Evb

Chris Freytag om kosthold, mosjon og motivasjon

Personlig trener og exercisetv personlighet chris Freytag deler sine hemmeligheter for fitness suksess.

Nasjonalt kjent fitness-ekspert Chris Freytag har undervist fitness og coaching klienter på fagene ernæring og helse i 20 år. Hun er en medvirkende redaktør for Prevention Magazine, og hennes treningsøktene har vært omtalt i andre blader og aviser og på ExerciseTV og andre TV-programmer. Freytag er en European Council on Exercise-sertifisert gruppe fitness instruktør, personlig trener, og livsstil og vekt-management konsulent. Hun er også en yoga og Pilates instruktør og forfatter av tre bøker om fitness.

Everyday helse: hva er din favoritt treningen sanger?

Chris Freytag: Jeg elsker Top 40 og hip hop - noe med en god beat. Jeg er en stor fan av Eminem og Black Eyed Peas. Jeg er for tiden å lytte til:

  • "Not Afraid" Eminem
  • "Love the Way You Lie," Eminem
  • "Club ikke kan håndtere Me Right Now," Flo Rida
  • "When Love Takes Over" David Guetta
  • Alle Glee Cast sanger!

Everyday helse: hva er den beste måten å bli motivert når det gjelder trening?

Chris Freytag: Mål! Forskjellen mellom et mål og en drøm er en tidsfrist. Sett en ukentlig og månedlig. Få hjelp av venner. Det fungerer alltid for meg når jeg sette et mål. Vi pleier å holde hverandre ærlig!

Everyday helse: har du en favoritt trening?

Chris Freytag: I 20 år har jeg vært undervisning gruppetrening og jeg elsker kickboksing og spinning. Jeg får høy av cardio. Jeg liker også gruppen styrke klasser - det er mye mer motiverende å holde det gående i en klasse setting med gode låter. Jeg er en utendørs løper og syklisten, men elsker å kaste i kickboksing, funksjonell trening, yoga og andre ting for å holde meg i spillet.

Everyday helse: hva kosthold råd gir du kundene dine?

Chris Freytag: Jeg tar de fire bokstavene i kosthold og omorganisere dem til å gjøre EDIT. De trenger å redigere sine valg. Når de fleste av mine klienter bytte til å spise det meste "ekte" og rå mat, føler de er bedre og gå ned i vekt. Ved å eliminere mange kjemikalier og konserveringsmidler og kalorier - de ser endringer. De fleste "ekte" og rå matvarer har færre kalorier - en grillet kyllingbryst vanligvis har færre kalorier enn kylling fingre. Ferske grønnsaker har færre kalorier enn en grønn bønne gryte. Eliminere ekstra sauser og sånt. Jeg anbefaler dem å spise frokost for å starte sine dager og spise protein innen en time etter trening!

Everyday helse: hva er din go-to guilty pleasure mat?

Chris Freytag: Jeg har en søt tann! Jeg må være forsiktig for å unngå sukker. Det er avhengighetsskapende. Jeg vil splurge på yoghurt blandet med en hel-korn frokostblanding å tilfredsstille min cookie og muffins cravings. Men min all-time favoritt mat er iskrem! Jeg lager også min egen sti blander med tørket frukt, nøtter og korn. Som tilfredsstiller vanligvis meg og holder meg unna søtsaker.

Everyday helse: hva mener du de største risikoene på treningsstudio?

Chris Freytag: Nasty bakterier! Folk trenger å tørke av sine maskiner og utstyr! Også dårlig skjema. Noen ganger må jeg bite meg i leppa, men jeg vanligvis tilbyr opp noen positive råd når jeg ser noen bruker dårlig skjema på kardio og styrketrening utstyr. Mesteparten av tiden, de er takknemlige.

Everyday helse: hva er de beste og verste mat å spise før og etter trening?

Chris Freytag: Før en treningsøkt: Karbohydrater - ca 100 til 200 kalorier for å fylle glukose butikker, som antennes din fettforbrennende system. Uten glukose, fett ikke brenne. Jeg bore det i mine klienters hoder.

Etter en treningsøkt: En blanding av karbohydrater og protein for muskel reparasjon. Du har en mulighet til å fylle opp musklene dine i løpet av 45 minutter til en time. Jeg foreslår at matvarer som peanøttsmør, eple skiver, hardkokte egg og toast, eller en protein shake laget med whey protein eller frossen frukt og skummet melk.

Everyday helse: hva er den største feilen folk gjør når du starter en treningsøkt plan?

Chris Freytag: Ikke å ha en ekte engasjement. Talk er billig. Du trenger en veldig organisert plan. Jeg gjør får mine klienter en pulsklokke slik at de kan være klar over hvilke aktiviteter heve deres hjertefrekvens og hvor hardt de jobber. Jeg tror også at noen ganger folk forvente for mye for tidlig. Du må sette langsiktige mål og innse at den første måneden er ditt oppsett for store resultater senere.

Gå tilbake til 8-ukers slim-ned utfordring.

Finn ut mer om Exercisetv.