Evb

6 trinn til yngre utseende hud

De riktige anti-aging produkter og behandlinger kan nesten skru klokken tilbake ved å slette tegn på aldring, fine linjer og rynker, brune flekker, og andre solskader å avsløre et mer ungdommelig utseende.

Hvis du ikke har vært å beskytte huden din, kan den begynne å gi bort hint om din alder. Fine linjer og rynker begynner å vises, sammen med brune flekker og grov hud patcher forårsaket av soleksponering. Huden din kan produsere mindre kollagen, og døde hudceller ikke flasse umerkelig lenger. Hvis dette høres ut som huden din, er det på tide å slå til anti-aging produkter og behandlinger for å bremse ned, redusere, eller til og med reversere tegn på aldring og gjenvinne yngre utseende hud.

Alle hud som er blitt jevnlig utsatt for elementene kan forventes å vise sin alder og trenger spesiell omsorg for å opprettholde sin ungdommelige utseende, sier Sonia Badreshia-Bansal, MD, administrerende direktør og medisinsk direktør i Elite MD, Inc. Advanced Dermatology, Laser, og Plastic Surgery Institute i Danville, California

Din anti-aging handlingsplan

At-hjem og legens kontor prosedyrer kan ha en synlig effekt på huden din, og gir deg tilbake yngre utseende hud.

 1. Beskytt huden Den første tommelfingerregelen:. Forhindre skade. "Den beste tingen å gjøre for å beskytte huden din er forebygging," Dr. Badreshia-Bansal sier. Solen er fiende nummer én, så du må bruke solkrem med solfaktor, eller SPF, på 30 eller høyere når du er utenfor. Du bør også Bruk langermede skjorter og bukser. Beskytt ansiktet og halsen med bredbremmet hatter, øynene med solbriller med UV-belegg. Tørrhet er fiende nummer to, noe som gjør linjer synes mer merkbar, så velg en fuktighetskrem laget for din hudtype og bruke det regelmessig for å holde huden smidig.
 2. Påfør en vitamin A krem. Resept-styrke, vitamin A-baserte aktuell geleer eller kremer som kalles retinoider kan redusere rynker og produsere yngre utseende hud. "Det hjelper å bygge kollagen, som kan hindre utvikling av fine linjer og rynker, og for å lysne mørke flekker," Badreshia-Bansal sier. "Vi også bruke den til å behandle akne, og det kan bidra til å forhindre forstadier vekster." Reseptbelagte retinoider inkluderer Retin-A og Renova (tretinoin), Differin (adapalene), og Avage (tazarotene).
 3. Bleach dine brune flekker. Du kan prøve lightening brune flekker (også kalt alder flekker) med en bleking krem som inneholder hydrokinon. "Hydrokinon hjelper hemme et viktig enzym i pigment syntese," Badreshia-Bansal forklarer.
 4. Plukk opp en pentapeptide anti-rynke krem. Disse anti-aldring kremer stimulere hudens produksjon av kollagen og elastin og finnes i enkelte apotek eller skjønnhet counter produkter. "Du hjelper til å bygge tilbake støtten struktur som er gått tapt gjennom aldring og solskader," Badreshia-Bansal sier.
 5. Peel å avsløre friskere hud. Hudleger bruker ulike metoder for å fjerne det øverste laget av huden og avsløre nye huden. Disse prosedyrene kan hjelpe stramme huden og redusere fine linjer og brune flekker. "Ved peeling som øverste laget, du er slik at kremer og andre produkter vi bruker for å trenge dypere og fungerer bedre," Badreshia-Bansal sier.

  Prosedyrer inkluderer:
  • Kjemisk peeling løsninger for å løsne og Slough bort det øverste laget av huden
  • Laser skin resurfacing å fordampe overflaten huden
  • Microdermabrasion som spray ørsmå partikler å strippe bort øverste hudceller
  • Plasma hud regenerering ved hjelp av en strøm av ionisert nitrogengass for å varme gjennom huden og føre det øverste laget av celler til å flake vekk
 6. Vurdere botox. Injeksjoner med botulinumtoksin har blitt enormt populær som en anti-aging behandling. Injeksjoner slappe av musklene under huden og kan eliminere dype linjer og rynker rundt ansiktet. Botox behandlinger også kan bidra til å forhindre nye rynker vises.

Du har mange alternativer tilgjengelige for å skape yngre utseende hud. Faktorer, inkludert kostnader og utvinning tid forbundet med prosedyrer som skreller vil hjelpe deg å bestemme din beste løpet av handlingen.