Evb

10 ting du bør vurdere før du får en hund

Hunder gi kameratskap og betingelsesløs kjærlighet, men ikke undervurder ansvar du tar på når du tar ett hjem.

Før bringe en ny valp eller hund som kjæledyr inn i hjemmet ditt, er det viktig å vurdere følgende:


En. Å eie en hund er en levetid forpliktelse. Dyr utvikler dype bånd med deg og din familie. Enhver endring i eierskap kan være svært traumatisk, så du bør være forberedt på det ansvaret som hund eierskap. Hundeeiere må være i stand til å gi husly, mat, vann, medisinsk hjelp, og kjærlighet og oppmerksomhet.

2. Å eie en hund er også en betydelig økonomisk satsing. Gjennomsnittlig omsorg for en hund, som inkluderer mat, rekvisita og grunnleggende medisinsk behandling, gjennomsnitt 600€ -750€ i året. Legevakt kan variere fra 190€ til 3740€.

3. Før du tar den nye hunden hjem, sørg for at du har alle de grunnleggende forsyninger. Disse inkluderer en krage, ID tag og rabies tag (du bør være i stand til å sette to fingre mellom halsbåndet og hundene halsen, og leiekontrakten bør være fire til seks meter lang), mat og vann boller (stål, glass eller keramiske foretrekkes), en behagelig hund seng og leker.

4. Finn en god veterinær. Webvet sin veterinær finder kan hjelpe deg å finne en veterinær i ditt område, og det inkluderer mer enn 30.000 veterinær sykehus over hele Nord-Europa.

5. "Dog-proof" din hjemme. Sørg for å holde noe som kan være giftig for ditt kjæledyr utilgjengelig. Viktige ting å se opp for er giftige planter, plastposer, og renholdere. ASPCA Poison Kontroll Hotline er en god ressurs for mer informasjon (888-426-4435).

6. Valper krever intern opplæring som de ikke vil automatisk vet at verftet, ikke huset, er det passende stedet å eliminere. Det er eierens ansvar å huse trene hunden. Dette krever tid, masse tålmodighet og et konsistent og dedikert diett.

7. Sosialisere hunden tidlig. Ved å utsette hunden til ulike mennesker og miljøer, vil det bli en mer stabil, glad og trygg dyr. Pass på å fortsette sosialisering utover valp årene. Sosialisering reduserer sannsynligheten for at hunden din kan bli redd eller aggressiv mot andre mennesker og dyr.

8. Stelle hunden din, og pass på å lette inn en grooming rutine. Begynn med kortere økter, og gradvis øke til normal grooming økten. Pass på at den som er grooming hunden kjæledyr det ofte, og at hunden blir belønnet til slutt. Hundens negler bør ikke berøre bakken, og hunden bør børstes regelmessig. Dette vil forhindre floker og redusere risikoen for hudirritasjon. Din veterinær kan hjelpe deg med å planlegge et passende grooming tidsplan for din hund, avhengig av rase og hårtype.

9. Pusse hundens tenner for å hindre dental sykdommer. Tre til fem ganger i uken er anbefalt, og veterinæren kan gi deg en leksjon, samt anbefale en passende tannbørste og lime.

10. Fremfor alt, sørg for at å eie en hund, spesielt den rette hunden, er en klok avgjørelse for deg, din familie og din livssituasjon.