Evb

Alternative behandlinger for hårtap

Det er få Håravfall behandling produkter på markedet i dag som faktisk fungerer. Hvis du håper på hårvekst, bør du vurdere et supplement, slik som biotin eller så Palmetto.

Europeiske menn og kvinner bruker om lag 5€ 0,5 milliarder i året på Håravfall behandling produkter, men noen medisiner har vist seg effektiv for de fleste av de som håper på hårvekst. Noen produsenter er touting alternativer, som hår supplement vitaminer, mineraler og urter, for å motvirke hårtap.

Den medisinske termen for hårtap er alopecia, og de ​​fleste alternative Hårtap behandlinger rettet mot de to hovedtyper: alopecia areata, en autoimmun tilstand som påvirker hårsekkene og forårsaker hårtap i små områder, og androgen alopeci, en arvelig lidelse som fører til at håret å tynne og faller ut i et felles mønster. Det er stort sett menn som har androgene (også kalt androgenetic) alopecia, som vanligvis sett på som skallet på toppen av hodet eller som en vikene, og er best kjent under begrepet mannlig mønster skallethet. Det forekommer hos kvinner også, men så diffust hårtap snarere enn skallet fordi hårfestet forblir intakt.


Er alopeica areata forårsaker hårtap?

Generelt alternativer for hårvekst fungerer ikke mirakler, men disse håravfall behandlingsmetoder er ikke helt ineffektiv heller.

Alternative hårtap behandlingsalternativer

Noen av disse tillegg brukes til å stoppe håravfall, andre, for å stimulere hårvekst.

Saw Palmetto. Saw Palmetto, en urt innfødt til Sør-Europa, er ofte brukt for urinveisproblemer som følge av benign prostatahyperplasi (BPH), men det kan også bidra til å stimulere hårvekst hos personer med androgen alopeci.

Biotin. Biotin er en B-vitamin som har vist seg å redusere håravfall. Hos barn er biotin kosttilskudd i kombinasjon med sink aspartat brukt som behandling for alopecia areata. Og en studie i Tyrkia fant at biotin brukes som et hår supplement hos pasienter på valproinsyre, en antiepileptikumet, kan bidra til å redusere hårtap ofte oppleves av disse pasientene.


Prøv hårtap forebygging kosthold

Nattlysolje Dette håret supplement, avledet fra et nordeuropeisk plante med gule blomster som blomstrer i kveld -. Derav navnet - brukes som et hår tap behandling fordi den inneholder gamma-linolensyre (GLA), en essensiell fettsyre. Vel offentliggjort de siste årene, er en diett rik på essensielle fettsyrer ideelt fordi disse syrer hjelpe med generell vekst og utvikling. Linolensyre spesifikt har vært knyttet til hår og hud helse. Forskere ved University of Massachusetts studert effekten av linolensyre-mangelfull dietter i rotter og fant at hårtap kan resultere når en mangel er tilstede.

Koenzym Q10. Co-Q10 er gitt for å hjelpe øke cellular funksjon. Aldringsprosessen og sykdom antas å utarme Q10 nivåer, noe som er grunnen til at tilskudd av denne typen har blitt så populært. Begrenset forskning har blitt utført på Co-Q10 effektivitet som et hår tap behandling, men noen teorier antyder at det kan være nyttig

Kobber og sink. Mye gjenstår et mysterium om autoimmun-relaterte håravfall, eller alopecia areata, men en teori er at tilstanden kan være forårsaket eller forverret av en ubalanse i mineraler og sporstoffer som kobber og sink. En studie i India bestemt at pasienter med alopecia areata som tok kobber kosttilskudd ikke var i stand til å heve sine kobber nivåer, noe som indikerer at kobber kosttilskudd ville være til liten nytte. Studien fant imidlertid foreslå at ytterligere oppmerksomhet bør rettes mot virkningene av sink tilskudd på alopecia areata. Forskerne fant signifikant redusert nivå av sink i alopecia areata pasienter som hadde vært lever med tilstanden for en lang tid.

Grape seed extract. Drue frø inneholder procyanidins, tenkte en klasse av planteekstrakter å ha antioksidant egenskaper som kan stimulere epiteliale hårceller. Av denne grunn er druekjerne ekstrakt kosttilskudd og andre procyanidin-holdige matvarer og kosttilskudd blir sett på for deres evne til å stimulere hårvekst. En studie på japansk konkluderte med at procyanidins fra epler har potensial som et hår tap behandling.

Hvis du ønsker å prøve noen av disse hår supplement produkter, sjekk med legen din først for å sørge for at det ikke vil være noen interaksjoner med medisiner du allerede tar eller negative effekter på andre helsemessige forhold du måtte ha.