Evb

Danica Patrick på å oppnå dine drømmer

Jillian Michaels Intervjuer...

Jillian satte seg ned med den berømte IndyCar og NASCAR driver å snakke om det som skremmer henne, det mannlige ego, og hvordan det føles å være den eneste kvinnen på banen.

"Hun er en pistol," utbrøt den kusken i Mets cap. Akkurat som jeg snudde for å si takk jeg innså at det ikke var meg han siktet til. Akkurat da jeg fikk min første in-person glimt av min Go Daddy Super Bowl sted co-stjerne, Danica Patrick. Da hun gikk ut av trailer henne, følte jeg at jeg hadde blitt satt inn i en av disse vipper fra 1980-tallet. Du vet de der jenta turer i slow-mo ut i en vindtunnel forårsaker hvert menneske innenfor en kilometers radius til å slippe alt og faller på kne.

Det racing vidunderbarn, sex symbol, kraftpakke av en halv pint (hun er liten - 5'2 "i beste fall) snudde seg og gjorde en beeline rett bort til meg, utvidet hånden hennes med et smil og sa:" Hei. Danica. Hyggelig å møte deg. "Da jeg nådde tilbake til riste" hallo ", jeg umiddelbart følte meg som den ungen som bare ble venner med den mest populære jenta på skolen.

Den dagen og i all kommunikasjon som vi har delt siden, hun har vært nådig, motiverende, og vennlig, tilbyr meg alt fra forholdet rådgivning til investeringsrådgivning, til moralsk støtte under min overgang til dagtid fjernsyn. Og selvfølgelig, hun ga meg en omvisning i hennes nr 7 GoDaddy.com IndyCar, som kan ha vært mitt høydepunkt i 2011.

Så kan du se hvorfor jeg ønsket å snakke med Danica for mitt intervju serie på inspirasjon og oppnå drømmer. Hennes ord er ærlig, grei, og lidenskapelig. Nyt.

Jillian Michaels: Hey buddy. Det første jeg virkelig ønsker å få er en liten historie om hvordan du kom inn i sporten. Jeg vet at du startet som en gutt ikke sant?

Danica Patrick: Ja, jeg startet racing go-karts da jeg var 10 år. De var bare små fem hestekrefter brems motorer, som gressklipper motorer. Så det er den første typen bil jeg endte opp med å kjøre. Jeg begynte å gjøre det fordi faren min var i racing. Vi pleide å gå til en rekke løp og se. Så, min søster virkelig ønsket å gjøre det. Det var noen i nabolaget søsteren min alder som kjørte go-karts, så vi gikk ned for å sjekke det ut og trodde det var slags en morsom familie ting å gjøre i helgene. Vi skulle kjøpe en pontoon båt, men det skjedde ikke så da vi kjøpte go-karts. Det var en ganske livsendrende valg og kjøp.

Jm: Klart. Så nå startet racing go-karts på 10 år, men når du var 15 du gikk for å trene i Europa? Hva som fikk det? Når fikk dere kjenne at du hadde alvorlige satset på dette, som "du kan bli en profesjonell racer" type ferdighet? Og hvordan gjorde Europa kommer om?

Dp: jeg fortsatt lurer på om jeg kommer til å være en alvorlig bilracefører...

Jm: Ha! Hva snakker du om, dude! Du tuller ikke sant? Du må være en spøk meg? EGENTLIG?!

Dp: Jeg vet ikke om du føler det samme, men uansett hva du gjør, enten du prøver og bevise det for noen andre eller ikke, jeg prøver alltid å bevise for meg selv.

Jm: Vis at du er stor på hva du gjør?

Dp: Vel, du vet, hvis du har en dårlig dag, helg eller hendelse, og du er frustrert... Du må bevise det for deg selv, fordi det er en virkelig mange flinke folk der ute, og jeg føler at jeg ' m min egen verste kritiker. Så ok, kanskje jeg har gjort det til de store ligaene.

Jm: KANSKJE?

Dp: Ha, ok, ok, jeg er i de store ligaene. For å besvare den første delen av spørsmålet ditt om du drar til Europa, på den tiden var jeg racing go-karts og gikk til Indy 500. Jeg var der med Lyn St. James, og jeg ble bare hengende ut på veddeløpsbanen mens hun var å øve. Jeg tydeligvis var veldig ung - bare 14. Og jeg tydelig ikke var på banen, men jeg var opp i serien, og det var denne britiske fyren der. Jeg satt i baren bestiller en kiddy cocktail og jeg begynte å spørre ham en rekke spørsmål om hva det var som å kjøre i Europa. Jeg antar at jeg spurte alle de riktige spørsmålene fordi to år senere da jeg var 16 mennesker han jobbet med sa de hadde fulgt min karriere for de siste par årene, og ville virkelig elsker å snakke med meg om en mulighet. Jeg husker da jeg var 14, ble jeg fortalt at jeg kunne lære mer i England i et år enn jeg kunne lære om fem år i statene.

Jm: Du dro til Europa uten familien din? Alene?

Dp: Jepp, jeg gikk og bodde sammen med disse to jentene, en av dem jeg aldri hadde møtt før, og den andre jeg hadde møtt for alle fem minutter. Jeg sov på sofaen deres for en stund. Det høres veldig dramatisk! Liker, jeg sov på en sofa...

Jm: Det er skjønt. Trekking til Europa alene på 16 å finne ut ting for deg selv er ganske dramatisk.

Dp: Til slutt, etter et par måneder, flyttet jeg inn i et soverom som var på størrelse med en skoeske. Jeg var glade for å være der, og sannsynligvis den største tingen er at foreldrene mine la meg gjøre det på 16 år. Jeg var på skolen, og jeg gikk ut av ungdomsskolen halvveis gjennom min junior året. Det er en ganske stor strekk for en forelder, spesielt [når ungen har] ambisjoner om å bli en profesjonell idrettsutøver, som er ikke akkurat det enkleste å oppnå. Jeg tilbrakte tre år der, og jeg lærte mye om racing.

Gjorde jeg lære mer der i ett år så ville jeg har lært i fem år i statene? Nei, men jeg sannsynligvis fikk lære om livet mitt og være en ansvarlig person. Jeg lærte mye om mennesker og hva vi er alle i stand og ting å være forsiktig med. Jeg lærte hvem du skal stole på og hvor mye du skal fortelle folk. Jeg føler meg heldig som har lært [tidlig] om den slags ting som ville vært mye mer skadelig hadde jeg lært dem i min tjueårene.

Jm: Høyre. Skulle ønske jeg kunne si det samme. Jeg rotet mye i min ungdom og mine senere år. Og jeg er fortsatt gjør slike feil selv nå. Sett høyt sukk her.