Evb

10 nyttårsforsetter - for hunden din!

Mens du kartlegge dine 2011 helse mål, satt noen for hunden din! starten på et nytt år er en perfekt tid å sørge for at din firbente familiemedlem er frisk og glad.

Det nye året er en tid for å reflektere over fortiden og å se frem til å forbedre deg og hundens liv i løpet av de neste 365 dagene. Løse å gå ned i vekt og bli sunnere for deg og din firbente venn er alltid på toppen av listen. Det nye året er også en god mulighet til å bli mer involvert i dyrebutikker aktiviteter. Her er noen topp 10 resolusjoner for å legge til din doggy nyttår listen:

En. Forvise bule. Hvis hunden din er overvektig, løse for å begynne en fornuftig spising program. En studie av Association of Pet Fedme Prevention viser at 45 prosent av hundene er overvektige, inkludert 9 prosent som er overvektige. Kutt ned på mengden mat du mate, spesielt de pakkede snacks. De fleste kommersielle godbiter inneholder for mye fett, sukker og unødvendige kalorier. Hvis du må gi hunden en goody, legge til noen cut-up biter av frukt eller dampede grønnsaker til matskålen. (Men sørg for å holde seg borte fra druer, rosiner, avokado og løk, som de kan være giftig for dyr.)

2. Passe i fitness. Gi hunden mer mosjon. Å være aktiv gir mange helsemessige fordeler, studier viser at det reduserer risikoen for enkelte hjørnetann kreft, øker levetid, opprettholder vekttap, og selv forbedrer leddgikt. En daglig 45 minutters gange er ideelt, men starter med fem minutter og bygge opp sakte. Ikke glem å ta en clean-up bag med deg og plukke opp eventuelle messes hunden etterlater på gaten.

3. Se nye severdigheter. En tur til bestemor eller en overnatting med deg til en hund profil endrer hundens rutine og eliminerer kjedsomhet eller upassende husholdningenes tilpasning. Korte turer til nye nabolag, en spasertur rundt et utendørs kjøpesenter, fotturer, eller en tur til landet alle kan gjøre underverker.

4. Ta trygge turer. Hunden bør alltid ha en hund sikkerhet tilbakeholdenhet mens ridning i bilen, og skal aldri sitte på fanget eller ri løs. Uhemmet hunder kan forårsake en ulykke og bli kastet ut av bilen i trafikken. Med en liten hund, bruk en doggy beltestol med en sele festet med bilens trepunktsbelte. Mellomstore og store hunder bør alltid ha en sikkerhetssele sikkerhetsbelte i bilen.

5. Begynne å trene igjen. Arbeidet med noen irriterende atferd hunden din kan ha utviklet, for eksempel tigging fra bordet, bjeffer på andre hunder på gaten, hoppe på fremmede, eller destruktive tygger. Ifølge sertifisert hundetrener Cyndy Wood, fra Burbank, California, "Det er aldri for sent å trene en hund til å gjøre noe.'' For å finne lydighet klasser eller trenere i ditt område, spør din veterinær eller venner for anbefalinger.

6. Groom regelmessig. Løse å stelle hunden din med regelmessig bading, ukentlig spiker klipping, og daglig børsting. Du kan enkelt lære hvordan du gjør det selv, eller ta med hunden til en hundefrisør. Mer enn bare en skjønnhetsbehandling, bading og børsting reduserer Shedding og opprettholder en sunn pels.

7. Frisk opp daglig tannpleie. Begynn å pusse hundens tenner en gang om dagen. Dette bidrar til å redusere tannråte og oral smitte. Bruk en tannbørste hund - den passer til en hundens munn lettere - og anvende hund tannkrem, som ikke trenger skylling. Hvis kjæledyret tenner er neglisjert, kan din veterinær må utføre en profesjonell rengjøring for å nå fanget rusk.

8. Se veterinær. Hunden din trenger kanskje ikke noen vaksiner, men bør besøke veterinæren hver 6-12 måneder for en generell sjekk. Og husk, den eldre hunden din, jo oftere han eller hun trenger for å besøke veterinæren.

9. Være en hjørnetann frivillig. Vurdere å donere tid eller penger til et krisesenter eller lave kostnader spay og neuter klinikk i ditt område. Eller, frivillig til å gå hundene for eldre naboer eller dyr redning.

10. Legg til familien? Tenker en andre eller tredje hund? Kontroller at du har nok tid til omsorg for et annet kjæledyr og kontakt din lokale ly eller kjøpe en hund fra en anerkjent oppdretter.

Ring i det nye året med hund i tankene. Sammen kan du og hunden din jobbe mot en sunn og lykkelig fremtid.