Evb

Bli motivert til å arbeide gjennom depresjon

Når store depresjoner har du følelsen ned, tar det en spesiell type innsats for å få deg i bevegelse. Disse strategiene vil hjelpe deg å finne din motivasjon.

Når du føler deg deprimert, kan folk rundt deg ikke helt forstår hva du går igjennom. En av de vanligste misforståelsene er at depresjon er rett og slett mangel på motivasjon, sier Simon Casey, PhD, forfatter av Secrets til Emotional Rikdom og grunnlegger og administrerende direktør i Emosjonell Mastery International.

"Dessverre er det mange mennesker tror at folk som er deprimert mangel motivasjon, og anta at de som er årsaken til depresjon deres," sier Casey. "De tror også at den deprimerte personen trenger å bare" snap out of it. " I virkeligheten krever motivasjon ønske og positiv, kreativ energi. Deprimerte mennesker ofte mangler de to viktigste kravene. Prøver å motivere en deprimert person ved å oppmuntre dem til å gå ut, får aktiv, og ha det gøy ofte svikter. "

Hvordan å få motivert i løpet av en depressiv episode

Har du problemer med å få motivert er faktisk en depresjon symptom alt på egen hånd, sier Gabriela Cora, MD, Managing Partner i Florida Neuroscience Center og en diplomate av European Board of Psychiatry & Neurology. Så det er ikke overraskende at du kan ha problemer med å finne ut hva som motiverer deg under en depressiv episode.

"Når noen har depresjon, det handler om mer enn bare å finne motivasjon," forklarer Dr. Cora. "Vanligvis må personen profesjonell hjelp og medisinering for å komme til bunns i sin sykdom. Det er ikke så enkelt som bare å finne en hobby som de kan være opptatt av. "

Finne motivasjon til å komme tilbake på sporet

Komme motivert når du går gjennom en depressiv episode kan være utfordrende, men det er retningslinjer du kan følge for å hjelpe overgangen ut av depresjon, sier Cora. Her er noen forslag som kan hjelpe:

  • Kom deg ut av sengen. Bare å komme ut av sengen er et godt første skritt. Når den depressive episoden er virkelig ille, noen ganger motivasjon starter med å gjenkjenne selv de minste trinnene som mini seire. Bare stå opp, ta en dusj, kle på, og se på det som et positivt første skritt mot målet ditt.
  • Få litt mosjon. Øvelsen er en god stemning booster, så når du får opp og komme seg ut av sengen, ta neste skritt og gjøre deg trene for å ytterligere bryte ut av det "no-motivasjon" tenkemåte.
  • Bryte oppgaver og mål i små skritt. Noen ganger bryte ned hva du ønsker å oppnå i mindre, mer oppnåelig mål gi deg den motivasjonen du trenger. "For eksempel kan en forfatter bare forplikte seg til å gjøre et avsnitt om gangen, i stedet for en hel artikkel," antyder Cora. "Ved å bryte det ned på denne måten, føler du at du oppnå noe."
  • Stol på din familie. Fleste mennesker med depresjon vet elsker sine familier dem og omsorg for dem, men i løpet av en depressiv episode, er det lett å miste av syne det faktum. Hvis du føler trang til å trekke seg, motstå det og nå ut til familien din om hjelp. "En sterk familie enhet er avgjørende når det gjelder å håndtere en deprimert person," sier Casey. "De vil gi sårt tiltrengt støtte så vel som" tøff kjærlighet "for å oppmuntre deg til å jobbe gjennom det i et trygt miljø."
  • Bygge på noen positive utviklingen. Finne motivasjon under en depressiv episode er utvilsomt vanskelig, men en strategi er å forbli så optimistisk og positiv som mulig. Se etter subtile tegn, for eksempel farger ser lysere eller musikk høres bedre til deg, sier Cora. Deretter presse deg videre i den positive retningen, og oppfordre venner og familie til å hjelpe presse deg også. Etter hvert kan du begynne å gjenerobre tapt motivasjon.

Depresjon er en alvorlig sykdom, og fokusere på et mål, kan en hobby, eller til og med en sterk familie enhet for å komme deg gjennom det ikke være nok. Behandling av depressive episoder ofte krever medisinering og veiledning fra kvalifisert mental helse eksperter for å hjelpe deg å tenne motivasjonen du trenger for å komme tilbake til en bedre livskvalitet.