Evb

Den beste vekttap supplement for å bryte et platå

Mange dieters ønsker å vite den beste vekttap supplement for å gi dem et forsprang på kostholdet. Unforunately, er det ingen slike ting. Og jeg ville vite: Jeg har slitt med vekten min i over et tiår, og i det siste har jeg brukt over-the-counter diett hjelpemidler og kosttilskudd for å hjelpe miste vekt.

I mine tidlige 20-årene

I mine tidlige 20-årene, mistet jeg en betydelig mengde vekt ved hjelp av et vekttap supplement som inneholdt efedrin. Det var absolutt den beste supplement jeg noensinne har brukt mens miste vekt, men folk begynte å dø etter å ha brukt den, og til slutt mange steder sluttet å selge det. Jeg måtte spørre meg selv, er det verdt mitt liv eller helse til å gå ned i vekt ved hjelp av et supplement?

Til slutt var det ikke verdt det, og jeg sluttet å bruke Ephedra.

Etter det begynte jeg å få vekt, og til slutt jeg ble gravid. I løpet av mine svangerskap, stoppet jeg ser på min vekt nøye, som er noe jeg nå angrer på.

I august 2011

I august 2011, da min yngste barnet var tre, fikk jeg seriøs om å miste vekt igjen, og jeg begynte å kjøre og sporing mine daglige kalorier online. Jeg har også gjort det til en prioritet å komme i bevegelse eller annen måte hver eneste dag, selv om det ikke var en av mine run dager. Men denne gangen gjorde jeg ikke slå til vekttap kosttilskudd for å få hjelp. For første gang, jeg kunne gått ned i vekt på "gammeldags" måte gjennom å spise mindre og trene mer. Kan du tro det? Jeg trengte ikke å ta litt overpriset under levering, muligens farlig supplement for å hjelpe meg slippe pounds.

Nå har jeg truffet et platå som har vart i mer enn en måned

Nå har jeg truffet et platå som har vart i mer enn en måned, og jeg leter etter den beste vekttap supplement igjen. En av de som virkelig har mye buzz er bringebær ketoner, som Dr. Oz fremmet på showet hans. Selv om det kan virke, virker det også for godt til å være sant. Disse "miste vekt rask" påstander har lurt meg før.

Men grunnen til at jeg er så interessert i bringebær ketoner er at de har hjulpet andre mennesker som har rammet et vekttap platå som jeg opplever. Jeg har absolutt ingen planer om å droppe sunt kosthold og trening jeg har tatt, men jeg virkelig synes å trenge noen form for kick å gå forbi dette punktet. Jeg ønsker å miste 10 flere pounds å nå mitt opprinnelige mål om å miste 75 pounds. Når jeg traff det, vil jeg sette et nytt mål for meg selv

Jeg kan bare prøve et supplement igjen

Jeg kan bare prøve et supplement igjen, men stikkordet her er "supplement". Ingen av disse rettsmidler kan erstatte det harde arbeidet som går inn i å miste vekt og holde den av. I beste fall kan de bare være et hjelpemiddel, og i verste fall kan de skade helsen din permanent. Snakk med legen din før du bruker noen hjelp eller supplement, og husk at ingenting kan erstatte et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine for vekttap.