Evb

Alternative behandlinger for ADHD

Hvilke nondrug strategier som fungerer best for barn med adhd? få ekspertråd om alternative behandlinger.

Everyday helse: Hvilke nondrug strategier som fungerer best for barn med ADHD?

Will saktmodig, phd ( willmeekphd.com )
Rådgiving psykolog; ansatte psykolog og direktør for rådgivningstjenester ved Washington State University, Vancouver, professor II, Portland State University, Portland, Oregon

Det er to viktige komponenter til vellykket nondrug behandling av ADHD. Den første er selvregulering, som fokuserer på toleranse og sunt uttrykk for følelser, samt impulskontroll. Mindfulness og mosjon programmer er to områder i notatet for å bygge disse ferdighetene. Den andre er utviklingen av kompenserende strategier for hvordan ADHD hjerne fungerer.

Stephanie Sarkis, phd ( stephaniesarkis.com )
Rådgiver, coach, Boca Raton, Florida, forfatter av pengene dine: A Guide to Personal Finance for voksne med Attention Deficit Disorder (2009) og ADHD: En guide for nydiagnostiserte (mai 2011)

Rådgivning er en effektiv strategi, selv om studier viser at medisinering og veiledning er mer effektive sammen enn hver behandling alene.

Rory streng, PsyD ( thetruthbehindadhd.com )
Barn og foreldre coach, North Andover, Massachusetts

Nondrug strategier, eller alternative behandlinger, er ganske attraktivt i verden av ADD / ADHD behandling. Men ikke alle av de alternative / nondrug strategier er så sexy som de høres ut. Mange av disse alternative behandlinger krever mye mer innsats, utholdenhet, engasjement, engasjement, hengivenhet og ansvarlighet enn en resept pille. Når det er sagt, jeg er en stor tilhenger av å implementere nondrug strategier, og jeg tror disse er kritiske komponenter for effektiv behandling (med nødvendig, spesielt når medisiner blir brukt). De beste nondrug strategier for barn starte med et sterkt fundament fra foreldre og familie. Jeg har alltid oppfordrer foreldre til å se ADD og ADHD som en forskjell i hjernen ledninger og ikke som en lidelse eller sykdom. Med denne tilnærmingen i tankene, kan vi da bygge på noen av de mer aktive nondrug strategier, inkludert sosial ferdighetstrening, studieteknikk trening, test-tar strategier, forholdet strategier, arbeider-minne trening, positiv søvn rutine, og sunt kosthold og mosjon rutine.

Lara honos-webb, phd ( visionarysoul.com )
Klinisk psykolog, Walnut Creek, California, forfatter av The Gift of Adult ADD og høre på depresjon: Hvordan Forstå smerte kan helbrede ditt liv

En av de beste strategiene for et barn med ADHD er å fokusere på gaver til barnet allerede har. Når du hjelper barn definerer seg selv ved sine sterke sider i stedet for sine svakheter, kan de få tillit og motivasjon for patching opp svakhetene til distraksjon og impulsivitet. Foreldre kan ofte gjøre små endringer som vil skape store forbedringer i barnet sitt. Et enkelt eksempel er for foreldre å bygge emosjonell intelligens i sine barn ved å hjelpe barnet etiketten og slipp deretter intense følelser. Så, for eksempel hvis et barn er å plukke på et søsken, kan foreldre si: "Det er greit å være sint på søsteren din, men det er ikke greit å erte." På denne måten barnet lærer å merke og håndtere følelser snarere enn handle dem ut impulsivt.

Rhonda pawlan, MS ( coachmerhonda.com )
ADHD og livet coach, Northbrook, Ill.

Fordi alle barn er unike, forskjellige strategier fungerer bedre for ulike barn. Generelt, men noen ting som fungerer godt omfatter rutiner (morgen, sengetid, lekser) og struktur for å holde et barn på oppgaven. Bruk av timere å minne barnet å ta hensyn er også nyttig, som er lyst innredet whiteboards å liste oppgaver.

Linda aber ( lindaaber.com )
Sertifisert Theraplay gruppe spesialist; sertifisert familieliv pedagog, eier, Tac tics Resource Services, Montreal, Quebec

Enten foreldre velger å bruke medisiner eller ikke, følgende praksis komme alle barn:

  • Tilkobling: Meldingene som sendes av foreldre må oppmuntre, støtte og veilede barn som de krysser sine utviklingsmål år. Det er ikke sterkere indikator på et barns suksess enn en forelder som tror på ham eller henne.
  • Kosthold: Det er svært viktig å gi barn med en diett av hele matvarer - unngå junk food, sukker, tilsetningsstoffer og fargestoffer. En fersk studie i det medisinske tidsskriftet The Lancet viser at tilsetningsstoffer kan øke hyperaktivitet, så sjekk etikettene på matvarene du kjøper. Mange leger anbefale å gi en daglig fettsyresammensetning supplement i form av fiskeolje.
  • Søvn: Studier viser at mange barn med ADHD ikke får nok søvn - dette reduserer mental yteevne på skolen, skaper atferdsproblemer i klassen.
  • Øvelse: Foreldre og lærere må aldri nekte barn deltakelse i idrett eller holde dem i friminuttene. Mange leger er enige om at daglig mosjon fortsetter å være en hjørnestein i ADHD behandling.
  • Struktur: Etablering konsistente regler og tidsplaner både hjemme og på skolen hjelper barn greie dagliglivets gjøremål og aktiviteter, og senker graden av angst.

Jodi sleeper-Triplett ( jstcoach.com )
ADHD coach, Herndon, Virginia, forfatter av Empowering Youth With ADHD

Suksessrate på enhver strategi varierer etter faktorer som alder, forpliktelse til prosessen, og nivå av hyperaktivitet eller distractibility, og samtidige problemer som lærevansker, angst, depresjon og OCD.

  • ADHD coaching kan løse mange av de utfordringer unge med ADHD og kan fokusere på å støtte den unge i områder som bedre tid ledelse og organisatoriske ferdigheter og etablere rutiner og gode vaner.
  • Yngre barn som ikke er helt klar (følelsesmessig eller kognitivt) for coaching kan dra nytte av atferdsterapi, også kjent som atferd modifikasjon. Denne terapien løser bestemte problematferd hjemme, på skolen, og i sosiale situasjoner ved å strukturere tid, sette rimelige og klare grenser, etablere forutsigbarhet og rutiner, og økende positiv oppmerksomhet.
  • Neurofeedback, en type biofeedback, bruker hjernen øvelser for å trene hjernen til å redusere impulsivitet og øke fokus og oppmerksomhet. Behandlingen er smertefri og har vært vist i noen studier å ha varig effekt.
  • Trening øker energi og blodsirkulasjonen og forbedrer humøret, styrke evnen til barn og voksne med ADHD å fokusere. Dyp pusting er et verdifullt verktøy i forbindelse med trening eller som en stand-alone praksis hele dagen. Barn som slutter å strekke og ta noen dype åndedrag før overgangen til en ny aktivitet eller oppgave rapportere en bedre følelse av fokus og trivsel.