Evb

Barn og sunn vekttap

Nesten en av tre barn er overvektig og nær 16 prosent er overvektige. Lær hvordan kosthold og livsstil endringer kan hjelpe barna å opprettholde en sunn vekt.

Childhood fedme har vært på vei oppover. En av tre barn er overvektig og om lag 16 prosent er overvektige, ifølge nasjonale data.

Overvekt eller fedme i barndommen øker risikoen for langvarige helseproblemer som hjertesykdom og diabetes. Over hele landet, er forskerne prøver å utvikle løsninger på problemet med overvektige barn. Ett sted å begynne er å utdanne barna hvordan de skal spise sunt hjemme og på skolen.

Vekttap og barn: kosthold planer

Det er mange diett planer for barn, men de er ikke så mye omtalt som voksen diett planer som Atkins eller Weight Watchers, sier Melinda Sothern, PhD, mosjon fysiolog, førsteamanuensis og § direktør ved Louisiana State University Health Sciences Center, Prevention of Childhood Obesity Laboratory ved LSU Pennington Biomedical Research Center i Baton Rouge.

Dr. Sothern og kolleger ved LSU utviklet et program for overvektige barn og deres omsorgspersoner som kalles "Trim Kids" basert på 20 års forskning og arbeid med overvektige barn. Trim Kids brukes i YMCAs hele Louisiana samt i Iowa og New York.

Hvis du er shopping rundt for en diett plan for dine barn, Sothern anbefaler på jakt etter en som er forsknings-testet, slik som de som er oppført på National Cancer Institute websiden.

Før barnet begynner noen diett, bekrefter dietten hensiktsmessigheten med sin barnelege eller en kostholdsekspert. Så prøv det for et par måneder for å se om det er en god løsning for din familie.

Vekttap og barn: trinn for å administrere vekt

Vekttap bør ikke være din primære målet for et overvektig barn, sier Sothern. Du ønsker å fokusere på å hindre barnet i å få mer vekt mens du arbeider på sunnere å spise og trene vaner:

  • Trinn 1:. Holde en matdagbok "Evaluer hva de spiser og beregne kalorier," Sothern sier. Barn bør spise ca 1400 kalorier om dagen. "Noen ganger er disse barna tar i 3000 til 5000 kalorier om dagen."
  • Trinn 2: lære om mat Normalisering dine barns kosthold kan bety å endre måten du ser på mat og mosjon i tillegg..
  • Trinn 3: sett små, kortsiktige mål La barna plukke ut en frukt eller grønnsak de ønsker å prøve, eller sette personlige eller familiens mål for uken, for eksempel spise en mer servering av grønnsaker.. Hold styr på mål og feire barnas prestasjoner
  • Trinn 4:. Lette i å være aktiv Barn bør være aktive i minst 60 minutter hver dag, med ca 30 minutter med høy aktivitet i miksen. Barn som er overvektige og har ikke vært veldig aktiv kan lindres i fitness. Begynn med 10 minutter aktivitet om dagen og bygge opp til en full 60 minutter i løpet av tre måneder. Hold orden på barnas aktivitetsnivå.
  • Trinn 5: vurdere familie eller individuell terapi og til barn som er sykelig overvektige trenger mer enn kosthold og mosjon endringer, de trenger hjelp til å takle. spiseforstyrrelser eller andre problemer, for eksempel en historie om barnemishandling.

Vekttap og barn: skole støtte

Skoler kan være en positiv kraft for kosthold og mosjon forbedringer. Sunnere mat i kantina og mer utenfor spilletid i løpet av dagen vil alle bidra til å bekjempe barndommen fedme, sier Sothern.

Komme involvert med beslutningene skolen din gjør om mat kan bidra til å sikre et sunnere miljø for alle barn.