Evb

4 uventet risiko for hjertesvikt

Genetikk og en usunn livsstil er ikke de eneste tingene som kan sette deg i fare for hjertesvikt. Forskning er avslørende noen overraskende hjertesvikt risikofaktorer som du trenger å vite om.

Mens begrepet høres kanskje skummelt, betyr hjertesvikt betyr ikke at hjertet har sluttet å virke - hva det betyr er at hjertet ikke pumper så effektivt som det burde. Som mange av 4,6 millioner europeere lever med hjertesvikt og ytterligere 550.000 mennesker mottar hjertesvikt diagnoser hvert år.

I de fleste tilfeller oppstår hjertesvikt på grunn av en kombinasjon av genetiske faktorer og livsstil. Dine gener kan spille en delvis rolle som en årsak til hjertesvikt, men livsstil valg som fører til høyt blodtrykk, blokkerte arterier, og en mulig hjerteinfarkt kan også være bidragsytere.

Nå er ny forskning som viser at noen andre, mer overraskende faktorer kan ha en rolle i å være en årsak til hjertesvikt. For eksempel kan være på diabetes medisiner øker risikoen for hjertesvikt. Det samme kan være sant for å ha nyresykdom.

Her er hva du trenger å vite.

Hjertesvikt og hjerte arytmi i afrikanske europeere

En fersk Duke University studie oppdaget at et gen variant funnet i 13 prosent av folk av afrikansk avstamning, kjent som Y1103 allel, øker sjansene for å utvikle en potensielt livstruende hjerterytmeforstyrrelser.

"The Duke studien er et svært viktig funn," sier Jason S. Freeman, MD, direktør for intervensjonsradiologi kardiologi ved Sør-Nassau Communities Hospital i Oceanside, NY "Pasienter med Y1103 allel ble vist å ha tre ganger forekomsten av hjertearytmier som krever ICD (implanterbar defibrillator) avfyring sammenlignet med pasienter uten Y1103 allel. Omtrent 13 prosent av folk av afrikansk avstamning bære denne varianten. Denne studien potensielt kan avgjøre hvilke pasienter som kan dra mest nytte ICD plassering. "

Hjertesvikt og osteoporose

Hvis du har osteoporose, kan du kanskje også en større risiko for hjertesvikt. En fersk studie av 623 pasienter med hjertesvikt funnet at personer med tilstanden hadde en mye større sjanse for å ha en spinal brudd, som er et sikkert tegn på osteoporose. "Osteoporose er sannsynligvis en sammenheng snarere enn en årsak til hjertesvikt, spesielt siden eldre kvinner som er disponert for osteoporose er også utsatt for å utvikle diastolisk hjertesvikt," sier Peter R. Kowey, MD, sjef for kardiologi ved Main Line Health System på Lankenau Institute for Medical Research i Philadelphia og forfatter av Lethal Rhythm.

Hjertesvikt og diabetes medisiner

Diabetes og hjertesvikt har et nært forhold. Først av alt, bare å ha diabetes kan øke risikoen for hjertesvikt. Nå er vi lærer at enkelte legemidler som brukes til å administrere blodsukkernivået kan øke risikoen for hjertesvikt eller gjøre det verre hvis du allerede har hjertesvikt. Spesifikke diabetes medisiner impliserte er de som inneholder rosiglitazon (Avandia, Avandamet og Avandaryl).

Dette gjør arbeidet tett med din lege desto viktigere å være sikker på at du er på den rette medisinen, samt gjøre de riktige valg av livsstil, for å administrere diabetes og hjerteproblemer. "Mange voksne diabetespasienter kan faktisk gå tilbake til en ikke-diabetiker status med kosthold, vekttap, og økt aktivitet eller trening," sier Peter Alagona Jr, MD, førsteamanuensis i medisin ved Penn State College of Medicine og program direktør for generell kardiologi ved Penn State Hershey Heart and Vascular Institute. "Dette reduserer medisinering krav og risiko for kardiovaskulære hendelser og nyresykdom."

Hjertesvikt og nyresykdom

Akkurat som med diabetes, er nyresykdom en lidelse som er nært knyttet til hjertesvikt og andre hjertesykdommer. "Nyre sykdom er mer vanlig hos pasienter med hjerte-og karsykdommer og diabetes, og øker også risikoen for kardiovaskulære hendelser," sier Dr. Alagona. "Det tilfører enorm til sykelighet eller komplikasjoner og medisinering krav, og gjør blodtrykket vanskeligere å kontrollere, og, i noen, fører til behov for kronisk dialyse eller nyretransplantasjon. Som med diabetes, aggressiv kontroll av blodtrykket, behandling av passende lipid forstyrrelser, og overvåking nyrefunksjonen er rutinemessig meget viktig. "

Hjerte helse er avgjørende for god helse. Å vite både tradisjonelle og nyere risiko for hjertesvikt vil hjelpe deg å hjelpe ditt hjerte.