Evb

De 10 ligger vi fortelle våre leger

En liten hvit løgn kan ikke skade, kan det? faktisk, når det gjelder å lyve til legen din, kan du bli skade deg selv - og dine beste utsiktene for et langt og sunt liv.

Når du er på eksamen bordet, kan fibbing med legen din om noen av dine helsevaner ikke virke som en big deal - og hvis du lyver, du er absolutt ikke alene. Plenty av pasientene ønsker å skjørt en skjenn om røyking, drikking, eller en stekt-mat-fylt kosthold.

Men før du fudge sannheten, tenk på dette: En liten løgn til doc din kan holde ham fra å gjøre jobben sin godt, og som et resultat, kan ha en alvorlig innvirkning på din generelle helse og levealder. For å hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen, her er de 10 beste løgnene som leger hører - og negativ helseeffekt som hver og en bærer.


Relatert: grave i! disse ni matvarer kan forlenge livet ditt


Ligg no. 1: Jeg sluttet å røyke måneder siden.

Dette er en av de vanligste løgnene leger hører. Ikke bare er dette en dårlig for helsen din, det hindrer også legen fra å være i stand til å behandle deg ordentlig. "Hvis en lege råder en pasient til å slutte å røyke, men han ikke gjør det, kan dette føre til at legen til å tro at en sykdom eller symptomer på en sykdom utvikler seg," sier Bernie Ranchero, MD, en lege med Leger Express i Maryland Heights, Mo, i stedet for å være på grunn av fortsatt røyking.

Ligg no. 2: Jeg sjelden drikker.

De fleste leger har ingen betenkeligheter med en drink om dagen for kvinner og to for menn, men mange mennesker fortsatt ligge til sine leger om å drikke helt. Dette er dårlige nyheter når det kommer til det samlede levetid. "For mye alkohol forårsaker vektøkning og vil føre til unormale leverprøver," sier Nieca Goldberg, MD, medisinsk direktør i NYU kvinners hjerte Program. «Legen alltid finner ut sannheten før eller senere, så hvorfor kaste bort tid å lyve om det?"

Ligg no. 3: Jeg er en fitness mutter!

Lyve til legen din om trening gjør vondt virkelig deg mest. "Bare si du trener ikke forbedrer din helse", sier Dr. Goldberg. "Du må faktisk gjøre øvelsen. Det er ikke sårer legens følelser hvis du ikke ta henne råd, men det kan skade din helse. "

Ligg no. 4: Jeg bare ta medisiner jeg foreskrevet.

Flere og flere mennesker i disse dager blir avhengige av reseptbelagte medisiner, særlig smertestillende. Dette kan lede dem inn i svært farlige praksisen med å gå fra lege til lege i et forsøk på å oppfordre flere smertestillende resepter. Det er et farlig spill, både for deg og legen. "Pasientene jeg behandling for kroniske smertesyndromer er bedt om å signere en" smerte kontrakt "og sender til periodiske urin narkotika-skjermer, og jeg ofte opplever at folk lyver om å ta smertestillende medikamenter fra andre leger," sier Jeffrey Moy, MD, av Leger Express Haster Care i Sacramento, California

Ligg no. 5: Jeg har ikke hoppe over noen av mine medisiner.

Baksiden? Lyve til legen din om å ta alle medisiner han faktisk gjorde foreskrive til deg. Hvis du stoppet meds eller annen grunn, er det viktig å være ærlig med legen din. "Fortell legen din dersom du har spørsmål om den medisinen du tar. Han trenger å vite om eventuelle bivirkninger du har hatt, eller hvis du sluttet å ta det fordi det er for dyrt - han kan være i stand til å foreskrive en generisk ", sier Goldberg. "God lege-pasient relasjoner er partnerskap. Hvis det er noe som holder deg tilbake fra å gjøre hva som er best for helsen din, har du den hjelpen du trenger for å komme gjennom det. "

Ligg no. 6: Jeg er en sunn eater.

Når du ikke spiser riktig, du bare skade deg selv. Men du også gjøre det vanskeligere for legen å avgjøre hva som faktisk er galt med deg hvis han mener du praktisere en sunn vane som du virkelig ikke. Plus, vil de fleste leger ikke la deg lure av denne løgn. "Omfanget på kontoret mitt - det alltid forteller sannheten", sier Goldberg.

Ligg no. 7: seksuelle problemer? ingen måte.

Enten du har flere partnere eller et problem med seksuell funksjon, avslører seksuell informasjon til legen din kan være pinlig. Men det er også viktig for helsen din. "Dette intenst personlig sak er ofte skjult for leverandører", sier Donald Darst, MD, en indremedisin spesialist på Nebraska Medical Center i Omaha. "Dette omfatter emner av seksuell funksjon, homofili eller biseksualitet, og promiskuitet. Alle disse har viktige helsemessige konsekvenser og må utleveres. Du kan føle deg veldig sårbar, men ta et dypt åndedrag og fortelle legen din. "


Relatert: gode grunner til å ha god sex


Ligg no. 8: ouch, jeg føler meg forferdelig!

I noen tilfeller vil pasienter oppfinne symptomer eller overdrive eksisterende symptomer i et forsøk på å få medisiner fra legen sin at de ikke egentlig trenger, sier Dr. Ranchero. Dette setter både pasienten og legen i fare. Når det kommer til din egen helse og lang levetid, er det viktig å være så konkret og nøyaktig om dine symptomer som mulig.

Ligg no. 9: Jeg er ikke sikker på når symptomene mine startet.

Et annet farlig eksempel for å lyve til legen din er å utelate relevant informasjon om dine symptomer eller tilstand fordi du er flau over det. "Detaljene i når, hvor og hvordan symptomene startet er avgjørende i utviklingen av diagnose," sier Ranchero. "For eksempel, ikke hvis en pasient ikke er helt ærlig eller ikke dele at disse symptomene oppstod etter en bestemt handling (som å ta illegale rusmidler eller inntak av et toksin), eller hvis pasienten ikke ønsker å dele ut av forlegenhet, så dette kan føre klinikeren til en annen konklusjon eller behandling. "

Ligg no. 10: Jeg har ingen familiehistorie med denne sykdommen.

Lyve til legen din om din familie historie av en sykdom er en sikker måte å sabotere din generelle helse og lang levetid nedover veien. "Det er viktig at du forteller legen din konkurrere medisinsk, familie og sosial historie," sier Ranchero. "Det er viktig å vite om det er en genetisk historie for visse kreftformer. Dette vil bidra til å utvikle legens diagnose. "Fortelle sannheten om familien din mentale helse historie er viktig, også.