Evb

Alternativer til helseforsikring

Uansett hvor du bor, det finnes alternativer til dyre medisinsk behandling. De som ikke har forsikring, eller hvis forsikringen er utilstrekkelig, vil ønske å undersøke disse ressursene.

I noen tilfeller kan det kreative privat-lønnsordninger være mulig med psykiatere og andre tilbydere. Foreldre har handlet tjenester eller produkter for omsorg, og andre har arrangert betaling planer eller lavere avgifter basert på finansielle behov. Jo større leverandør, jo mer sannsynlig er det å ha et system på plass for å gi inntekt honorarer. Jo mindre leverandør, jo mer mottakelig hun trolig vil være til uformelle ordninger, herunder byttehandel.

Min forsikring er veldig bra: Blå Kors / Blue Shield. Vi har hatt noen problemer med å ha dem dekke lege og sykehus og narkotika. Det eneste de ikke dekker er Lisas terapeut, fordi deres definisjon av en klinisk sosionom er en sosialarbeider som har en master-eller doktorgrad, har minst to års klinisk sosialt arbeid praksis, og en lisens hvis det kreves av tilstand. Vår terapeut ikke har en master, men har en lisens, og over 15 års erfaring. Lisa har dannet et svært stramt vedlegg til vår terapeut og ingen av oss ønsker å endre. For å gjøre det rimelig for oss, hennes terapeut bare lading oss halv pris for å holde Lisa fra å måtte gå et annet sted. -Donna, mor til 16-åringen Lisa (diagnostisert bipolar II lidelse, posttraumatisk stress lidelse og angst lidelse)

Sykehus og store klinikker vanligvis har sosialarbeidere på personale som kan hjelpe deg å foreta økonomiske ordninger.

Kilder til gratis eller rimelige helsetjenester eller terapeutiske tjenester kan omfatte:
 • Helsestasjoner, inkludert skolebaserte helseklinikker
 • Offentlige sykehus
 • Medisinske skoler og tilhørende undervisning sykehus og klinikker
 • College spesielle utdanningsprogram (for lærevansker og kognitiv testing, og noen ganger for direkte hjelp til pedagogisk planlegging og teknikker)
 • Sykehus og klinikker drevet av religiøse eller veldedige bestillinger, for eksempel lutherske familiekontor klinikker
 • Veldedige institusjoner forbundet med religiøse trossamfunn, for eksempel katolske velferdsorganisasjoner, den jødiske Aid Society, og Frelsesarmeen
 • The Urban League, som gir rådgivning for problemfylte tenåringer i enkelte byer og noen ganger kan henvise klienter for psykisk helsevern
 • United Way, en paraplyorganisasjon pengeinnsamlingen organisasjon for mange programmer som ofte kan gi henvisninger
 • Barnas Hjem Society, Boys and Girls Aid Society, og lignende lokale barnas hjelpeorganisasjoner foreninger
 • Stipendprogram, både offentlige og private
I Storbritannia, spesielle ressurser utenfor National Health inkluderer:
 • MIND
 • The Mental Health Foundation
 • Community Trust foreninger, spesielt Zito stoler (0171 240 8422)-se Mental Health Foundation nettsted og CharitiesDirect på for lister over mange britiske helseforetak knyttet til psykiske lidelser, rusmisbruk, og relaterte problemstillinger, inkludert mange som fokuserer på bestemte etniske eller trossamfunn
 • The New frimurer Samaritan Fund (for medlemmer og familier av Masons)
 • Samaritanerne (0345 909090)

Medisinsk sparekontoer

Dette er en ny helsetjenester betalingsmåte i USA som kan ha fordeler for noen barn og voksne med bipolare lidelser. En medisinsk sparekonto (MSA) gjør at familier til å sette bort en viss sum penger spesielt for helseutgifter. Denne inntekten vil da være fritatt for føderal (og i noen tilfeller state) inntektsskatt. Ubrukte midler fortsetter å få tax-free interesse. Disse kontoene kan brukes til å betale for egenandeler, co-betalinger, resepter og medisinske tjenester som ikke dekkes av forsikringen.

Familier møtt med å betale ut-av-lomme for en dyr bolig program eller eksperimentelle medisiner kan være i stand til å bruke en MSA å redusere sine kostnader med en imponerende andel. Du må sjekke reglene i den spesifikke MSA plan for å se hvilke utgifter vil kvalifisere.