Evb

Bli med i en livmorkreft støttegruppe

Lær hvordan du får den emosjonelle healing du trenger ved å finne en støttegruppe.

Diagnostisert med livmorkreft? Først, ta et dypt åndedrag. I dag kan livmorkreft bli behandlet effektivt. "De aller fleste tilfeller kan kureres med kirurgi," sier Maurie Markman, MD, visepresident for forskning ved MD Anderson Cancer Center i Houston. "En kvinne kan trenge cellegift eller strålebehandling, men generelt vil hun være greit med kirurgi."

Akkurat som det finnes en rekke behandlingsformer som brukes til medisinsk behandling av sykdommen, er det mange måter å få den nødvendige emosjonell støtte til å se deg gjennom. På toppen av listen er å finne en kreft støtte gruppe, eventuelt en spesielt for kvinner går gjennom livmorkreft behandling.

Administrerende livmorkreft: fordelene av en kreft støttegruppe
En livmorkreft støttegruppe kan gi deg sammen med kvinner som virkelig forstår hva du går igjennom, på måter som ikke engang din beste venn eller din ektefelle kan. Her er hvordan du finner en støttegruppe for livmor kreftpasienter.

Se etter en livmorkreft støtte gruppe som møtes i ditt område. Hvis du liker det sosiale aspektet ved å ha et ansikt-til-ansikt månedlige møte, prøve å finne en støttegruppe i nærheten av hjemmet ditt. Spør din medisinske team - leger og sykepleiere - hvis de har kontakt navn for spesifikke støttegrupper eller om de kan gjøre generelle anbefalinger. Du kan også ringe onkologi, eller kreft, avdeling ved andre sykehus i ditt område, for deres forslag. Din geistlige medlem kanskje også vite av støttegrupper i nabolaget ditt.

Gjør et online søk for livmor kreft støtte grupper. Online kreft støtte gruppe samfunn er blomstrende i cyberspace, og du kan finne det lettere å få kontakt med folk fra komfort til ditt hjem. Også fordi online grupper tillate deg å møte kvinner fra hele landet, ikke bare ditt samfunn, er det mer sannsynlig å finne noen går gjennom en opplevelse svært lik din.

Linda Procopio er en overlevende av papillær serøs karsinom, en sjelden form for livmorkreft. "Jeg fant tre personer på nettet som har nøyaktig samme kreft. Vi snakker om våre behandlinger, vår chemo, vår smerte, vår frykt. Du føler deg så alene med sykdommen og bare disse menneskene virkelig forstår hva du går igjennom," sier Procopio.

Finn ekstra støtte ved å bo informert. For mange pasienter, jo mer de vet, jo mer myndighet de føler. Lær om nye behandlinger, narkotika og andre fremskritt gjennom disse medisinske webområder:

Husk at kreft støtte grupper kan være en av de beste legemidler foruten egentlig legemiddel, for en kvinne med livmorkreft. "De er fantastiske," sier overlevende Carol Roddam. "De får deg i kontakt med folk som vet hva du går igjennom. Det er utrolig hvor mye som kan hjelpe."