Evb

3-timers diett

3-timers diett er en vekt-tap plan som vinnere hyppig spising og del kontroll som den beste måten å miste 10 pounds eller mer i de første to ukene, selv uten trening. Finn ut om slanking etter klokka virkelig fungerer.

Premisset for den 3-timers Diet vekttap plan er at å spise små måltider hver tredje time kan hjelpe deg å miste vekt. Jorge Cruise, den trener som utviklet 3-timers diett, hevder at ved å spise ofte og ser på del kontroll, kan du miste 10 pounds i to uker - starter med magefett - alt mens du spiser din favoritt mat og uten trener.

Det 3-Hour Diet er basert på å spise mellom 1400 og 2000 kalorier om dagen - folk som veier 200 pounds eller mer er tillatt mer kalorier som snacks mellom måltidene. Foruten å spise hver tredje time, anbefaler Cruise spise innen en time på å våkne opp og ikke spiser i løpet av tre timer å gå til sengs. Den maten som er foreslått i 3-timers Diet er en god, samlet balanse av protein, karbohydrater og frukt og grønnsaker, som er spist på hvert måltid. Og for å hjelpe del kontroll, gir den 3-timers Diet porsjonsstørrelser i enkle å visualisere vilkår, for eksempel en kortstokk eller en ping pong ball.

3-timers diett: hvordan fungerer det?

Ifølge Cruise, kan spise oftere utover dagen øke stoffskiftet og hjelpe deg å miste vekt. Men realiteten er at det er ingen vitenskap eller forskning for å beviser dette. "Vår metabolisme ikke trappe opp litt hver gang vi spiser, men det slår ikke inn i en ovn av kaloriforbrenning", sier kostholdsekspert Lona Sandon, RD, talsperson for European Dietetic Association.

Videre er det ingen bevis for at tre timer er den optimale mengden av tid mellom måltider for vekttap, er heller ingen bevis på at vekten du mister første vil være fra abdominal fett, særlig siden 3-timers Diet gjør øvelsen valgfritt.3-timers diett: prøve diett

Her er hva en prøve dagen ser slik ut:

Frokost på 7 am

Epler, valnøtter og yoghurt

Snack kl 10

2 kopper gulrøtter

Lunsj på 13:00

Cold reker tallerken med mango, løk, tomat og kikerter

Matbit på 15:00

Banana

Middag på 18:00

Kylling teriyaki

Sjokolade jordbær

3-timers diett: proffene

Fordelene med denne dietten er:

Del kontroll er et nyttig diett hjelpemiddel. "Jeg liker det faktum at [forfatteren] gir porsjonsstørrelser," sier registrert kostholdsekspert Keri Gans, RD, også en talsperson for European Dietetic Association. Maten lister også legge til den enkle rasjonering deler.

Folk er mindre tilbøyelige til å føle seg ute eller bli skrubbsulten. "Hyppig spising kan bidra til å redusere appetitten fordi du spiser hele tiden og mindre sannsynlighet for å være sulten og sultet når du setter deg ned for å spise," sier Gans.

Verktøy inkluderer planleggere og tidsskrifter. Den 3-timers Diet tilbyr en 28-dagers suksess planner og daglige tidsskrifter, samt forslag til visualisering øvelser, som kan være nyttig for folk som er på et vekttap plan.

De følelsesmessige aspektene av vektproblemer er adressert. Den 3-timers diett boken har kapitler som takler emosjonelle overspising, samt emner som vekttap platåer, nyttig for folk som vet hvordan det er å slite med vekten sin.

3-timers diett: cons

Mulige ulemper er:

Det er potensial for overspising. "Hver muligheten du har til å spise er en mulighet til å overspise," sier Sandon. "Med mindre du er god til å holde nær kalori grenser, kan den 3-timers Diet føre til overspising."

Detaljerte detaljene ikke alltid fungerer. "Problemet med måltid planer er at ingen følger dem," sier Sandon. "Folk improvisere og satt i hva de foretrekker. Ved å gjøre det, kan de få for mange kalorier og deler som er for store. Og jo mer spesifikke planen, jo mindre sannsynlig er det at de vil følge den. "

Dietten krever endringer i livsstil. "Realiteten er at mange mennesker ikke har tid til å spise hver tredje time," sier Sandon. ». Du hele tiden nødt til å dele ut mat og snacks og ta dem med deg overalt" Legger Gans: "Noen mennesker spiser middag sent. [Den 3-timers Diet] rett og slett ikke passer inn i visse livsstil. Og hva om du ikke er sulten? Noen mennesker kan ikke være sulten som ofte. "

Trening er ikke en del av planen. Et overveldende mengde forskning viser at trening er en viktig del av en sunn livsstil og en essensiell del av enhver langsiktig vekttap plan.

3-timers diett: kort-og langsiktige effekter

På kort sikt, vil du sannsynligvis gå ned i vekt på 3-timers Diet, sier Sandon. Såvidt lang sikt, er problemet bærekraft. "Jeg kan se at det kan være gjennomførbart hvis du har den livsstilen som gjør det mulig for hyppige spise, for eksempel en jobb som gir mulighet for pauser," sier Sandon.

Lær mer i Everyday Health Kosthold og ernæring sentrum.