Evb

11 måter å forberede for førskolen

Førskolen er et stort steg for både barn og foreldre. Følg disse forberedelse tips for å lette angst og skape en positiv skoledag opplevelse.

Det er mye du kan gjøre for å forberede barnet for overgangen til skolen. Det er lurt, men å holde forberedelsene til en noe lavmælt - akkurat som du er, er barnet bundet til å føle alle slags følelser om begynnelsen førskolen. Hvis du gjør for stor en avtale om hendelsen, og den uunngåelige separasjon, kan du ende opp med å forårsake mer bekymring enn spenning.

Prøv disse trinnene for å holde deg og barnet ditt positivt om å starte barnehage.

Les historier om barn gå på skolen for første gang snakke med barnet om hva som skjer i historien -. Hvordan personene føler, de nye eventyr barna opplever på skolen, og hvordan de alltid får se sin mor eller pappa (eller omsorgsperson) på slutten av skoledagen.

Bruk late spille. Preschool kan være første gang barnet har noen gang blitt skilt fra deg eller din omsorgsperson. Sørg for å rollespill vanlige daglige skole rutiner, som å si farvel, ha sirkel tid, lese historier, og viktigst, blir gjenforent på slutten av skoledagen. Minn barnet på at "mamma / pappa / omsorgsperson alltid kommer tilbake."

Ordne playdates med framtidige klassekamerater. Hvis mulig, ber skolen om en liste over studenter i ditt barns klasse og foreldrenes kontaktinformasjon. Arrangere en playdate med noen av barna, slik at barnet kan bli kjent med dem før skolen begynner.

Vær klar over din egen angst over separasjonen. Barnet vil kjenne noen nøling eller beven på din del. Han eller hun vil være ute til deg for pekepinner om hvordan du føler deg, og du bør være forberedt på å modellere tillit (Går til skolen vil være stor!) Og beroligelse (Du kommer til å trives på skolen!).

Besøk ditt barns skole sammen. Dersom skolen tillater det, leke på lekeplassen, besøke et klasserom, og prøve å møte barnets lærer. Ellers går på skole og gjør barnet ditt med bygningen, pendle, og så videre.

Observere hvordan barnet føler seg om begynnelsen skolen. Hvis barnet virker bekymret, tilby forsikring, men ikke dvele ved angst. Fokuser i stedet på det positive - de nye vennene, spennende leker, og fantastisk lekeplass!

Får barnet ditt begeistret skolen. Kjøp ham en ryggsekk eller matboks (hvis nødvendig). Snakk om klasserommet kjæledyr hvis det er én. Gå shopping for en spesiell første-dag-of-school outfit. La ham velge en spesiell frokost på sin første dag. Ta bilder!

Holde fokus på det positive. Ikke nevn hvor mye du kommer til å savne henne eller hvor vanskelig det vil være å si farvel (ikke la ansiktet forråde deg, heller). Husk, vil hun være ute til deg å la henne vite at førskolen vil være en positiv opplevelse.

Forklar hva den første førskolen dagen vil bli. Fortell barnet ditt at du vil være i klasserommet i begynnelsen, men at du til slutt vil forlate slik at han kan være med sine nye venner og lærer. Forsikre ham om at du (eller din omsorgsperson) vil alltid være venter når skolen er ferdig. Bruk late spille for å demonstrere opplevelsen.

La barnet få en overgangsperiode objektet til skolen. Dersom skolen tillater det, la barnet få en trøst element hjemmefra (selv et bilde av din familie) at hun kan holde nær henne hele dagen bør hun trenger litt ekstra komfort.

Gjør din farvel kort og fengende (selv om du føler deg engstelig eller trist). Si en rask, upbeat farvel og berolige barnet at skolen vil være stor. Det er alltid nyttig å ha en spesiell farvel rutine. Les boken The Kissing Hånd sammen, og utvikle en tradisjon av dine egne.