Evb

Den medifast kosthold

Med medifast kosthold, vil du spise mange små måltider og forbruker svært få kalorier hver dag. Du vil også bruke penger på mat programmet gir.

Når du først har lært å ri en to-hjuling, du enten gjorde det på den enkle måten eller på den harde måten: trening hjul eller ingen trening hjul. Den Medifast Diet fungerer for vekttap måten de trening hjul gjorde for balanse og tillit, sier kostholdsekspert Juliet Zuercher, RD, direktør for ernæring tjenester på Remuda Ranch, et behandlingsprogram for mennesker med spiseforstyrrelser, i Wickenburg, Arizona Mens du 're på programmet, du bestille nesten all maten fra Medifast. For det meste, trenger du ikke å lage dine egne måltider.

Den Medifast Diet hjelper slankere ved å ta gjetting ut av vekttap, sier Zuercher og andre kostholdseksperter. Men akkurat som de trening hjul var midlertidig, bør denne dietten være så godt.

Den medifast kosthold: hvordan det fungerer

Den Medifast Diet tilbyr en såkalt "5 & 1" plan. Det betyr at hver dag du spiser fem Medifast "måltider" og ett måltid som du forberede deg. Medifast diett måltider omfatter shakes, barer, eggerøre, og ulike smaker av havregryn, pudding, og suppe. For måltidet du forberede deg, kalt "Lean & Green" måltid, kan du ha en mager proteinkilde pluss tre porsjoner med visse grønnsaker. Med Medifast Diet, spiser du hver to eller tre timer, men bruker bare 800 til 1000 kalorier hver dag.

Den medifast diett: sample-menyen

En dag igjen av mat kan inneholde: blåbær havregryn, sjokolade pudding, biff vegetabilsk lapskaus, jordbær shake, et måltid med portabello sopp, kyllingbryst, tomat og brokkoli, og en sitron marengs knase bar.

Den medifast kosthold: fordeler og ulemper

"Det som jeg liker med Medifast er at det ser ut som programmet oppfordrer deg til å spise små hyppige måltider gjennom dagen," Zuercher sier.

Den Medifast Diet tilbyr også muligheten til å jobbe med en helse coach, som upstate New York-baserte ernæring konsulent Molly Morgan, RD, mener er en god idé, selv om hun forteller at arbeidet med en registrert kostholdsekspert er å foretrekke.

Den Medifast Diet har potensielle svakheter. Selskapet erkjenner at lav-kalori diett oppfordrer deg til å forbrenne fett som brensel, kalt ketose. Dette er ikke bra for kroppen din, sier kostholdsekspert Robin Werner, MS, RD, en kostholdsekspert i privat praksis i New York By: ". Din fett er ikke ment å være din første kilde til energi" Werner foreslår at du sjekker med din lege før du starter Medifast Diet.

Hun er også opptatt av at dietten anbefaler å unngå frukt, en viktig kilde til fiber, og meieri, en viktig kilde til kalsium. Det heller ikke understreke trening, selv om du kanskje ikke har utholdenhet for det, med tanke på få kalorier du forbruker, legger Werner.

Et annet punkt: Den Medifast Diet er ikke billig, sier Zuercher. En fire-ukers pakke med 143 måltider koster i underkant av 225€.

Medifast kosthold: kort-og langsiktige effekter

De kostholdseksperter 'største klage er at dette er en midlertidig løsning, ikke en oppskrift for langsiktig suksess. Mens du kan miste vekt på Medifast Diet, må du lære hvordan overgangen til fornuftig mat og mosjon valg når du går bort fra sin rigid struktur.

Zuercher mener kosthold er et fornuftig valg "hvis det er et springbrett at noen bruker for et par måneder, og de miste 20 pounds eller så, og det føles så bra at det positivt motiverer dem til å ønske å fortsette å ta vare på seg selv." Tross alt, legger hun til, "Vil du leve resten av livet ditt med trening hjul? Eller ønsker du å ta av og sykle på egen hånd?"