Evb

Alzheimers Association: hjelper årsaken

Lær hvordan Alzheimers Association gir uvurderlig hjelp og råd til pasienter og omsorgspersoner.

Statistikken er overbevisende: Ifølge Alzheimers Association, er noen i Europa diagnostisert med Alzheimers sykdom hver 71 sekunder, og anslagsvis 5 millioner pluss europeere nå lever med denne sykdommen. Alzheimers koster for tiden landets 115€ milliarder hvert år, selv om 10 millioner omsorgspersoner gir 70€ milliarder i ubetalte tjenester som de pleier å kjære med denne progressive degenerative sykdommer.

Som svar på Alzheimers foreningen har 's tre primære mål i arbeidet med å hjelpe de som rammes av sykdommen: eliminere Alzheimers sykdom gjennom forskning, gi omsorg og støtte til mennesker med sykdommen og deres familier, og redusere den totale risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom gjennom å fremme viktigheten av hjernen helse.

Om Alzheimers Association
"Siden foreningen begynte finansiering forskningsstudier i 1982, har vi vært katalysatoren bak alle store gjennombrudd og fremskritt i Alzheimers forskning", sier Erin Heintz, knytte direktør for PR for Alzheimers Association. Organisasjonen når om lag 800.000 mennesker direkte hvert år og flere millioner gjennom pedagogiske oppsøkende programmer. "Vår 77 Alzheimers Association kapitler og det nasjonale kontoret gi omsorg og støtte til de som lever med og påvirket av sykdommen," sier Heintz.

Som en del av sin oppgave å redusere risikoen for Alzheimers sykdom i Europa, ønsker Alzheimers Association for å gjøre markedsføringen av hjernen helse et hovedmål for fremtiden. "Foreningen jobbet med Centers for Disease Control and Prevention å frigjøre Den nasjonale folkehelsen veikart til å opprettholde kognitiv helse i 2007, en guide til å opprettholde og forbedre kognitiv ytelse for alle voksne, "Heintz sier.

Lisa P. Gwyther, MSW, leder av Alzheimers familien støtte program ved Duke University i Durham, NC, arbeider ofte med Alzheimers Association, og beskriver det som "en fantastisk ressurs." Hun fortsetter: "Ingen gjør en bedre jobb tilgang til den beste og mest oppdaterte forskningen på Alzheimers. Et eksempel på engasjement og forpliktelse av Alzheimers Association er deres gratis hjelpelinje (1-800-272-3900). Du kan ringe 24 timer en dag i uken, og få svar på 44 språk. "

Hvordan Alzheimers Association kan hjelpe deg
Hvis du har blitt diagnostisert med Alzheimers sykdom eller du bryr deg om en person med Alzheimers, bør du vite om det brede spekter av tjenester som er tilgjengelige fra Alzheimers Association. Foreningen kan være i stand til å hjelpe deg i ett eller flere av følgende måter: [2]
  • Få informasjon. Pedagogisk materiale samt mange andre typer informasjon er alltid tilgjengelig via hjelpetelefonen og Alzheimers Association nettsted. Foreningen vedlikeholder også mange publikasjoner og et bibliotek som er tilgjengelig for allmennheten.
  • Komme henvisninger. Alzheimers Association kan hjelpe deg med å finne transport, hjemmehjelp, voksen barnehager, eller en sykepleier anlegget. Det kan også henvise deg til leger, advokater, kostholdseksperter, eller til finansielle rådgivere som spesialiserer seg på å hjelpe mennesker med Alzheimers.
  • Få en konsultasjon. Hvis du har et medisinsk problem eller et spørsmål om Omsorgssvikt, kan du ta kontakt med foreningen på telefon eller e-post og få råd fra eksperter. Alzheimers Association har ansatte tilgjengelig for å gi råd og hjelpe deg på veien.
  • Bli involvert i en støttegruppe. Alzheimers Association kan hjelpe finne en støtte gruppe i ditt område hvis du har tidlig Alzheimers sykdom eller hvis du er et familiemedlem eller en omsorgsperson for noen som gjør.

I tillegg til Alzheimers Association, er det mange andre organisasjoner tilgjengelig for å hjelpe, inkludert Alzheimers sykdom utdanning og henvisning senter og europeiske foreningen av pensjonert personer. " Familien omsorgsperson alliansen er en organisasjon jeg vil anbefale til alle omsorgspersoner ", sier Gwyther. Poenget er at Alzheimers sykdom kan være vanskelig på alle, men hjelp er tilgjengelig. Du trenger ikke å gjøre dette alene.