Evb

Administrerende kroniske smerter på jobb

Flere mennesker prøver å holde seg på jobb til tross for kroniske smerter. Finn ut hvordan du kan integrere din smerte forvaltningsplanen i arbeidsdagen.

Foruten fordelene med en vanlig lønnsslipp, arbeider kan være svært viktig for mennesker som lever med kroniske smerter og håndtere kroniske smerter ledelse. Igjen på jobb er en enorm boost til selvtilliten til mennesker med kroniske smerter. Utfordringene i arbeidet og de sosiale interaksjoner som foregår på jobben kan også tjene til å distrahere deg fra din smerte. Forskning har funnet at de som kommer tilbake til arbeid har større suksess i sin smerte.

En fersk undersøkelse viser at én av fire arbeidsfolk i Europa opplever kroniske smerter - en økning på nesten 40 prosent fra et tiår tidligere, men nesten ni av ti mennesker som lever med kroniske smerter velger å forbli på jobb i stedet for å bli hjemme. Nesten alle sa bare sterke smerter ville holde dem hjemme fra jobb.

Dessverre, kan smerte holde deg fra å være en effektiv medarbeider. Samme undersøkelse viser at omtrent halvparten av kroniske smertepasienter som forblir på arbeidsplassen engasjere seg i "nærvær" - de er til stede på jobb, men deres kroniske smerter av og til eller ofte hindrer dem i å utføre jobben sin.

Håndtere smerte på arbeidsplassen

Smertebehandling på jobben er mulig, men krever at ansatte med kroniske smerter ta en proaktiv tilnærming til de utfordringer de står overfor. Effektive mestring inkluderer:

  • Talsmann for deg selv. Ikke føl deg som om du har til å håndtere smerte i stillhet. Snakk med din menneskelige ressurser avdelingen om overnatting som kan hjelpe minimere smerte og maksimere produktiviteten. Hvis du føler deg komfortabel, snakk med sjefen din og kolleger om smertene dine slik at de kan forstå og eventuelt bistå i din smerte praksis.
  • Prioritere. Vær oppmerksom på dine begrensninger og din helse, og ikke presse deg selv på måter som vil føre til et tilbakeslag i din smerte ledelse innsats. Si nei når du trenger det.
  • Ta pauser. Bruk regelmessige pauser som en måte å ta med smertebehandling praksis i arbeidslivet. Hvis få opp og stretching hjelper kroniske smerter, sørg for å gjøre det. Noen mennesker opplever at å ta noen få minutter å meditere i et rolig sted hjelper dem med å håndtere smerte. Andre presse i en kort spasertur under lunsj for å få fordelene av ekstra øvelse.
  • Vedta sunne vaner. Av eller på jobben, kan du hjelpe din smerte ledelse innsats ved å spise godt og trene. Spørre om eventuelle velvære programmer som tilbys av arbeidsgiveren din, og disse kan være en verdifull kilde til informasjon om sunt levesett. Og sørg for å holde seg på toppen av å ta foreskrevet smertestillende medikamenter.
  • Tweak din arbeidsplass. Undersøke arbeidet ditt område etter måter å minimere smerte og gjøre deg mer komfortabel. Ergonomiske verktøy som spesielle kontorstoler, hånd hviler, fothvilere, tastatur skuffer og telefon headset kan være enormt nyttig, og mange arbeidsgivere vil gi disse elementene for deg, spesielt hvis de forstår fordelene.
  • Vær oppmerksom på smerte ledelse alternativer. Spør legen din om nye måter å håndtere din kroniske smerter og hvis økter med en ergoterapeut kan hjelpe deg å gjøre on-the-job smertebehandling strategier mer effektive. En terapeut kan også gi øvelser og klimaendringer ferdigheter skreddersydd til dine bestemt sykdom.

Bor på eller retur til arbeid kan være en nyttig del av smertebehandling. Ved å følge visse strategier, kan du bli mer produktiv og oppleve mindre smerter samtidig nyter godt av å være rundt andre mennesker på jobben.