Evb

10 måter å få barna til å ta medisin

Mange foreldre sliter med å finne en måte å få barna sine til å ta medisin. Få noen tips som kan hjelpe, fra en mor og en barnelege.

Når Deb McMaster, av Mansfield, Massachusetts, husker å få antibiotika inn i hennes 17 måneder gamle sønn Connor, ruller hun øynene. "Connor hadde en serie med ørebetennelser, og han bestemte seg raskt for at han virkelig hatet å ta medisin. Når Connor bestemmer seg for at han ikke ønsker å gjøre noe, mener han det," sier McMaster.

Legene er enige om at å få barn til å ta medisin, spesielt hvis de har en kronisk tilstand, kan være en utfordring for alle foreldre. "Hvis du starter med en dårlig opplevelse, kan det gå nedoverbakke i et travelt og blir en kontinuerlig utfordring," advarer Kimberly Giuliano, MD, en barnelege ved Cleveland Clinic Children Hospital i Ohio. Selvfølgelig, når en gutt er syk, du må finne en måte å få den medisinen inn i ham.

Her er noen måter rundt om i medisin problemet:

  1. Har den rette holdningen. "Foreldre må ha en positiv holdning. Eldre barn vil ofte svare på fornuft og oppmuntring. Yngre barn vil ta inspirasjon fra en forelder følelser, "sier Dr. Giuliano. "Jo mer frustrert vi fikk rundt medisinering gangen,» forteller McMaster, «jo mer Connor imot oss."
  2. Gi barna en viss kontroll. For barn som er gamle nok til å forstå, forklare hvorfor de trenger å ta medisin. Forklar hvordan det vil hjelpe dem. Forberede dem på forhånd. Hvis det er et utvalg av smaker, la barnet velge. Barna noen ganger dra nytte av "medisinsk play." La barnet praksis å gi medisin til en dukke eller utstoppede dyr.
  3. Få hjelp fra legen din. "Noen medisiner gjør smaker bedre enn andre. Noen medisiner kan gis to ganger om dagen i stedet for fire ganger om dagen", sier Giuliano. "Legen din kan være i stand til å velge medisiner som smaker bedre eller er mer konsentrert og må tas sjeldnere. Hvis du har problemer, be om hjelp, "hun råder.
  4. Forbedre smaken. Det kan være smaken alternativer for enkelte typer medisiner. Farmasøyter kan bruke et produkt som kalles FLAVORx å lage medisiner smake bedre.
  5. Legg medisin til mat. "I de fleste tilfeller er det trygt å knuse en pille eller åpne en kapsel og skjule medisin i en favoritt mat. Men alltid spørre legen din først," sier Giuliano. "Noen piller, for eksempel en time-release medisin, kan bli endret hvis du åpner eller knuse dem. Også må du sørge for at barnet spiser all maten for å sikre at [han får] en full dose av medisinen. "

Fortsett å lese side 2 av denne artikkelen.