Evb

De riktige snacks når kalori telling

Snacking seg selv er ikke dårlig - det kan faktisk hjelpe med kalori telling så lenge du gjøre smarte valg. Plukk en velsmakende blanding av protein, fett og karbohydrater for de beste snacks.

Tro det eller ei, snacks kan faktisk styrke dine kalori-telling innsats. Bare lage en sunn snack valg kan holde deg lykkeligere og mer vellykket med din diett.

"Hvis du går for lenge uten å spise, er du mer sulten enn du ville vært uten en matbit," sier Catherine Bethea Dempsey, RD, LD, kostholdsekspert og forskningskoordinator ved University of Alabama i Birmingham. Sulte deg selv og du vil sannsynligvis overkompensere ved neste måltid, advarer Dempsey, og legger til: "En 150-kalori snack vil du spare mer enn at middagen."

Kalori telling og snacks

Det er noen regler å følge hvis du ønsker dette snack strategi for å arbeide:

  • Tell kalorier i disse snacks. Du må inkludere kalori teller for hver matbit i det totale kalori teller. Virker som en no-brainer, men det er lett å glemme en håndfull pretzels eller nøtter her og der.
  • Vær kresen Du bør ikke snack på bare noe -. Du fortsatt ønsker å finne sunne, diett-vennlige alternativer.
  • Planlegge fremover. "Kjenn deg selv" er et motto å følge. Forventer at du vil være sulten og finne ut hva du skal spise på forhånd vil gjøre deg mer vellykket når sultestreiker. Hvis du pleier å få skrubbsultne i midten av ettermiddagen, være klar for en snack angrep.

Beste snacks for kostholdet ditt

Dempsey antyder snacks som tilbyr "en bit av fett, karbohydrater og protein." Denne kombinasjonen er sannsynlig å hjelpe avverge sult lenger, noe som gjør det til en smart bruk av kalorier. Hennes konkrete anbefalinger omfatter:

  • Yoghurt og frukt
  • En svært liten håndfull nøtter - det er lett å la seg rive med nøtter, som er sunt, men pakke en kalori denge
  • Lav-fett cottage cheese og frukt
  • Skiver tomater, agurk, cottage cheese, og lav-fett salatdressing - Dempsey personlige favoritt
  • Frukt skiver eller biter toppet med en spiseskje peanøttsmør

Beste salgsautomat snacks

Det er nesten uunngåelig at en dag vil du finne deg selv med ingen annen mulighet enn å besvime av sult eller sette dollar i en automat. Frykt ikke - du kan fortsatt gjøre et valg som ikke vil ødelegge din kalori telling.

"Det beste er å få en flaske med vann og en granola bar", sier Dempsey. Nesten hver automat tilbyr granola barer, men hvis du står overfor en som ikke velger pretzels enn chips, råder Dempsey.

Fristende som sjokolade kan være, unngå det. Høy sukker snacks vil bare sette deg tilbake i syklusen av sukker oppturer og nedturer, som betyr den slags snack vil ikke hjelpe deg holde av sult for lang. Peanøtter eller mandler i noen candies kan være bra for deg, men de gjør ikke opp for den totale skaden.

Selv om det ikke gir noen næring, den gamle standarden, sukkerfri tyggegummi, kan være et godt valg. En fersk studie av 115 voksne viste at de som tygget sukkerfri tyggegummi om en gang i timen i tre timer mellom lunsj og en om ettermiddagen snack spiste 40 færre kalorier i snacks enn de som ikke tygge tyggegummi.

Den nederste linjen på snacks: Making de riktige valgene kan holde kalori telling og vekt-tap mål på sporet.