Evb

5 hjem rettsmidler for forstoppelse

Forstoppelse behandlinger trenger ikke alltid å involvere narkotika. Lære om flere naturlige alternativer.

Når det gjelder å være "vanlig", det er egentlig ikke en standard. Definisjonen av normal avføring er forskjellig fra person til person. Men uansett om du besøker bad tre ganger daglig eller tre ganger i uken, symptomene på forstoppelse er vanligvis den samme for alle. Hvis du ikke har så mange avføring som du vanligvis gjør, eller hvis avføringen er hard, tørr, eller smertefull, er du sannsynligvis opplever et anfall av forstoppelse.

Heldigvis er tilstanden sjelden et tegn på alvorlig sykdom og vanligvis kan være ryddet opp uten drastiske tiltak. Faktisk er det flere hjem rettsmidler for forstoppelse som kan bidra til å lindre ubehaget.


Har problemer med fordøyelsen? Finn en gastroenterolog nær deg.

Mens skilt følger forstoppelse som magesmerter, blodig avføring, eller uventet vekttap bør bringes til lege oppmerksomhet, for kjøre-of-the-mill forstoppelse anfall, disse ikke-medikamentelle forstoppelse rettsmidler bare kan gjøre utslaget.

Fiskeolje

Omega-3-fettsyrer er antatt å spille en rolle i et stort antall av kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse. Noen studier har vist at omega-3 fettsyrer kan være nyttig i å håndtere symptomene på Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, som inkluderer forstoppelse. Fiskeolje, stammer enten fra kosten eller i supplement form, er en rik kilde til disse fettsyrene. Spesielt kaldt vann fisk som laks, makrell, kveite, sardiner, tunfisk og sild inneholder eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Fiskeolje kosttilskudd inneholder også EPA og DHA.

Som tilfellet er med alle kosttilskudd, bør fiskeolje kosttilskudd tas med forsiktighet. Høye doser av noen omega-3 fettsyrer kan øke blødningsrisiko, så det er spesielt viktig at folk som lett får blåmerker eller har blødningsforstyrrelser være forsiktig når du bruker denne hjem rette for forstoppelse. Blodfortynnende medisiner også sette folk i fare av samme grunn. I tillegg til blodfortynnende, diabetes og kolesterol medisiner, enkelte steroider og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan gi mulige bivirkninger når den kombineres med omega-3 fettsyrer som de som finnes i fiskeolje.

En annen ulempe med å bruke denne forstoppelse rette er at fiskeolje kan føre til at gass og oppblåsthet, og i noen tilfeller diaré. Og det er viktig å vite kilden til fiskeolje før du bruker den som en forstoppelse rette, som noen fisk kan inneholde tungmetaller som kvikksølv og andre forurensninger.

Castor olje

Ricinusolje er en gulaktig væske som kan anvendes som et middel for inn-forstoppelse på grunn av sin avføringsmiddel egenskap. En studie i Nigeria fant at oral lakserolje hjulpet barn med kronisk forstoppelse å flytte sine innvoller. En opp til lakserolje for forstoppelse er at det virker raskt.

Av den samme grunn, bør imidlertid være forsiktig ricinusolje administreres som en forstoppelse middel. Det bør ikke tas ved sengetid, på grunn av sin raske effekt. En annen ulemper dette forstoppelse rette er at det smaker dårlig, så det anbefales at lakserolje bli avkjølt og blandet med et søtningsmiddel som appelsin juice. Castor olje er generelt ansett som trygt, men det kan føre til overdose hvis tatt i store mengder.

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.