Evb

7 måter å presse frokost i planen

Hvis du kjører sent eller trøtt, er det fristende å hoppe ut på morgenen måltid. Her er hvordan du arbeider i en rask frokost for den beste starten på dagen.

Enten du er tidlig oppe til rush til et kontor eller å få barna ut døren til skolen, eller begge deler, kan du føle deg altfor dårlig tid til å håndtere din egen frokost. Men husk, hoppe ut på morgenen måltid betyr også gjekk ut på at ekstra boost av energi og mental årvåkenhet som en balansert frokost gir. Her er noen enkle måter å arbeide frokost i morgen rutine.

7 måter å presse i en rask frokost

"Tenk på kroppen din som en bil som går på tvers av landet," sier Barbara Schmidt, MS, RD, livsstil spesialist på Norwalk Hospital og en ernæringsfysiolog i privat praksis i New Canaan, CT. "Når du skal på en tur du må sette gassen i tanken din før du reiser, ikke når du kommer til den andre kysten. Frokost blir stoffskiftet i gang, og du rett og slett ikke kan klare seg uten det. "

En. Still vekkerklokken i 10 minutter tidligere. "Hvor lang tid tar det å ha litt kaldt kornblanding? Det gjør egentlig ikke ta så lang tid, "sier Schmidt, som foreslår fire raske frokost valg: Frisk frukt med yoghurt, en peanut butter sandwich på hele korn brødet, høy fiber frokostblanding, skummet melk og frukt, en frokost wrap laget med en fullkorn tortilla fylt med leftovers som sauterte grønnsaker eller kalkun, eller fettfattig ost - no muss, ikke noe styr, og ingen matlaging involvert.

2. Klipp av natta spise på 21:00 Du ønsker ikke å våkne opp sulten, men du vil ha en appetitt for frokost. Dette er et tankesett og en vane å dyrke, akkurat som alle andre valg du gjør.

3. Gjør noen videre planlegging. "Du ønsker ikke noen spontan spise", sier Schmidt. "Du ønsker å planlegge hva du skal ha til frokost." Dette betyr handle fremover for frokost mat til å ha hjemme eller bekvemmelighet matvarer for å bringe til arbeid. Hvis det er ingen kjøleskap på jobb for å lagre melk, fylle opp en termos og ta i med deg for å spare på bekostning av å kjøpe en halv halvliter hver dag. Hvis du har en lang pendle, kjøpe en myk kjøligere tote eller veske som rommer frokost og kanskje lunsj også.

4. Gjør frokost natten før. Ingen ønsker å bli dicing frukt i morgen og jakt rundt for retten beholder lokket når opp mot en tikkende klokke. Trenger all din prep arbeide kvelden før; plasser nedkjølt elementer i fronten på øverste hylle, og har myk kjølebag på disken klar til å pakke. Hvis du vanligvis ta lunsj, vil legge frokost bare krever noen flere trinn.

5. Gjør spise frokost del av pendlingen. Kjøp en rask frokost på vei i. Kaffebarer og bekvemmelighet marts på pendler-stasjoner har fått kunnskapsrike om å tilby bedre frokost valg. Plukk opp en yoghurt parfait fra den tilberedte matvarer delen, en beholder med null-fett gresk yoghurt, eller en yoghurt smoothie fra kjøleskapet tilfelle. Skjær opp biter av frisk frukt - alltid et bedre valg enn juice, som har det meste av fiber fjernet.

6. Stock viktigste på skrivebordet. Hvis du ikke kan spise hjemme eller på vei til kontoret, spise når du kommer dit. "Sunn korn kan kjøpes i individuelle beholdere - du skrelle av lokket og det er en bolle. Bare tilsett melk og spise den på skrivebordet. "Fokus på frokosten din, selv om det er bare i fem minutter. I en klemme, orden i. Du kan ikke tenke to ganger om bestilling lunsj, men tenk på en frokost levering som en ekstravaganse - sannheten er er fyre opp til frokost enda viktigere.

. 7. Vær fleksibel om frokost tid kan du ikke være i stand til å spise på starten av dagen -. Kanskje du har å presse i en tidlig treningsøkt eller arbeidsdag starter med en 8:00 gruppe møte - men det betyr ikke mener du trenger å slog gjennom fram til lunsj på tom mage. Ha en liten frokost etter trening eller rett etter møtet.

Rask frokost advarsler

Like viktig som frokost, noe som gjør de gale valgene for å få til praktisk kan angre alle fordelene med frokost.

  • Hopp mest bakevarer. "Dagens bagel tilsvarer seks brødskiver," advarer Schmidt. "De eneste menneskene å spise bagels bør være maratonløpere. Hvis du spiser en bagel hver dag, vil du se ut som at bagel uten hull: runde. En bagel har for mange kalorier å ha på en gang, og er ikke høy i fiber. Og muffins er nå små kaker med en hel masse sukker. "
  • Les etiketter for sukkerinnhold. Vær klar over hvor mye sukker er lagt til pakket frokost mat, selv de som høres sunt, som granola barer. "Husk at alt ender i 'ose' er sukker - fruktose, maltose - og så er honning og melasse. Mange frokost barer er herliggjort cookies. Du må sammenligne kalorier, fiber og protein. Noen barer er små, så de ikke fyller selv de pakke mye kalorier ", sier Schmidt.

Det kan ta mer tankevekkende enn bare å flytte en smultring fra kaffe cart, men bare noen få minutter av planlegging i begynnelsen av hver uke kan bidra til å gjøre alle dine frokoster rask og næringsrik.