ut til å fungere, men det er generelt for rask retting av tenner og kan ikke rette opp eventuelle bite problemer.

Elisa mello, DDS ( nycsmiledesign.com )

De siste endringene i bukseseler vil inkludere utvidet bruk av klare aligner kjeveortopedi som Invisalign og akselerert kjeveortopedi ved hjelp av braketter for seks måneder eller mindre.

Riktig tilfelle utvalget er den viktigste determinant i suksess for akselerert kjeveortopedi. Jeg anbefaler akselerert kjeveortopedi i riktig tilfelle for riktig pasient.

Mark Levy, DDS ( stoneridgedentalcare.com )

Kortvarige bukseseler har blitt svært populære. Selv om vi ikke ønsker å flytte tenner for raskt, kan konservative endringer gjøres trygt. Ofte pasienter bare ønsker å ha sine tenner 'rettere' - uten bite endringer involvert. I disse situasjonene, akselerert bukseseler er en perfekt løsning.


Hva vanligste orale helseproblemer ser ut som


Christopher A. Stanosheck, DDS ( thesmiledesignstudio.com )

Invisalign eller "usynlig tannregulering" har blitt stadig mer populært de siste par årene. Dette er en serie av klare, plast "aligners" at tannlegen design med dataassistert design teknologi. Aligners er slitt for to uker av gangen deretter endret ut for et nytt sett når det forrige settet har gjort jobben sin. Sakte, over løpet av noen måneder, vil tennene flytte til ønsket posisjon. Disse aligners er nesten usynlige, komfortabel og mer hygienisk enn konvensjonell tannregulering. Den enkelte kan også spise og drikke hva de vil! Selv om nøkkelen til tann bevegelse er "langsom og gradvis," mange Invisalign behandlinger er kortere enn konvensjonell tannregulering.

Lance Timmerman, DMD ( bestseattledentist.com )

6-måneders Smiles er den siste tilnærmingen i bukseseler. Det er ikke å gjøre tennene bevege seg raskere, men målene er mer fokusert. Hvis en voksen er fornøyd med bite hans hvor det er og bare ønsker fortennene til å se bedre ut, er dette et flott alternativ. Det tar seks måneder i stedet for to år. Det finnes andre systemer som inkluderer kirurgi for å få tennene til å bevege seg raskere, men som er mindre vanlig og fortsatt diskuteres så langt som deres effektivitet og fordeler.


7 nei-svette trinn for en bedre smil


Jeffrey Dalin, DDS ( dfdasmiles.com )

Kjeveortopedi har kommet en lang vei. Jeg liker det at mine pasienter har valg - fra holderne for å fjerne aligners til band og ledninger. Jeg er en fast tro på å gå inn for en undersøkelse og finne ut plusses og minuser for hvert av disse alternativene (tid behandlingen vil ta og kostnadene involvert). Når du har alle svarene på disse spørsmålene, kan du bestemme om du vil gå gjennom med behandling.

Adrian fenderson, DDS ( napadentist.com )

Selv om mitt motto er "moderne teknologi kombinert med tidløs Experience," Jeg venter litt lenger for å se hvordan akselerert kjeveortopedi kirurgiske teknikker arbeider ut. Som nå, er teknikken forholdsvis ny og svært kontroversiell. Det kan være bølgen av fremtiden for folk med penger som er i en hast for å få resultater, og er villig til å tåle smerten av kirurgi. Ideen ble introdusert i 1998, men det har bare nylig vært bruk av enkelte kjeveortopeder.