Evb

9 måter å endre

Komforten av en sukker høyt er en annen faktor. På 1970-tallet fant forskere ved MIT som sukker og stivelse har en kraftig effekt på serotonin, et kjemikalie i hjernen som bidrar til å kontrollere både våre følelser og vår spise, det er derfor vi har en tendens til å kreve disse typer mat når vi er opprørt. Noen av de nyere legemidler for angst eller depresjon, for eksempel Zoloft og Paxil, også bidra til å lindre symptomene ved å øke serotonin-aktiviteten i hjernen. Så, i en svært reell måte, spise to jelly donuts eller en candy bar er en type selv-medisinering.

For Barbara, var vendepunktet da hun fikk vite at hun trengte firedoble bypass kirurgi ved alder 48. Liggende i sykesengen, besluttet hun ikke å være et offer for følelsesmessig utløst spise lenger. "Det ble bokstavelig talt gjøre eller dø,» minnes hun.

Så snart hun var i stand til, begynte hun å gå til lokale møter i en nasjonal vekttap støttegruppe kalt Take Off pund Fornuftig (topper). Gjennom samtaler med venner der, fant hun styrke til å endre det hun kunne om hennes liv, inkludert hennes spisevaner og mosjonsvaner. Barbara mistet over 100 pounds og har beholdt det meste av vekten av for fire år. "Nå jobber jeg ut noen sinne og stresset ved å trene, ikke ved å spise. jeg føler stor! " sier hun.

Hvis du mistenker at du ofte spiser fordi du er sint eller frustrert, hva kan du gjøre med det?

Erkjenne at livet aldri kommer til å bli problemfri.
Det vil alltid være mennesker og situasjoner som opprørt din likevekt. Sinne eller frustrasjon kan være helt berettiget. Ditt mål er ikke å fornekte disse følelsene, men å reagere på dem på måter som kommer deg til og ikke involverer mat.

Sette navn på hva du føler.
Hvis du ikke kan svare på provokasjon høyt, antyder Eleanor Cole, PhD, en New York City psykolog som har spesialisert seg på anger management, bare si til deg selv: "Jeg er så sint! Som kryper har lastet meg opp med mer enn min andel av arbeid igjen! " kan frigjøre.

Tilgi deg selv.
Hvis personen du er sint på er deg, snakke med deg selv om disse følelsene. Deretter gjøre en bevisst innsats for å tilgi deg selv: ". Jeg er sint at jeg ikke kunne be om at servitøren å ta tilbake den kalde kaffen Men kanskje neste gang jeg skal føle sterk nok Det er greit at jeg ikke er perfekt.". Hvis du er ærlig med deg selv om ditt sinne eller frustrasjon, kan du være mindre sannsynlig at "ting" følelser.

Vokt dere for "du kan ikke kontrollere meg!" eller trass spise.
"Defiance spise ofte skjer mellom ektefeller når man klager over den andres vekt problem," sier Dr. Vadehavet. "Det skjer også med overvektig ungdom når en forelder politikk kjøkken." Spise til overmål, selv om det til syvende og sist gjør vondt i matveien, er en måte å uttrykke en sterk følelse som ikke kommer ut. En bedre respons? På et rolig øyeblikk, ha en åpen diskusjon med mannen din. Si: «Din kritikk gjør vondt og er ikke hjelpe meg." Deretter foreslå hva han kan gjøre for å hjelpe.

Ta din emosjonelle temperaturen hver gang du begynner å spise.
Alle ekspertene sier er så mange europeere overvektig fordi vi er konstant omgitt av smakfulle godbiter og vi strekke seg etter dem. Faktisk har vi ofte spiser når vi ikke er virkelig sulten bare fordi maten er der. Gjør det til en vane å spørre deg selv hvorfor du føler for å spise, helst før du tar første bit. Planlegg på forhånd om hva du vil gjøre hvis du spiser for å lette negative følelser. For eksempel, si til deg selv: "Jeg har ikke tenkt å bo i konferanserommet der all maten er. Jeg skal roe meg selv ved å gå ned til forsyning skapet i stedet."

Installer veisperringer for å avverge følelsesmessig utløst spise.
Dr. Musante sier han kjenner en kvinne som aldri bærer noe mindre enn en 5€ regning, fordi mat og godteri maskiner på kontoret hennes tar bare 5€ regninger. Selvfølgelig kunne hun spørre en kollega for forandring, men ofte hun gjenvinner sin likevekt før hun får så langt. Andre ideer: Dump fantasien om at du kjøper godbiter for barna dine når du vet at du er utsatt for å spise dem selv. Enige om å være "Gripe buddies" med en venn. I stedet for å spise når du er frustrert, ringe henne å avreagere, og vice versa.

Avvis dvelende kulturelle bagasje, som "damer ikke bli sint."
Alle får gal. "Jeg er utrolig ubehagelig å ha negative følelser, spesielt når jeg er rundt min mor," sier advokat Elizabeth Summerfield, 46, av Los Angeles. Elizabeth sier hun vet mye av hennes problemer med å uttrykke sinne verbalt kommer fra stadig å ha sinte følelser dyttes ned som et barn. "Det er fortsatt mye trodde i vår kultur at det slett ikke er feminin å kjempe," sier hun.

Døyt ned hva du spiser hver dag.
De fleste undervurderer hvor mange kalorier de forbruker med 50 til 100 prosent, bemerker Dr. Rankin. Jo mer overvektig du er, jo mer sannsynlig at du spiser ofte uten å være fullt klar over hvor mye som kommer inn i munnen, sier han. Lage en liste hjelper deg å få et grep om hva du spiser, hvor mye, når og hvorfor.

Ikke forvent å totalt endre ditt sinne stil over natten.
Spesielt hvis nummer én sinne trigger er sjefen din eller jobb, ikke bare våkne opp en morgen og bestemmer du kommer til å begynne å fortelle folk av, sier Dr. Cole. "Selv om det er godt å begynne å uttrykke sinte følelser på en hensiktsmessig måte, hvis du har vært passive tidligere og har tatt det som er delt ut til deg, folk rundt deg ofte ikke vil være fornøyd med din nye atferd," sier hun. Alle endringer i måten folk opptrer ta tid og utholdenhet.