Evb

Bør du prøve bar metoden?

Flytt over zumba, det er en ny dans-basert trening mani i byen. Her er hvordan baren metoden kan hjelpe deg å forbrenne fett og tone de store muskelgruppene.

Hvis danse vei til fitness høres ut som mer moro enn å logge timer på en tredemølle eller svette gjennom en Pilates klasse, mener en bar-basert klassen, slik som Bar Method. En bar treningsøkt er en dans klasse som kombinerer ballett trekk med kjerne condition, yoga, pilates, og vekttrening, og varer ca en time. Bar Method er rett og slett navnet på den opprinnelige franchise som skapt og popularisert trening. I de siste årene har Bar Metode og andre former for ballett-baserte fitness opplevd en bølge av popularitet, takket være treningen evne til å hjelpe utøvere skur pounds, forme kroppen sin uten bulk, og få mer energi på en motiverende gruppetrening klasse.

"The Bar Method er en lav-effekt, svært effektiv måte å arbeide musklene som gjør dem mager og lang", sier Liza MacFadden, en fitness-instruktør på Studio Fusion i Huntingdon Beach, California på Studio Fusion, sier MacFadden, treningsøktene typisk omfatte 10 minutter av overkroppen, 15 minutter av lår øvelser, 15 minutter av føtter arbeid, og 15 minutter av sentrale oppgaver.

Resultatene av bar workout dansekurs, sier hun, er fantastisk. Hyppige deltakere rapporterer at de har gått ned i vekt, få bedre holdning, og har økt utholdenhet og energi. Hengivne Kristine Barnes, 43, har vært å ta dansetimer på Studio Fusion fire ganger i uken for de siste to årene. Hun sier hun ble opprinnelig tiltrukket av Bar Metode fordi hun er bare 5'3 "og var redd for at hvis hun vekt trent og bulked opp, ville det bli for mye for henne liten ramme. "Med dette, jeg toning uten bulking," Barnes sier.

Historien om bar-metoden

Den opprinnelige Bar Method kan spores tilbake til Lotte Berk, en velkjent ballerina som flyktet Nazi-Tyskland på slutten av 1930-tallet for London. Etter å ha fått en ryggskade, utviklet Berk en intens styrketrening og tøying program som kombinerte ballett bar rutiner hun praktiserte som danser med terapeutiske øvelser for å hjelpe henne utvinning.

Hun åpnet et studio i Londons West End i 1959 og utviklet en følge av mennesker som også brukte sine rutiner for å overvinne skader. På 1970-tallet kjøpte henne student Lydia Bach rettighetene til Bar Method navn og åpnet Lotte Berk Metode studio på Manhattan, hvor Bach raskt utviklet en hengiven tilhengerskare av skuespillere, dansere og idrettsutøvere.

Derfra fortsatte klassene å spre seg, som noen av Bachs tilhengere åpnet egne studioer i forskjellige byer. I dag finnes det avleggere av det opprinnelige programmet i nesten hver eneste by og stat i landet, samt andre ballett-fitness metoder som ikke er direkte relatert til den opprinnelige Bar Method. Selv om hvert studio og instruktør er unik, de fleste dance-baserte klasser er fundamentalt like. Her er hva du kan forvente.

Bar metode 101

Under hver klasse, dette er hva du bør forvente:

  • Intervalltrening. Gjennom klasser, du alternative høy intensitet bevegelser med dype strekninger, sier MacFadden.
  • Kalori brenning. Intervallene og konstant bevegelse gjør treningen ganske intense. En 125-kilos kvinne i god form forbrenner ca 400 kalorier i løpet av en 60-minutters klasse. Tyngre menn og kvinner vil vanligvis brenne mer.
  • Muscle forme. Den isometriske øvelser hjelpe deg tone og forme magemusklene, armer, rumpe og lår. MacFadden sier metoden bidrar til å gjøre musklene lang og mager.

På Studio Fusion, bar klasser bruke vekter, men den tyngste vekten som brukes er bare fem pounds. De små vekter og høye repetisjoner gi fordelene med styrke uten bulking.

Bar metoden fordeler og ulemper

En av de største fordelene ved baren metoden er at gruppetrening klasser er gøy. Barnes sier at helt siden hun oppdaget det for to år siden, har hun ikke vært i stand til å holde seg borte. En annen er at resultatene er raskt merkbar. Det tok bare 10 klasser for Barnes ektemann å kommentere hvor bra hun så ut.

Du trenger ikke noen spesielle ferdigheter for å ta bar klasser. "Øvelsene er svært lav innflytelse," MacFadden sier. "Det er det fine med dem. Alle kan gjøre dem. "De kan også bli tilrettelagt for personer med skader. En annen fordel er at du øker dine tette muskelfibre og du er sculpting muskler i hele kroppen.

Ulempene er at klassene kan være kostbart og er ikke tilbudt overalt (selv om Bar Method selger DVDer for folk som ikke kan finne klasser i nærheten av der de bor). Også klasser er en time lang, så du kan ikke bryte opp rutine i kortere intervaller hvis du ikke har en blokk med tid til å vie til det.

Tips for å starte en bar metode trening

Fordi bar-baserte klasser er unike, er det best å prøve en klasse for å se om du liker det før du forplikter deg til en pakke. De fleste studioene vil tilby en prøveordning klasse gratis. Som med hvilken som helst øvelse disiplin, kan ferdighetene til instruktøren gjøre en stor forskjell i hvor mye du liker den, samt hvor gunstig klassen vil bli. Snakk med legen din før du starter et treningsprogram, spesielt hvis du ikke har trent på en stund.

Bruk komfortable klær og ha en vannflaske hendig, slik at du ikke blir dehydrert når du svetter bort pounds. For best resultat, har tenkt på å ta en klasse 2-5 ganger i uken, alltid varmes opp og kjøles ned før og etter klasse.