Evb

College livet: 10 måter å redusere stress

College kan være en spennende tid, men også en stressende en. Lær ti måter å takle stress.

Ingen er immune mot stress, men de som går inn elfenben tårnene i college er spesielt utsatt for det.

"Når du kommer til college, er det vanligvis en ganske stor forandring i livet," sier J. David Forbes, MD, en Nashville, Tenn, lege som spesialiserer seg på stressmestring. "Det er første gang du skal på egen hånd. Du er ute fra enhver form for voksen jurisdiksjon. Som kan bringe en overveldende antall valg. "

Stress oppstår når spenningen overstiger din energi nivå, noe som resulterer i en overbelastet følelse. "Så lenge vår tilgjengelig energi overgår vår spenning nivå, så vi er i en bra tilstand," Dr. Forbes sier. "Men hvis energien er lav og spenningene er høyere, så det kan resultere i en tilstand av angst, depresjon og følelsen overveldet."

College: stressmestring

Hvis du føler at hjernen smelter under forelsket av bøker, klasser og papirer, ikke frik ut. Følg våre stress-management tips for å hjelpe avlaste trykket.

  1. Få nok søvn. Det kan være fristende å treffe høyet på 4 am og deretter delta på en 8 am klasse, men shortchanging deg selv på resten kan øke stress nivå. "Winging det på ikke mye søvn har en dyp effekt på hvordan vi opplever stressfaktorer av dagen," Forbes sier. Plus, utilstrekkelig søvn kan sette deg i fare for alvorlige sykdommer, som diabetes, fedme og depresjon. Voksne vanligvis trenger syv til ni timer søvn en natt for best mulig helse. Forbes anbefaler også at du justere tidsplanen søvn med normal hvile timer ved å få til sengs før midnatt, snarere enn å bo opp før daggry og sove fram til midten av ettermiddagen. "Jo mer som vår interne klokke er tett på linje med klokken i solen, jo bedre er det," Forbes sier.
  2. Spis godt. En jevn diett av pizza og vending-maskin fare kan redusere energinivået i kroppen, som fører til en lavere terskel for stress. "Du ender opp med følelsen veldig sliten og leter etter den samme [junk food] for å sparke deg opp igjen," Forbes sier. "Det er en elendig syklus av jakt for kortsiktig comfort food eller sukker høyder som faktisk holde deg følelsen verre." Følg en diett rik på grønnsaker, frukt og helkorn.
  3. Trening. Når du er stresset, kan bevege seg rundt være det siste du føler for å gjøre. Men så lite som 20 minutter per dag med fysisk aktivitet kan redusere stressnivået. Forbes sier bare tre eller fire halvtimes økter kan lette stresset betraktelig. Som for hva slags trening, prøve noe som du liker å gjøre, som svømming eller yoga. "Du kommer til å fortsette noe du ikke liker," Forbes notater.
  4. Unngå unaturlig energi boosters. Kunstige sentralstimulerende stoffer som koffein piller eller reseptbelagte meds kan hjelpe deg å holde seg våken for at all-night studie økt, men å sette av kroppens behov for å sove til slutt vil resultere i en energi krasj, noe som resulterer igjen i en større mottakelighet for stress. "Det er som å klippe ledningene til din brannalarm mens huset brenner ned," Forbes sier. "Bare fordi du ikke hørte det betyr ikke at huset ikke brant."
  5. Få emosjonell støtte. Justering til høgskolen kan være vanskelig, og lufting dine frustrasjoner til en betrodd venn kan gå langt i å bekjempe stress. "Det er en måte å tømme ut spenninger og gjøre dem lavere," Forbes sier. Velg en venn eller et familiemedlem som ikke vil være fordømmende eller prøve å gi mange råd. Eller søke hjelp av en profesjonell rådgiver eller psykolog. For å finne en pålitelig utøver, sjekk med din student helsestasjon for anbefalinger.
  6. Ikke gi opp dine lidenskaper. Tidsplanen kan bli fylt med forelesninger og kollokvier, men prøv å finne minst et par timer hver uke til å forfølge en hobby eller annen aktivitet som du liker. "Gjør noe som mater fred i sjelen din på en eller annen måte og holde kontakten med det," Forbes sier. "Det fremmer anti-stress fysiologi av kroppen din." Ikke sikker på hva din lidenskap er? Besøk Findmyhobby.com, en katalog over nettsteder viet til nesten alle slags tidsfordriv.
  7. Prøv å ikke overbelaste deg selv. Mellom klasser, utenomfaglige grupper, og kanskje enda en jobb, er det lett for elevene å ta på seg mer enn de kan håndtere. Hvis du har registrert deg for en overdreven antall kurs, ikke vær redd for å slippe en, og husk at du kan alltid si nei når du blir bedt om å organisere Latin Club årlige verft salg. "Ta godt, kjærlig vare på deg selv," Forbes sier. "Du er din egen forelder fra her på ut. Begynne å bry for deg selv som du ville gjort for et barn som har ansvaret ditt. "
  8. Unngå å slappe av med alkohol. Ha tre eller fire øl for å slappe av etter en hard dag med å studere kan virke helt logisk, men noen uløste stress som du har vil bare komme flom tilbake etter dine buzz avtar. Plus, hvis du overdriver, kan du måtte forholde seg til ubehagelige bivirkninger, som kvalme og bakrus, senere. Hvis du finner deg selv å drikke regelmessig før middag, blir engstelig ved tanken på ikke å drikke, eller blir ute av stand til å "bare ha én," du kan utvikle alkoholavhengighet. Din student helsestasjon eller National Drug and Alcohol Treatment Henvisning Routing Service på 800-662-HJELP kan hjelpe deg med å finne profesjonell hjelp.
  9. Pust. Når du føler deg stresset, kan dype pusteøvelser hjelpe smelte bort spenningen. Prøv denne øvelsen: Pust langsomt gjennom nesen, hold pusten i noen sekunder, så puster gjennom munnen, og gjenta etter behov. Dette bidrar til å hindre de korte, grunne åndedrag som ofte følger følelser av spenning.
  10. Få en massasje hvis du føler deg uryddig, prøv å sette deg selv i andres hender -. Bokstavelig. Stress fører ofte musklene dine til å bli tett og knyttede, og en profesjonell massasje terapeut kan bidra til å løsne dem, og gir stress relief. Pedagogiske krav til massører varierer fra stat til stat, så å finne en kunnskapsrik man kan være vanskelig. En av de store profesjonelle massasje foreninger i Europa, European massasje terapi foreningen, har en søkbar katalog over massører.

Gå til college kan legge mye press på deg. Ved hjelp av noen av disse strategiene vil hjelpe deg å redusere stress og sveve gjennom disse fire årene.