Evb

10 grønne investeringer som betaler for seg selv

Enkle måter å hjelpe miljøet - og lommeboka, så vel.

Going green krever at vi skal tenke langsiktig og å vurdere nøye de valgene vi gjør i dag, slik at vi kan fortsette å nyte en sunn planet og en god livskvalitet langt inn i fremtiden. Her er noen investeringer som vil gagne ikke bare planeten, men budsjettet også.

Invester i Greening din personlig transport

 • Ta bilen inn for en tune-up. Et skikkelig vedlikeholdt motoren vil optimalisere drivstoffeffektivitet, og en tune-up kan forbedre bilens gass kjørelengde med så mye som fire prosent. Holde bilen innstilt opp også bidrar til å hindre kostbare breakdowns og er et viktig skritt mot å forlenge levetiden på bilen din. De fleste eksperter anbefaler å ta bilen inn for en tune-up hvert år eller hver 30 000 miles.
 • Butikk for en hybrid eller drivstoffgjerrig bil. Ikke bare er hybrid biler en god investering på grunn av drivstoffeffektivitet (enkelte modeller får 45 + mpg), men som produsenter sliter med å holde tritt med etterspørselen, eiere av brukte hybrider er i stand til kontanter på bilenes imponerende annenhåndsverdi. Kombiner disse fordelene med utlån insentiver, skattelettelser og forsikring rabatter som er tilgjengelige for kunnskapsrike kunder, og legge ut up-front cash for en hybrid begynner å se ut som en veldig smart investering.
 • Invester i en kvalitet pendler sykkel. Komme seg rundt på sykkel er bra for miljøet og for lommeboken din, men det er bra for helsen din. Gjør utsiktene til pendling med sykkel mer attraktivt å investere i en komfortabel, sikker sykkel som du vil se frem til ridning. Mens du er i gang, bruke litt ekstra på skikkelig utstyr, for eksempel polstret sykkel shorts og polstrede hansker, for å holde turen behagelig og komfortabelt. Hjelm er påbudt ved lov i mange stater, og er en smart idé uansett.

Kutt ned på verktøyet regninger

 • Få en energianalyse Energiverk som er ivrige etter å hjelpe kunder med å finne måter å redusere forbruket vil ofte tilby tjenester for å hjelpe kundene med å gjøre sine hjem mer energieffektive;. Noen enda tilby kunder med fri energi revisjoner. Ta kontakt med din lokale verktøyet for å finne ut hvilke programmer som er tilgjengelige i ditt område.
 • Grundig isolere hjemme. Installere god kvalitet isolasjon ikke bare bidrar til å spare penger på strømregningen, men gjør opprettholde komfortabel innetemperatur mye enklere. Et riktig isolert hjemme kan redusere energibehovet med så mye som 30 prosent.
 • Installer en programmerbar termostat. Koster et gjennomsnitt på ca 30€ programmerbare termostater ikke bare spare penger, men avlaste deg av stresset av å måtte huske å justere temperaturen når du forlater huset, eller gå til sengs om kvelden. Du kan lagre opp til 135€ i året ved riktig innstilling og vedlikehold av en programmerbar termostat.

Dra nytte av grønn teknologi

 • Installere et vannfilter i springen. Ved å installere en 40€ tappekran vann filter, kan du og din familie nyte fordelen av bedre smaker vann uten bekostning av å kjøpe vann på flaske (som koster alt fra 240 til 10 000 ganger mer per gallon enn vann fra springen!). I tillegg vil du være med på å redusere belastningen på miljøet fra plastavfall, samt å spare på energien som brukes til å lage og distribuere vann på flasker.
 • Se etter Energy Star-merkede produkter. Den internasjonale standarden for forbrukerprodukter gjør det enkelt å handle etter energieffektive hvitevarer. ENERGY STAR-apparater bruker 10 til 50 prosent mindre energi og vann enn nonqualified modeller.
 • Investere i effektive lyspærer. En av de enkleste og mest lønnsomme grønn teknologi investeringene du kan gjøre akkurat nå er å erstatte alle eksisterende glødelamper med svært effektive kompakt fluorescerende lyspærer, eller CFL pærer. CFLs kan spare 75€ i året på strømregningen og siste 10 ganger lenger enn incandescents. Den stadig mer populære light-emitting diode (LED) lamper tilby et annet alternativ til konvensjonelle incandescents. LED er dyrere enn CFLs og er ikke egnet for alle behov for belysning, men vare de fem ganger lenger enn CFLs og er mer energieffektive enn både tradisjonelle pærer og CFLs.
 • Installer en energi-bruk monitor. Mål energiforbruk i hele hjemmet ditt, eller inntak av spesielle modeller, med en av disse praktiske gadgets. Skjermer som Kill A Watt og Energy Detective gjør det enkelt å finne ut hvilke apparater som trekker mer enn sin rettferdige andel av energi og bidra til å guide deg mot mer effektive vaner. Den skjermer varierer i pris fra 30€ til 105€ og kan potensielt spare deg så mye som 20 prosent på din strømregning.
 • Gå solenergi. Selv dyrt og ikke nødvendigvis hensiktsmessig i alle deler av landet, kan solenergi gi store besparelser. Solcellepaneler installert på et hjem taket kan møtes og med overgå at gibehov og tillate noen beboere å faktisk selge energi tilbake til verktøyet sitt. Alternativt kan du bruke mindre penger, men likevel dra nytte av solens energi ved å installere mindre solenergi enheter til makten varmtvannsberedere, utendørs lys, og små apparater.