Evb

Alternativ behandling for ryggsmerter

Akupunktur, urtemedisin, og massasje kan være akkurat det du trenger for å føle seg bedre.

Hvis du har ryggsmerter, har du mange behandlingsalternativer å velge mellom, inkludert alternative behandlinger. Legen kan selv foreslå behandlinger som akupunktur, urter, eller massasje som en del av behandlingen plan. Disse alternativene er kalt "alternativ" fordi de er et alternativ til "tradisjonell" medisin, som vanligvis betyr medisiner, injeksjoner, og kirurgi.

Mange pasienter har rapportert at alternative behandlinger har hjulpet lindre sine ryggsmerter. Det kan være lurt å prøve:


Har en back problem? Finn en kiropraktor eller ortopedisk spesialist.

Akupunktur eller akupressur:
Disse alternative behandlinger utviklet i Kina. Utøvere tror at du har en energi kraft kalles Chi (det kan også være stavet Qi, men begge former uttales "Chee"). Når denne kraften er blokkert, kan du utvikle fysisk sykdom, som for eksempel ryggsmerter. Derfor må du frigjøre kroppens Chi kanaler, som utøvere kaller dine meridianer. Akupunktur og akupressur arbeide for å gjenopprette en sunn og energisk flyt av Chi.

Akupunktur bruker veldig fine nåler, og utøverne setter dem inn presise punkter i kroppens meridianer - akkurat der bestemmes av dine symptomer. Nålene, som inneholder ingen medisiner, er igjen i 20-40 minutter. Forskning har vist at tilstedeværelsen av nålene får kroppen til å frigi visse neurochemicals, for eksempel endorfiner, og de hjelper i helbredelsesprosessen.

Akupressur fungerer langs de samme prinsipper som akupunktur, bortsett fra utøvere bruker tommelen, fingre og albuer for å målrette spesifikke Chi poeng.

Naturmidler
Før du prøver noen urte rettsmidler, gjør din forskning og snakke med legen din. Det kan være bivirkninger som du er uvitende om - en urtemedisin kunne forstyrre en foreskrevet medisin du tar, for eksempel. Noen naturmidler kan være lurt å vurdere for din ryggsmerter er:
  • Capsaicin krem: Capsaicin er det som gjør chili peppers varmt, og det kan også lindre smerte. Det bare midlertidig reduserer smerte, skjønt, så du trenger for å holde re-bruke, trolig rundt 4-5 ganger om dagen. Det kan ta flere uker før du føler betydelig lettelse fra capsaicin krem, så det er bare fordi det ikke fungerer med en gang, ikke gi opp.
  • Djevelens klo: Djevelens klo kommer fra det sørlige Afrika, der det har vært brukt i århundrer for å behandle feber, leddgikt, og gastrointestinale problemer. Det fungerer som en anti-inflammatorisk. I dag er det brukt for tilstander som forårsaker betennelse og smerte, som slitasjegikt. Du kan ta det i en kapsel.
  • White willow bark: The white willow ført til utvikling av aspirin i Europa. Hvis du ikke ønsker å ta den syntetiske versjonen (aspirin kan irritere magen), bruke white willow bark. Det er for tilstander som forårsaker smerte eller betennelse, som slitasjegikt. Det gir også lindring for akutte ryggsmerter.

Massasje
En SpineUniverse undersøkelse tidlig i 2008 viste at ryggpasienter er svært fornøyd med massasje som en alternativ behandling. Det faktisk hadde den nest høyeste pasienttilfredshet rating. Tatt i betraktning at mange tilfeller av ryggsmerter er forårsaket av muskel belastning og overforbruk, er det fantastiske nyheter at massasje er en verdig alternativ behandling. En massasje kan hjelpe slippe muskelspenninger og lindre muskel betennelse og smerter.